Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(brumbrumai @ 2011 10 10, 11:01)
tu patenki i graziu modeliu rinka biggrin.gif

melas ir netiesa.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 10 10, 12:01)
melas ir netiesa.

nu kiek maciau foto su tavim, tai tu tokia ramiai ir giliai susimastanciai grazi.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 10 10, 09:57)
aš čia skaitau skaitau jus.. ir man klausimas.. kaip išmokt fotkinti ne tik gražias mergas? biggrin.gif

Eik į naktinį Vilniaus pasivaikščiojimą su Kike, Svajone ir Say. biggrin.gif
Atsakyti
nerealiai graziai praleidot laika bigsmile.gif
say buvau nemacius , o ji jauna visai biggrin.gif , anksciau galvojau kad tu jau geruose metuose biggrin.gif blush2.gif
kikes maggie superiniai modeliukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 08, 00:48)
prieš miegą biški su šilta saule pasivaidensiu smile.gif
šiaip žinau, kad šššš, tiesiog spalvos patiko, ir žūt būt norėjau saulės ir bliko, todėl va taip kažkaip ir nebesužiūrėjau aš tų dobilų tvarkingai smile.gif

man patinka. ir spalvos. ir ramybe fotkeje. o blikiai neypatingi..
QUOTE(jokubaite @ 2011 10 08, 13:54)
aš vis dar fotografuoju, tik neturiu laiko foto sutvarkyt  blush2.gif
mano ruduo...

labai jau mazhyte foto, neina man iziuret ar cia atspindys, ar per puse - spalvos siltos. noriu didesnes foto.
p.s. pagal plana - idomu, bet as del laiko stokios komentuosiu kaip moku biggrin.gif
QUOTE(rG @ 2011 10 08, 14:49)
Na, švelniai.

tikrai, kad labai shvelnu ir jauku. formatas ne. truksta akcento fotkeje.
QUOTE(jokubaite @ 2011 10 08, 19:44)
tvarkau nuotraukas dar vienas ruduo. Ar negriūva? kirpau truputį ir susimakalavau  doh.gif

o, kaip fainai. zinok labai idomiai ziurisi. nors vertikalus formatas manes neitikina. beje, nors rudeni megstu spalvota, cia, manau, ziuretusi bw.
QUOTE(rG @ 2011 10 09, 00:05)
Ka,[/b] nei pridėčiau, nei atimčiau, ir nagai nemaišo, ir keliai nemaišo. Aišku, klausyk ką ciocės kalba, nes akį geresnę turi, bet man patinka. Nepatinka tik kur flicrėj kitos.

man irgi nemaishe. man tik vertimas nepatiko, kazhkoks per shviesus, nekokybe lyg ir lenda. kontrasto truksta.
QUOTE(o la la la @ 2011 10 09, 12:06)
Nezinau kiek dar pasisedejimas uztruko (matosi, kad parpia naktibaldos biggrin.gif arba jau nemiegojusios prie foto sedi tongue.gif ).

gerai cia apibudinai he he.
labai faina buvo susipazinti su oh lala ir noisy.
baisiai man patiko, reikia pakartot. tik liudna, kad tas paleidejas ne visada veikia, nemazhai kadru nepavyko. ir ishvis su rezultatais pas mane prastokai, bet buvo idomu.
Atsakyti
aš paskutini karta su savais kvailais klausimais smile.gif) dabar apie chromatines aberacijas ir sigma 50 mm f/1.4 klausiu, pastebėjoj jas? labai lenda? nes su saviškiu 85 mm jau pasimokiau tai dabar klausiu ka jūs pastebėjot apie juos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 10 spalio 2011 - 11:20
QUOTE(Alexso @ 2011 10 10, 11:07)

tik ne į naktinį doh.gif va nežinau, kodėl. nemėgstu naktinės fotografijos, nuobodu man naktį biggrin.gif

QUOTE(eurik@.k @ 2011 10 10, 11:12)
say buvau  nemacius , o ji jauna visai  biggrin.gif , anksciau galvojau kad tu jau geruose  metuose  biggrin.gif

nu <pypt> biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 10 10, 12:19)
aš paskutini karta su savais kvailais klausimais smile.gif) dabar apie chromatines aberacijas ir sigma 50 mm f/1.4 klausiu, pastebėjoj jas? labai lenda? nes su saviškiu 85 mm jau pasimokiau tai dabar klausiu ka jūs pastebėjot apie juos?

as tai jas tai matau, tai nematau. bet stengiuos sau galvos nekvarsint biggrin.gif manau, kad modeliai ju nemato, kai atiduodu foto biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Alexso @ 2011 10 10, 12:07)

nesu tikra, ar komandinis darbas man biggrin.gif o naktine fotografija tai neee.. ne man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 10 10, 11:24)
as tai jas tai matau, tai nematau. bet stengiuos sau galvos nekvarsint biggrin.gif manau, kad modeliai ju nemato, kai atiduodu foto biggrin.gif
Papildyta:

gal gali tada paskyt iki kokio f matai? nes su saviškiu 85mm, jei gera šviesa praktiškai nepastebėsi, jei tamsiau keliu iso, ypač lempos sujungtos tai kartais tokių baisybių matau kad net baisu smile.gif fokusas ok, bet toliau į viena puse žaliuoja į kita violetinuoja per visa kadra. Šiaip tikrai jaučiuosi pražioplinusi įsigijus ši objektyva, nors gal aš tiesiog per daug reikli smile.gif man viskas turi būti perfect doh.gif ir dar už tokia kaina biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 10 spalio 2011 - 11:31
QUOTE(vienintelė @ 2011 10 10, 12:30)
gal gali tada paskyt iki kokio f matai? nes su saviškiu 85mm, jei gera šviesa praktiškai nepastebėsi, jei tamsiau keliu iso, ypač lempos sujungtos tai kartais tokių baisybių matau kad net baisu smile.gif fokusas ok, bet toliau į viena puse žaliuoja į kita violetinuoja per visa kadra. Šiaip tikrai jaučiuosi pražioplinusi įsigijus ši objektyva, nors gal aš tiesiog per daug reikli smile.gif man viskas turi būti perfect  doh.gif  ir dar už tokia kaina biggrin.gif

oi, as nezinau.. perdaug nepastebiu..
Atsakyti
Paaiškinkit žmonių kalba kas yra chromatinės aberacijos. blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Sayonara, turiu visas tris pdf formatu. Man pasta primink, kaip nors atsiusiu.

O del ChA reiktu paguglinti. Gi nesunku.
Atsakyti