Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Kikirike @ 2011 10 10, 09:08)
na ištikro ir rašiau,gal tiesiog kita tavo pusė,nu gerai,nufotografuotum tu mane taip,aš irgi sakyčiau ka?? čia aš??? aš gi kikikeke visada  lotuliukas.gif kokia aš tau ramuolė  lotuliukas.gif bet... nu yra ir šitos pusės pas mane,tik ji nėra taip matoma... taip kad sutinku,kad čia esi kitokia,bet tu  ax.gif beje labai yra kelios foto panašios pozos kur esi TU na tiesiog būtent jokio ramumo,poza ta pati, pro ūsą šypsena, nu juokingos tos foto vien dėl to kad poza turėtų atspindėti ramybę, o tu ten šypsaisi per ūsą  lotuliukas.gif

tai reikėjo nespaust, jei ūsas kreivas biggrin.gif tongue.gif

aš matyt pati sau neigiu, kad turiu tą kitą pusę biggrin.gif

Akasha, aha, fainai.. visai visai kitokia jinai.. spalvos patiko, nepatinka vienintelis dalykas, bet tai asmeniška - lūpdažis smile.gif žinot, kiek per metus vyrai suvalgo lūpdažio? moksliniais tyrimais įrodyta, kad 12,5 kg! biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 10 spalio 2011 - 09:19
QUOTE(Akasha @ 2011 10 10, 09:15)
Na tu po 12val gal geriau nerodyti biggrin.gif

Kalbant apie kitokia zmogaus puse, turiu as viena Kikes tokia, kur ten visai nepanasu i Kike...

Ir ka besakytu, man sis portretas nerealus... Ir taip Kike buna ir liudna ir susimascius... Taigi Say manau tu irgi kartais buni ir rami ir nespurdanti, tik tai buna retai smile.gif

čia Kike???????????? aš mačiau šitą foto, bet nė nepagalvojau, kad tai jo swoon.gif nu va čia tai nustebintai, tikrai kitooooookia swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 10 10, 08:15)

Kalbant apie kitokia zmogaus puse, turiu as viena Kikes tokia, kur ten visai nepanasu i Kike...

Man tavo šis portretas vienas iš stipriausių tavo darbų. Jei galvoju apie tave, tai prieš akis iškyla Kikės portretas. smile.gif
Tas pats apie Say, apie ją prisimenu, kai prisimenu jos Raganos portretą. thumbup.gif
Maggie, matau, kai galvoju apie jos ružavą auto. wub.gif
Airv, kai prisimenu jos auto kur ji ten pasisukusi per savo petį, užsimerkusi, ilgais plaukais. 4u.gif
O Yvette, vis prisimenu jos šachmatų formos aikštę. mirksiukas.gif
Erika, aš prisimenu nuo foto su velykiniais kiaušinais juodais nėrinukais, kurie man pasirodė labai įdomūs ir neįprasti. tongue.gif
O kaip jūs? Ar siejat kažkokias tai labiausiai įstrigusias atmintin foto su autoriais? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 10 10, 10:16)
Akasha, aha, fainai.. visai visai kitokia jinai.. spalvos patiko, nepatinka vienintelis dalykas, bet tai asmeniška - lūpdažis smile.gif žinot, kiek per metus vyrai suvalgo lūpdažio? moksliniais tyrimais įrodyta, kad 12,5 kg! biggrin.gif

Nu o kas liepia juos valgyt biggrin.gif Gi patys kalti smile.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 10, 10:20)
čia Kike???????????? aš mačiau šitą foto, bet nė nepagalvojau, kad tai jo  swoon.gif nu va čia tai nustebintai, tikrai kitooooookia  swoon.gif

Zinai, o smagu, kad nustebinau... smile.gif

QUOTE(Alexso @ 2011 10 10, 10:38)
O kaip jūs? Ar siejat kažkokias tai labiausiai įstrigusias atmintin foto su autoriais? g.gif

Nu tikiuosi, kad kada padarysiu ir dar geresniu, kad butu ka atsimint smile.gif

Taip, man daznai nuotraukos siejasi su autoriais, tik as dazniausiai negaliu iskirti vieno darbo... pries akis atsistoja, kaip minimus 3-5 darbai...
Atsakyti
Sveikos.

Gal truputi ne i tema, bet gal galit pasakyti ar rekomenduoti kokia knyga apie fotografija, kuria tikrai vertetu perskaityti ? ax.gif

Atsakyti

Manau visi pritars: Anselio Adamso trilogija: Kamera, Negatyvas, Atspaudas. Bent jau pirmas dvi cool.gif
Atsakyti
Sveikutės rolleyes.gif

QUOTE(Akasha @ 2011 10 10, 10:15)
http://farm7.static....a0516cbd3_z.jpg

Šis portretas vienas iš mėgstamiausių. Spalvos, grūdas, rimtumas, netgi tas šalis ir lūpų spalva man nekliūna. Man patinka emocija tokia, žvilgsnis. Beje, užsirašiau flickėj, noriu tos knygutės, šian persiųsiu pinigėlius bigsmile.gif

rG -> Smagi nuotrauka, nesuvaidinta, gražūs žmonės, graži aplinka, spalvingumas man patinka net labai.Nežinau, kiek nugaros trūksta man, bet iš esmės - labai gera foto.

Kikirike -> Patinka man Maggie's portretas, rankos kaip ne jos, tas tikslas pasiektas, įdomiai atrodo, patinka žvilgsnis, lūpos. Ta ranka, kur dešinėj pusėj - patinka jos sudėjimas, toks švelnus prisilietimas.
Sayonara'os portretas žavi savo [nežinau kodėl] motinišku švelnumu. Na čia vaikų nėr, nieko nėr, bet kaip tais tokia pirma mintis iškilo. Labai švelni emocija. Sklinda gėris [galbūt dėl mažyčio šypsnio lūpose]. Man trūksta dešinės ir pritariu dėl to kampučio. Bet patinka, wa grūdas čia labai žiūrisi ir Maggie's portrete irgi. mirksiukas.gif

Jurzole -> Žiūrėjau, žiūrėjau ir niekaip nesupratau, kuris variantas geriau, ten kur nukirpta, man norisi viso stalo, ten kur visas - per daug detalių kairėj. Galbūt bandyčiau klonuoti tą strypą po kairę, bet kitą vertus, juk jis ten buvo, kodėl jį reikėtų klonuoti??? Jo čia tokia paskirtis gal yra, kažkam jis reikalingas. Katinas - nežinau, man geriau jo nebūtų ax.gif Spalvos, daiktai kvepia rytietiškai - žavu. Dešinėj stalas kreivas, ale jis matyt toks ir yra smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 10 spalio 2011 - 10:18
QUOTE(andriuska @ 2011 10 10, 10:14)
Manau visi pritars: Anselio Adamso trilogija: Kamera, Negatyvas, Atspaudas. Bent jau pirmas dvi cool.gif

cirkininkas biggrin.gif

p.s. turi? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 10 spalio 2011 - 10:25
QUOTE(andriuska @ 2011 10 10, 09:14)

biggrin.gif
Papildyta:
Beje, gaila, kad nežinojau, jog susirenkat seminarui. Būč prisiminus paauglystės laikus, viską jau beveik pamiršau apie juostų ir foto ryškinimą. doh.gif
Atsakyti
aš čia skaitau skaitau jus.. ir man klausimas.. kaip išmokt fotkinti ne tik gražias mergas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 10 10, 10:57)
aš čia skaitau skaitau jus.. ir man klausimas.. kaip išmokt fotkinti ne tik gražias mergas? biggrin.gif

cha. galiu pabūti modeliu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 10 10, 11:59)
cha. galiu pabūti modeliu tongue.gif

tu patenki i graziu modeliu rinka biggrin.gif
Atsakyti