QUOTE(sayonara @ 2011 10 09, 17:04)
dėkui, ale gi kadruotė negera
mane blashko desine veido puse - padegusi..? bet gal darbinis pc taip rodo, nezinau.
QUOTE(sayonara @ 2011 10 09, 18:54)
galim kada kartu padaryt reidą po Vilnių..
ta pati norejau siulyt, tik kad jau tuoj tuoj "nedekinga" gamta bus.
QUOTE(Yvette @ 2011 10 09, 19:44)
galvoju, kad čia tokių pačiuožusių forume mažuma
nors kelias kandidates, kurios pasirašytų kaip ir žinau, bet lai pačios atsiliepia
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 09, 23:00)
aplamai nepriimtini man šitos personos darbai, spalvos pjaunasi, kotrastas, detalių labai daug, pavargau žiūrėti..
na pastebejau tendencija, kad LT geriau neishsiskirt
ta prasme dauguma fotografu fotografuoja tvarkingai, teisingai, paprastai (nes jame esme..?), lengvai. o man truksta vat tokio tipo nuotrauku, jos keistos, taip, gal ir aki rezhia, bet, pripazink, kokios idomios! vos ne kiekviena foto su mintim, be to del nekokybes esi neteisi, siaip toks apdirbimas - gan sudetingas kelias, nemazhai reikia zinoti ir dometis, kad ishgauti tokius rezultatus, kurie is pirmo zhvilgsnio gali atrodyti tep-lep ir done. oi ne. tikrai ne.
pati nezinau, ar man priimtinas toks stilius, ko gero taip, nors experimentuoti taip - paprasciausiai, matyt, tingeciau, visgi reikia laipsnishkai, step by step, pereit visus levelius, ieshkoti, o tada, kas kabina labiausiai, sustoji ir varai. bet kad stiliukas idomus, ne eilinis - tai tiesa.
QUOTE(Akasha @ 2011 10 09, 23:08)
Kike, man O la la portretukas patiko... Ir siaura ryskumo zona nemaiso... man taip patinka....
pritariu.
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 10, 00:28)
Man tai labai labai kliuva rankos... tokios dideles jos cia atrodo, ir tarsi svetimos, gal kad taip keistokai sudeliotos... gal nesuprantu kazko, bet man nesiziuri
Sakyk, Kikirike, o kodel visas tris merginas fotografavai sukryziuotomis rankomis? Kuno kalboje tai reiskia atsiribojima nuo aplinkos, uzsiverima savyje - ar tokio efekto ir siekei, ar cia savaime taip isejo?
rankos ant veido, apskritai ju kryziavimas buvo Say ideja, ji pasiule, mergos puole bandyt, kito fotografuot, po to buvo ir kitu minciu, viskas priklauso kiek turesime rezultatu.
o mintis ir tokia buvo, kad atrodytu lyg svetimos rankos glostytu, jei kiek apkarpyt ar siaip paexperimentuot, manau visai realiai tai atrodytu. tiesiog nauja patirtis, nauja ideja, kuria, kaip matau, Kikei pavyko igyvendint.
laukiam daugiau vaizdu
del Av - ir man nesigauna, geriau M. bet galvoju, kad dar priklauso nuo fotiko, kaip jis tvarkosi. as fotkindama su Av (na pora kartu bandziau), Iso parenku pati, dazhniausiai ji palieku ant 100, max keliu iki 400 (bet cia retais atvejais, as ishvis nezaidziu su Iso, ne mano nervam heh).
Kike - gali publikuot, Say irgi. Kol tai paprasti portretukai - beveik visada leidziu
einu as papietaut.