Che, sveikutes
Man irgi patiko meetas, dar va ir su O lia lia susipazinom, kiti veidai jau matyti buvo, bet ale vistiek man labai malonu su tokia kompanija pasedeti, pabendrauti ir t.t.
Sunkiausia dalis buvo susukti juostele
kokiu 15minuciu vargau
Bet tiek to, visvien smagu buvo...
Taigi dekui visoms uz kompanija, Andriui uz kantrybe
.... Ir tikiuosi greitai organizuosim kanors panasaus
Kas cia prakalbo apie plunge? Jurzole? As is to krasto, taigi reik imt ir pakalbet ka jus ten organizuojat, ka veikiat ir t.t.
Butu proga aplankyt teviske...
Say, patiko Kikes portretukas... Kadravimas man patiko, tik truputi vaizdas, lyg krypsta i sona viskas, tai tik toks pastebejimas.. siaip viskas ciki... Beje kas per juosta? Bo kazkaip tikrai, kaip ismuilinta siek tiek... Pusha darei ar ka?
Kike, man O la la portretukas patiko... Ir siaura ryskumo zona nemaiso... man taip patinka....
O as kazkaip itariu nepafotkinau O la la
Reiks dar susitikti
Nepamenu kieno buvo, berniuko nuotrauka prie sienos... del nuotaikos tai viskas ten ok... Man kaip tik patinka, kai ne vien linksmu ir issisiepusiu vaiku nuotraukas galima pamatyti... Jis prie linksmos sienos, bet jam visvien liudna.... Privercia pasukti galva kodel... Kodel mes nuo mazens nemokame dziaugtis ta nerupestinga vaikyste.. O gal pas sy vaika ji ne tokia ir nerupestinga... Ai nu zodziu cia truputi nusukau i sona
issipleciau...