Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

sveiki visi 4u.gif kaiiiip aš jums pavydžiu, kad mokate fotografuoti...turiu neblogą fotiką jau apie metus laiko, ir fotografuoju visą laiką ant auto režimo, tiesiog paprastai, be jokių fyntų...sugalvojau, kad būtų neblogai išmokti gražias nuotraukas daryti...atsiverčiau šitą temutę, ohooo blink.gif kiek darbo, kiek reikia visko perskaityti ir pan, kad norint bent kažką išmokti.. blink.gif
Atsakyti
na ir Say blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Gyva gyva as biggrin.gif Tik ilsiuosi sendien smile.gif

Labai patiko Say portretukas, tik ta kamputi balta apacioj kaireje arba klonuociau arba kirpciau iki jo. Bet tokia ramybe. Nu super smile.gif
Atsakyti
Rodau dar viena keliones nuotrauka (kitu neberodysiu, i Flickr sudesiu, o tai ikyresiu as jums... blush2.gif). Kai nufotografavau, tokia ji grazi man pasirode fotoaparato ekranelyje... o dabar atrodo, kad kazko jai truksta, bet nesugalvoju, ko g.gif Erdves per mazai? Detaliu per daug? Fonas netinkamas? Realybej tai smagiai atrode sce na, ypac tas katinas po staliuku, toks atsipalaidaves... smile.gif

user posted image

O gal toks variantas geriau ziurisi? Ar dar labiau erdves stinga? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 10 09, 23:52)
Gyva gyva as biggrin.gif Tik ilsiuosi sendien smile.gif

Labai patiko Say portretukas, tik ta kamputi balta apacioj kaireje arba klonuociau arba kirpciau iki jo. Bet tokia ramybe. Nu super  smile.gif

va ir maniau kad pasakysi dėl to kampo lotuliukas.gif dėkui,eisiu jaučiu biški paklonuoti,nes kirpti bandžiau,nea ,neišeina blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 09, 22:34)
na ir Say  blush2.gif

Patinka. Tikrai tokia ramybe sklinda is sios nuotraukos. Ir maza ryskumo zona cia daug geriau panaudota negu pirmajam portrete, kuri rodei.
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 09, 23:58)
Patinka. Tikrai tokia ramybe sklinda is sios nuotraukos. Ir maza ryskumo zona cia daug geriau panaudota negu pirmajam portrete, kuri rodei.

dėkui ax.gif
Atsakyti
na ir Maggie, tikiuosi nepyks kad paviešinau mirksiukas.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 09, 23:19)
na ir Maggie, tikiuosi nepyks kad paviešinau  mirksiukas.gif  4u.gif

Man tai labai labai kliuva rankos... tokios dideles jos cia atrodo, ir tarsi svetimos, gal kad taip keistokai sudeliotos... gal nesuprantu kazko, bet man nesiziuri ax.gif

Sakyk, Kikirike, o kodel visas tris merginas fotografavai sukryziuotomis rankomis? Kuno kalboje tai reiskia atsiribojima nuo aplinkos, uzsiverima savyje - ar tokio efekto ir siekei, ar cia savaime taip isejo?
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 10, 00:28)
Man tai labai labai kliuva rankos... tokios dideles jos cia atrodo, ir tarsi svetimos, gal kad taip keistokai sudeliotos... gal nesuprantu kazko, bet man nesiziuri  ax.gif

Sakyk, Kikirike, o kodel visas tris merginas fotografavai sukryziuotomis rankomis? Kuno kalboje tai reiskia atsiribojima nuo aplinkos, uzsiverima savyje - ar tokio efekto ir siekei, ar cia savaime taip isejo?

tai čia tiesiog kitaip sudėliotos rankos,ir efektas tai ir turėjo būti kaip ne jos rankos ax.gif

na maggie tai special buvo dėliojamas taip rankos,na kaip nors įdomiau,čia jau maggie labai gerai improvizavo ax.gif o kitos merginos,na tiesiog taip gavosi,nežinau ar tai blogai ar gerai,bet tos nutoraukos neatrodo kad užsivėrusios savyje, gal Say ramumas ir atrodo iš tokios pozos,bet manau tai kaip tik neužsivėrimas ,o parodymas kitokios Say pusės... O la la poza, akys tiesiai žiūri į žiūrova sakydamos "tokia aš",o rankos pridengimas lyg ir vėl kažkiek tos paslapties nevisa atsiskleidus,bet manau kad tai nėra blogai ax.gif na bet čia tik mano samprotavimai
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 10 09, 18:42)
aš tai mielu noru  bigsmile.gif jeigu kam ne tik gražias mergaites fotkint patinka..smile.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 09, 20:19)
aš noriu reido po vilnių  biggrin.gif

davai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 09, 23:28)
Man tai labai labai kliuva rankos... tokios dideles jos cia atrodo, ir tarsi svetimos, gal kad taip keistokai sudeliotos... gal nesuprantu kazko, bet man nesiziuri  ax.gif

buvo toks pasiūlymas - rankas durnai padėlioti, pagal matytas foto, padaryti, kad rankos būtų lyg svetimos. pakvailiojom smile.gif

Kike, nu įdomiai Tu čia mane biggrin.gif a ten tikrai aš? biggrin.gif tokia rami ir nejudanti kaip Atėnė Paladė? smile.gif

Maggie gražiai pagavai, o šita cebur.... olialia biggrin.gif tai atradimas, ką? smile.gif gražiai. nekliūna man siaura ryškumo zona, atvirkščiai..

kas ten sakėt dėl mano muilo. juosta ten spalvota buvo, bet spalvos man nepatiko.. nors muilo aš ten nematau, švelnus fokusas ir tiek. šarpo nepridėjau, grūdas neišlindo.. pridėčiau šarpo, atsirastų fokusas kaip britva. galiu pabandyt, beje, tik originalo dabar neturiu, ant mažo galiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 10 spalio 2011 - 06:51