sveiki visi kaiiiip aš jums pavydžiu, kad mokate fotografuoti...turiu neblogą fotiką jau apie metus laiko, ir fotografuoju visą laiką ant auto režimo, tiesiog paprastai, be jokių fyntų...sugalvojau, kad būtų neblogai išmokti gražias nuotraukas daryti...atsiverčiau šitą temutę, ohooo kiek darbo, kiek reikia visko perskaityti ir pan, kad norint bent kažką išmokti..
na ir Say
Gyva gyva as Tik ilsiuosi sendien
Labai patiko Say portretukas, tik ta kamputi balta apacioj kaireje arba klonuociau arba kirpciau iki jo. Bet tokia ramybe. Nu super
Labai patiko Say portretukas, tik ta kamputi balta apacioj kaireje arba klonuociau arba kirpciau iki jo. Bet tokia ramybe. Nu super
Rodau dar viena keliones nuotrauka (kitu neberodysiu, i Flickr sudesiu, o tai ikyresiu as jums... ). Kai nufotografavau, tokia ji grazi man pasirode fotoaparato ekranelyje... o dabar atrodo, kad kazko jai truksta, bet nesugalvoju, ko Erdves per mazai? Detaliu per daug? Fonas netinkamas? Realybej tai smagiai atrode sce na, ypac tas katinas po staliuku, toks atsipalaidaves...
O gal toks variantas geriau ziurisi? Ar dar labiau erdves stinga?
O gal toks variantas geriau ziurisi? Ar dar labiau erdves stinga?
QUOTE(Akasha @ 2011 10 09, 23:52)
Gyva gyva as Tik ilsiuosi sendien
va ir maniau kad pasakysi dėl to kampo dėkui,eisiu jaučiu biški paklonuoti,nes kirpti bandžiau,nea ,neišeina
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 09, 22:34)
na ir Say
Patinka. Tikrai tokia ramybe sklinda is sios nuotraukos. Ir maza ryskumo zona cia daug geriau panaudota negu pirmajam portrete, kuri rodei.
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 09, 23:58)
Patinka. Tikrai tokia ramybe sklinda is sios nuotraukos. Ir maza ryskumo zona cia daug geriau panaudota negu pirmajam portrete, kuri rodei.
dėkui
na ir Maggie, tikiuosi nepyks kad paviešinau
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 09, 23:19)
na ir Maggie, tikiuosi nepyks kad paviešinau
Man tai labai labai kliuva rankos... tokios dideles jos cia atrodo, ir tarsi svetimos, gal kad taip keistokai sudeliotos... gal nesuprantu kazko, bet man nesiziuri
Sakyk, Kikirike, o kodel visas tris merginas fotografavai sukryziuotomis rankomis? Kuno kalboje tai reiskia atsiribojima nuo aplinkos, uzsiverima savyje - ar tokio efekto ir siekei, ar cia savaime taip isejo?
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 10, 00:28)
Man tai labai labai kliuva rankos... tokios dideles jos cia atrodo, ir tarsi svetimos, gal kad taip keistokai sudeliotos... gal nesuprantu kazko, bet man nesiziuri
Sakyk, Kikirike, o kodel visas tris merginas fotografavai sukryziuotomis rankomis? Kuno kalboje tai reiskia atsiribojima nuo aplinkos, uzsiverima savyje - ar tokio efekto ir siekei, ar cia savaime taip isejo?
tai čia tiesiog kitaip sudėliotos rankos,ir efektas tai ir turėjo būti kaip ne jos rankos
na maggie tai special buvo dėliojamas taip rankos,na kaip nors įdomiau,čia jau maggie labai gerai improvizavo o kitos merginos,na tiesiog taip gavosi,nežinau ar tai blogai ar gerai,bet tos nutoraukos neatrodo kad užsivėrusios savyje, gal Say ramumas ir atrodo iš tokios pozos,bet manau tai kaip tik neužsivėrimas ,o parodymas kitokios Say pusės... O la la poza, akys tiesiai žiūri į žiūrova sakydamos "tokia aš",o rankos pridengimas lyg ir vėl kažkiek tos paslapties nevisa atsiskleidus,bet manau kad tai nėra blogai na bet čia tik mano samprotavimai
QUOTE(sayonara @ 2011 10 09, 18:42)
aš tai mielu noru jeigu kam ne tik gražias mergaites fotkint patinka..
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 09, 20:19)
aš noriu reido po vilnių
davai
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 09, 23:28)
buvo toks pasiūlymas - rankas durnai padėlioti, pagal matytas foto, padaryti, kad rankos būtų lyg svetimos. pakvailiojom
Kike, nu įdomiai Tu čia mane a ten tikrai aš? tokia rami ir nejudanti kaip Atėnė Paladė?
Maggie gražiai pagavai, o šita cebur.... olialia tai atradimas, ką? gražiai. nekliūna man siaura ryškumo zona, atvirkščiai..
kas ten sakėt dėl mano muilo. juosta ten spalvota buvo, bet spalvos man nepatiko.. nors muilo aš ten nematau, švelnus fokusas ir tiek. šarpo nepridėjau, grūdas neišlindo.. pridėčiau šarpo, atsirastų fokusas kaip britva. galiu pabandyt, beje, tik originalo dabar neturiu, ant mažo galiu