Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(dosa @ 2011 10 09, 22:06)
niekas nemetys akmenimis laugh.gif  Skonis kiekvieno asmeninis reikalas, bet vat tavo imestuose linkuose neisvydau nekokybes. Ar cia tiesiog jei nepatinka nuotrauka-tai skaitoma nekokybiska  g.gif

na su PS bet kaip padaryta, nekruopščiai, nekokybiškai..

tavo įmestas ir KA pvz patiko, aš neturėjau kantrybės ten naršyt , nes dauguma darbų šlykščiai nuteikė ir norėjosi viską jungti lauk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 10 10, 09:37)
žinok, visai patinka. kliūna kažkas, bet ir patinka kažkuo. ne aš tokia, bet gal tas ir gerai? smile.gif bus dar? smile.gif

aš žinau,kad čia gal atspindi kitą tavo pusę,nes yra foto kur ir kitokia tu,bus dar, dar ir iš plačios kitos kur neišryškinta turėtų kažkas būti manau g.gif tik aš biški vestuves turiu pabaigti tvarkyti tai biški tarmozinsiu doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 09, 22:34)
na ir Say  blush2.gif

fainai, patiko ši bigsmile.gif
Atsakyti
O dar is spalvotu skaitmeniniu kiek lobio... Ypac po 24 valandos kur fotografuota, kai antras kvepavimas atsivere drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 09, 23:19)
na ir Maggie, tikiuosi nepyks kad paviešinau  mirksiukas.gif  4u.gif

oij, rankos kaip ne jos, taip nepatogiai surangytos..
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2011 10 10, 06:48)

kas ten sakėt dėl mano muilo. juosta ten spalvota buvo, bet spalvos man nepatiko.. nors muilo aš ten nematau, švelnus fokusas ir tiek. šarpo nepridėjau, grūdas neišlindo.. pridėčiau šarpo, atsirastų fokusas kaip britva. galiu pabandyt, beje, tik originalo dabar neturiu, ant mažo galiu smile.gif

aš aš ten bandžiau brokyt biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(rG @ 2011 10 10, 07:55)
Na, gal kokių pastebėjimų.  Patvarkiau truputį kitaip nei buvo vakar, dėkui Irmoškei

ooo, kokios emocijos bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2011 10 10, 09:37)
Nu žinok patinka bigsmile.gif Kvadratas, spalvos, ta prasme jb toks sodrus mano akimis, ir Maggie taip skaniai atrodo, o tos rankos, nu blyn, žiūriu žiūriu ir nors žinau, kad jos Maggie, bet neatrodo taip, nu tikrai kaip svetimos.

dėkui 4u.gif rankos ir turėjo atrodyti kaip ne jos lotuliukas.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 10, 09:51)
fainai, patiko ši  bigsmile.gif

dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2011 10 10, 08:53)
O dar is spalvotu skaitmeniniu kiek lobio... Ypac po 24 valandos kur fotografuota, kai antras kvepavimas atsivere drinks_cheers.gif

nekantru biggrin.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 10, 08:57)
oij, rankos kaip ne jos, taip nepatogiai surangytos..
Papildyta:
aš aš ten bandžiau brokyt  biggrin.gif
Papildyta:
ooo, kokios emocijos  bigsmile.gif  bigsmile.gif

ok, būtinai perskanuosiu ir žiūrėsiu, kas blogai. gali būti, kad vis dar su aperture nesusidraugauju arba skeneris nugrybino doh.gif

Kike, lauksiu wink.gif man neįprasta save ramią matyti, aš ne tokia, aš savęs tokios nesuvokiu, ten ne aš, jaučiuosi net nejaukiai įsave tokią žiūrėdama, tipo, ke??? aš??? ne aš! aš spurdu. bet praėjus tam tikram laikui man patinka turėti savo kitokios foto..wink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 10 10, 08:37)
žinok, visai patinka. kliūna kažkas, bet ir patinka kažkuo. ne aš tokia, bet gal tas ir gerai? smile.gif bus dar? smile.gif

man tai ten grynai tu , ir visai ne kitokia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 10, 09:00)
man tai ten grynai tu , ir visai ne kitokia  smile.gif

nu bet aš nesu tokia ommmmm biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 10 10, 09:59)

Kike, lauksiu wink.gif man neįprasta save ramią matyti, aš ne tokia, aš savęs tokios nesuvokiu, ten ne aš, jaučiuosi net nejaukiai įsave tokią žiūrėdama, tipo, ke??? aš??? ne aš! aš spurdu. bet praėjus tam tikram laikui man patinka turėti savo kitokios foto..wink.gif 4u.gif

na ištikro ir rašiau,gal tiesiog kita tavo pusė,nu gerai,nufotografuotum tu mane taip,aš irgi sakyčiau ka?? čia aš??? aš gi kikikeke visada lotuliukas.gif kokia aš tau ramuolė lotuliukas.gif bet... nu yra ir šitos pusės pas mane,tik ji nėra taip matoma... taip kad sutinku,kad čia esi kitokia,bet tu ax.gif beje labai yra kelios foto panašios pozos kur esi TU na tiesiog būtent jokio ramumo,poza ta pati, pro ūsą šypsena, nu juokingos tos foto vien dėl to kad poza turėtų atspindėti ramybę, o tu ten šypsaisi per ūsą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 10 10, 09:04)
nu bet aš nesu tokia ommmmm biggrin.gif

nu jo, ne ommmm, na bet nenustebau kažko biggrin.gif tokia priimtina emocija, ir labai tau tinkanti smile.gif įsivaizduoju, kad maždaug, ryte atsikeli, ommmmmmm šeštaaaaaaaaadienis biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2011 10 10, 09:53)

Na tu po 12val gal geriau nerodyti biggrin.gif

Kalbant apie kitokia zmogaus puse, turiu as viena Kikes tokia, kur ten visai nepanasu i Kike...

user posted image

Ir ka besakytu, man sis portretas nerealus... Ir taip Kike buna ir liudna ir susimascius... Taigi Say manau tu irgi kartais buni ir rami ir nespurdanti, tik tai buna retai smile.gif
Atsakyti