Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(andriuska @ 2011 10 10, 12:07)
Sayonara, turiu visas tris pdf formatu. Man pasta primink, kaip nors atsiusiu.

O del ChA reiktu paguglinti. Gi nesunku.

uuu, ir aš noriu, galima?
kaip tos vadinasi? nebesugebu surast, nors ryte dar mačiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ypač: 10 spalio 2011 - 12:13
Googlinau.. Man reikia paaiškinimo žmogaus kalba. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2011 10 10, 12:07)
Sayonara, turiu visas tris pdf formatu. Man pasta primink, kaip nors atsiusiu.

kristina.petrosiu gmaile smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 10 09, 17:04)
dėkui, ale gi kadruotė negera doh.gif

mane blashko desine veido puse - padegusi..? bet gal darbinis pc taip rodo, nezinau.
QUOTE(sayonara @ 2011 10 09, 18:54)
galim kada kartu padaryt reidą po Vilnių..smile.gif

ta pati norejau siulyt, tik kad jau tuoj tuoj "nedekinga" gamta bus.
QUOTE(Yvette @ 2011 10 09, 19:44)
galvoju, kad čia tokių pačiuožusių forume mažuma  lotuliukas.gif nors kelias kandidates, kurios pasirašytų kaip ir žinau, bet lai pačios atsiliepia  biggrin.gif

lotuliukas.gif
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 09, 23:00)
aplamai nepriimtini man šitos personos darbai, spalvos pjaunasi, kotrastas, detalių labai daug, pavargau žiūrėti..

na pastebejau tendencija, kad LT geriau neishsiskirt blush2.gif ta prasme dauguma fotografu fotografuoja tvarkingai, teisingai, paprastai (nes jame esme..?), lengvai. o man truksta vat tokio tipo nuotrauku, jos keistos, taip, gal ir aki rezhia, bet, pripazink, kokios idomios! vos ne kiekviena foto su mintim, be to del nekokybes esi neteisi, siaip toks apdirbimas - gan sudetingas kelias, nemazhai reikia zinoti ir dometis, kad ishgauti tokius rezultatus, kurie is pirmo zhvilgsnio gali atrodyti tep-lep ir done. oi ne. tikrai ne.
pati nezinau, ar man priimtinas toks stilius, ko gero taip, nors experimentuoti taip - paprasciausiai, matyt, tingeciau, visgi reikia laipsnishkai, step by step, pereit visus levelius, ieshkoti, o tada, kas kabina labiausiai, sustoji ir varai. bet kad stiliukas idomus, ne eilinis - tai tiesa.
QUOTE(Akasha @ 2011 10 09, 23:08)
Kike, man O la la portretukas patiko... Ir siaura ryskumo zona nemaiso...  man taip patinka.... smile.gif

pritariu.
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 10, 00:28)
Man tai labai labai kliuva rankos... tokios dideles jos cia atrodo, ir tarsi svetimos, gal kad taip keistokai sudeliotos... gal nesuprantu kazko, bet man nesiziuri  ax.gif

Sakyk, Kikirike, o kodel visas tris merginas fotografavai sukryziuotomis rankomis? Kuno kalboje tai reiskia atsiribojima nuo aplinkos, uzsiverima savyje - ar tokio efekto ir siekei, ar cia savaime taip isejo?

rankos ant veido, apskritai ju kryziavimas buvo Say ideja, ji pasiule, mergos puole bandyt, kito fotografuot, po to buvo ir kitu minciu, viskas priklauso kiek turesime rezultatu.
o mintis ir tokia buvo, kad atrodytu lyg svetimos rankos glostytu, jei kiek apkarpyt ar siaip paexperimentuot, manau visai realiai tai atrodytu. tiesiog nauja patirtis, nauja ideja, kuria, kaip matau, Kikei pavyko igyvendint.
laukiam daugiau vaizdu wink.gif

del Av - ir man nesigauna, geriau M. bet galvoju, kad dar priklauso nuo fotiko, kaip jis tvarkosi. as fotkindama su Av (na pora kartu bandziau), Iso parenku pati, dazhniausiai ji palieku ant 100, max keliu iki 400 (bet cia retais atvejais, as ishvis nezaidziu su Iso, ne mano nervam heh).

Kike - gali publikuot, Say irgi. Kol tai paprasti portretukai - beveik visada leidziu wink.gif

einu as papietaut.
Atsakyti
QUOTE(Alexso @ 2011 10 10, 10:38)
O kaip jūs? Ar siejat kažkokias tai labiausiai įstrigusias atmintin foto su autoriais? g.gif

Kažkiek taip, bet gal ne tiek konkrečiai kaip tu, na nėra taip, kad vienas žmogus tk su viena foto asocijuojasi.

QUOTE(brumbrumai @ 2011 10 10, 11:57)
aš čia skaitau skaitau jus.. ir man klausimas.. kaip išmokt fotkinti ne tik gražias mergas? biggrin.gif

Ta prasme nori ir iš negražių padaryti grožį ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2011 10 10, 13:58)
Kažkiek taip, bet gal ne tiek konkrečiai kaip tu, na nėra taip, kad vienas žmogus tk su viena foto asocijuojasi.
Ta prasme nori ir iš negražių padaryti grožį ar kaip?

neee.. ne visai. noriu moket fotkinti jausma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 10 10, 14:08)

Ui, čia aš nežinau. Manau tau kartais tikrai gerai pavyksta mirksiukas.gif Tu tik dėl to "kartai" tai neužsirūstink unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydraakė: 10 spalio 2011 - 13:17

dėkui kas pasisakė apie mano foto 4u.gif o man patinka fotografuoti "kitas" žmonių puses, va ir Say sakiau,kad noriu kad mane nufotografuotu kitaip,na mes kalbėjom su tavim apie tai mirksiukas.gif

QUOTE(sayonara @ 2011 10 10, 12:20)
tik ne į naktinį  doh.gif va nežinau, kodėl. nemėgstu naktinės fotografijos, nuobodu man naktį biggrin.gif
nu <pypt> biggrin.gif

nu nu,buvom naktiniam duseldorfe,paklausk mergų ar buvo nuobodu lotuliukas.gif tikrai ne! taip kad mums į kompaniją - ir varom thumbup.gif o dieną norėčiau išbandyti tokį nepažįstamų fotografavimą

QUOTE(Maggie @ 2011 10 10, 13:20)

Kike - gali publikuot, Say irgi. Kol tai paprasti portretukai - beveik visada leidziu wink.gif
einu as papietaut.

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(brumbrumai @ 2011 10 10, 14:08)

o man visada buna iššūkis nufotografuoti tokius žmones kurie sako "AŠ JAU TIKRAI NEFOTOGENIŠKA" "MANE SUNKU FOTOGRAFUOTI" lotuliukas.gif va tada jei gaunasi ir žmogui patinka, tada esu davolna davolna lotuliukas.gif
o šiaip nu nežinau ar tai yra labai sunku,tiesiog nufotografuoji žmogų taip kaip matai TU,bet.... tai gali ir nepatikti jam pačiam,nes tikrai yra žmonių nu žiauriai kompleksuotų, ir jie niekaip nepatiks sau,net paglamūrinti ir nupoliruoti ir suploninti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2011 10 10, 14:11)
Ui, čia aš nežinau. Manau tau kartais tikrai gerai pavyksta mirksiukas.gif Tu tik dėl to "kartai" tai neužsirūstink unsure.gif

biggrin.gif as net nemanau, kad man "kartais" pavyksta.. manau, kad beveik niekad biggrin.gif ba einu lengviausiu keliu fotkindama grazias mergas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 10 10, 13:16)
Googlinau.. Man reikia paaiškinimo žmogaus kalba. tongue.gif

Mokykla baigei? Fizika mokeis? Fizikas rode su stikline prizme, kaip saules sviesa i vaivorykste sklaidosi? Vaivorykste esi maciusi? Tai vat. ChA ir yra vaivorykste. Tik ne visa, nes prakeikti siauraakiai inzinieriai konstruodami objektyvus visaip stengias ja paslepti. Visaip tuos lesius stato, dengia danga mandra, kad tik koks violetinis ar raudonas vaivorykstes galiukas neislystu is baltos spalvos pakrascio.... Bet yra geru zmoniu. Jie dirba sigmos fabrike. Ir duoda pasauliui objektyvus, kuriuose gyvena vaivoryksti ir kartais parodo mums savo.... O kaip pavadinti moteriskos lyties objekto atsikisusi gala? unsure.gif tiek to. Parodo uodega. Cia prisiminiau multika hortonas ir topine fraze: as valgysiu drugelius ir kakosiu vaivorykstem. Tai vat: sigmoje pietums darbininkai valgo DRUGELIUS ir po to kakoja i objektyvus cool.gif

Zmoniskai paaiskinau? As turiu stora pedagogine gysla. Kas mate mano zonines teorijos aiskinima-paliudys drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 10, 14:18)
o man visada buna iššūkis nufotografuoti tokius žmones kurie sako "AŠ JAU TIKRAI NEFOTOGENIŠKA" "MANE SUNKU FOTOGRAFUOTI"  lotuliukas.gif va tada jei gaunasi ir žmogui patinka, tada esu davolna davolna  lotuliukas.gif
o šiaip nu nežinau ar tai yra labai sunku,tiesiog nufotografuoji žmogų taip kaip matai TU,bet.... tai gali ir nepatikti jam pačiam,nes tikrai yra žmonių nu žiauriai kompleksuotų, ir jie niekaip nepatiks sau,net paglamūrinti ir nupoliruoti ir suploninti  doh.gif

joo, cia manau dazna situacija su zmonem.. ir atrodo, nu man taip grazu, o va paciam modeliui neee.. ir tikrai nezinai, ka dar galima padaryt..
Papildyta:
QUOTE(andriuska @ 2011 10 10, 14:30)
Mokykla baigei? Fizika mokeis? Fizikas rode su stikline prizme, kaip saules sviesa i vaivorykste sklaidosi? Vaivorykste esi maciusi?  Tai vat. ChA ir yra vaivorykste. Tik ne visa, nes prakeikti siauraakiai inzinieriai konstruodami objektyvus visaip stengias ja paslepti. Visaip tuos lesius stato, dengia danga mandra, kad tik koks violetinis ar raudonas vaivorykstes galiukas neislystu is baltos spalvos pakrascio.... Bet yra geru zmoniu. Jie dirba sigmos fabrike. Ir duoda pasauliui objektyvus, kuriuose gyvena vaivoryksti ir kartais parodo mums savo.... O kaip pavadinti moteriskos lyties objekto atsikisusi gala? unsure.gif tiek to. Parodo uodega. Cia prisiminiau multika hortonas ir topine fraze: as valgysiu drugelius ir kakosiu vaivorykstem. Tai vat: sigmoje pietums darbininkai valgo DRUGELIUS ir po to kakoja i objektyvus cool.gif

Zmoniskai paaiskinau? As turiu stora pedagogine gysla. Kas mate mano zonines teorijos aiskinima-paliudys drinks_cheers.gif

cia yra vauuuu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2011 10 10, 14:30)
Mokykla baigei? Fizika mokeis? Fizikas rode su stikline prizme, kaip saules sviesa i vaivorykste sklaidosi? Vaivorykste esi maciusi?  Tai vat. ChA ir yra vaivorykste. Tik ne visa, nes prakeikti siauraakiai inzinieriai konstruodami objektyvus visaip stengias ja paslepti. Visaip tuos lesius stato, dengia danga mandra, kad tik koks violetinis ar raudonas vaivorykstes galiukas neislystu is baltos spalvos pakrascio.... Bet yra geru zmoniu. Jie dirba sigmos fabrike. Ir duoda pasauliui objektyvus, kuriuose gyvena vaivoryksti ir kartais parodo mums savo.... O kaip pavadinti moteriskos lyties objekto atsikisusi gala? unsure.gif tiek to. Parodo uodega. Cia prisiminiau multika hortonas ir topine fraze: as valgysiu drugelius ir kakosiu vaivorykstem. Tai vat: sigmoje pietums darbininkai valgo DRUGELIUS ir po to kakoja i objektyvus cool.gif

jeeee.... nu taip faina tave skaityti (na ir klausyti ne vien skaityti) lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti