Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2011 10 07, 21:38)
akmens amžius, akmens amžius, o mes sąmoningai TV atsisakėm tongue.gif

Tas pats ir pas mus. bigsmile.gif Nežinau, ką galėčiau spėti padaryti, jei dar ir tv būtų.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 10 07, 20:38)

aj, nu ir teisingai, žinok nieko neprarandi, nes tv yra šlamštas smile.gif mes turim, bet nežiūrim, nors telikas nuo ryto iki vakaro įjungtas, bet jis įjungtas vietoj radijos biggrin.gif nu nzn, kažkokia priklausomybė, kad būtinai turi būti koks nors foninis garsas, bet ne muzika ..
Papildyta:
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 07, 20:40)
bet žinok aš jos nepasigendu tos TV, nors dabar va tą laidą norėčiau pažiūrėti  g.gif ir dar Hausą lyg tai rodys ar rodo jau net nežinau  lotuliukas.gif  doh.gif

gal turi čia kuri nors paturbintą teliką, ir gali įrašyt tą laidą kai žiūrės wink.gif nzn, gal ir pas mane įsirašo, reikės manualą paskaityt
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 10 07, 18:35)
... + Yvette

atsiprašau pirmos foto autoriaus, kad manoji foto ne specialiai ruošta, o tiesiog pritaikyta.

QUOTE(Yvette @ 2011 10 07, 18:42)

p.s. mano nuotraukoje pirštai nukirsti. Jeigu nebedrįsit pasisakyti apie juos, po čia vykusių diskusijų, žinokit teisingai mąstot, kad ir tyliai. Ir man čia pirštukų trūksta.

cia tai gerulis biggrin.gif nors ir ne komentarams, bet man noretusi daugiau erdves ir virs berniuko ax.gif

QUOTE(Ka @ 2011 10 07, 18:43)
Noriu minčių apie šios nuotraukos kadravimą? Ar pasiteisina?  smile.gif  Ar visgi palikti daugiau erdvės kairėje?

man cia puikiai tinka kvadratas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 10 07, 19:35)
... + Yvette

Pirmoji foto mano blush2.gif Graziai gavosi koliazas, jau flickr rasiau, kai pirma karta pamaciau ta foto su vaikuciais, man is kart pirma mintis buvo apie koliaza su mano siusta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 07, 21:47)
aj, nu ir teisingai, žinok nieko neprarandi, nes tv yra šlamštas smile.gif mes turim, bet
gal turi čia kuri nors paturbintą teliką, ir gali įrašyt tą laidą kai žiūrės wink.gif nzn, gal ir pas mane įsirašo, reikės manualą paskaityt

nu bliamba būtų faina thumbup.gif
Atsakyti

Ir mes:)
Atsakyti
nenorit kokio žaidimo , pvz reportažą kokį suruošti? tik temą reiktų pagalvot? g.gif pvz, mano diena.

Pamenu iš mūsų čia kažkuri buvo įdėjus reportažą- mano rytas ar kažkaip panašiai vadinosi smile.gif

gal čia ne reportažas skaitytųsi, o tiesiog istorija kažkokia .. na reiktų kažką papasakoti savo nuotraukomis, ką manot? norit kas nors? tik reiktų temą kokią sugalvot
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 10 07, 20:29)
Galvoju, graužti nagus ar ne, kad pas mus nėra TV.  doh.gif

Viespatie, kaip as judviem pavydziu... cool.gif Mano vyras be TV gyventi negali, kad ir neziuri, bet turi buti ijungta, kaip fonas. O as jo net ijungti nemoku blush2.gif biggrin.gif

As jau labai noriu fotografuoti... nuo sestadienio fotoaparato rankose neturejau, lomkes prasideda, matyt... blink.gif biggrin.gif Bet pazadejau sau, kad pirma keliones nuotraukas sutvarkysiu cool.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 10 07, 21:00)
Ir mes:)

Nu va, dar viena cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 07 spalio 2011 - 21:05
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 07, 21:04)
nuo sestadienio fotoaparato rankose neturejau, lomkes prasideda, matyt... blink.gif  biggrin.gif  Bet pazadejau sau, kad pirma keliones nuotraukas sutvarkysiu  cool.gif
Nu va, dar viena  cool.gif

nu kas čia dabar ? biggrin.gif A.Sutkus nuo 1990m savo archyvą iki šiandienos vis dar tyrinėja, kiek prifotografavo biggrin.gif o tu čia matai nefotkini,kol atostogų nuotraukų nesutvarkysi smile.gif praleisi ką nors svarbaus, palauks tos nuotraukos netvarkytos, niekur jos nedings, juk jau nufotografuotos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 07, 22:00)
nenorit kokio žaidimo , pvz reportažą kokį suruošti? tik temą reiktų pagalvot?  g.gif  pvz, mano diena.

Pamenu iš mūsų čia kažkuri buvo įdėjus reportažą- mano rytas  ar kažkaip panašiai vadinosi smile.gif

gal čia ne reportažas skaitytųsi, o tiesiog istorija kažkokia .. na reiktų kažką papasakoti savo nuotraukomis, ką manot?  norit kas nors? tik reiktų temą kokią sugalvot

aš noriu. Pažiūrėti bus faina smile.gif tik ar pati padarysiu čia jau klausimas.
Atsakyti
Naktinės. (Tikiuos Kikirike nesupyks už termino pasiskolinimą rolleyes.gif )
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 07 spalio 2011 - 22:00
'Rudeniskas rytas pro miegamojo langus'

user posted image

ka manot? tamsoka, ar kaip rytui, tokios spalvos tinka?
Atsakyti