Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sherry @ 2011 10 09, 22:48)
gavom fs dovanu. Zadejau pasikabinti kokia foto ant sienos,o dabar nematau ka verysad.gif  negrazu man verysad.gif

Jau matyt ištraukei lauk? Nieko nematau, tik berods tavo foto...
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 09, 21:42)
žinok nesupratau šito meno  biggrin.gif  kelios geros yra, bet daugumos tai kampo nepagavau smile.gif nei gražu, nei kokybiška, nei akį traukia, nei minties nepagaunu  doh.gif

O kame nekokybe? Man akis neuzkliuvo - nors dar nelabai patyrusi ta mano akis.

Man tai patiko tos nuotraukos, ne visos, bet daug kas patiko. Ir ideju labai idomiu yra. Paliko ispudi "Self Realization" serija. O siandienine nuotaika labai atitiko sitacool.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 09 spalio 2011 - 21:57
QUOTE(dosa @ 2011 10 09, 21:49)
as irgi dabar ziuriu Yvettes linka imesta. Man smalsu, kur tu matai nekokybe? Man siap idomu pasidare, kokios nuotraukos skaitomos kokybiskomis ir ne?  ax.gif

na tarkim šitose

http://www.flickr.co.../in/photostream

aplamai nepriimtini man šitos personos darbai, spalvos pjaunasi, kotrastas, detalių labai daug, pavargau žiūrėti.. vos kelis darbus peržiūrėjau ir na suerzino, būtent spalvos, detalių gausa, chaotiškumas.. bet čia gal toks stilius, na man jis nepatiko ir taškas smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 09, 21:56)

Man tai patiko tos nuotraukos, ne visos, bet daug kas patiko. Ir ideju labai idomiu yra. Paliko ispudi "Self Realization" serija. O siandienine nuotaika labai atitiko sitacool.gif  biggrin.gif

na man nepatiko, irgi akis išdraskė apdirbimas, kažkoks hdr, ar kas uždėtas, oda tragiška, spalvos kokios...... idėja patiko, jos įgyvendinimas- ne.. bet čia grynai mano nuomonė, mėtykit akmenais, ką norit darykit, nepakeisit smile.gif
Atsakyti
Man patiko šie:
1
2. Šioje žvilgsniai labai...
3
4

O, kad yra kam nepatinka, savaime suprantama. Skoniai juk skiriasi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 09, 21:00)
na tarkim šitose

niekas nemetys akmenimis laugh.gif Skonis kiekvieno asmeninis reikalas, bet vat tavo imestuose linkuose neisvydau nekokybes. Ar cia tiesiog jei nepatinka nuotrauka-tai skaitoma nekokybiska g.gif
Man si labai patiko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 09, 22:00)
na man nepatiko, irgi akis išdraskė apdirbimas, kažkoks hdr, ar kas uždėtas, oda tragiška, spalvos kokios...... idėja patiko, jos įgyvendinimas- ne.. bet čia grynai mano nuomonė, mėtykit akmenais, ką norit darykit, nepakeisit smile.gif

O labai tau reikia tu akmenu? biggrin.gif Nes as tingiu metytis mirksiukas.gif Tiesa, va dar sita jos isidejau i Favorites, man dabar tokie zaidimai su sviesa patinka ax.gif
Atsakyti
Che, sveikutes bigsmile.gif

Man irgi patiko meetas, dar va ir su O lia lia susipazinom, kiti veidai jau matyti buvo, bet ale vistiek man labai malonu su tokia kompanija pasedeti, pabendrauti ir t.t.

Sunkiausia dalis buvo susukti juostele biggrin.gif kokiu 15minuciu vargau biggrin.gif Bet tiek to, visvien smagu buvo...

Taigi dekui visoms uz kompanija, Andriui uz kantrybe smile.gif.... Ir tikiuosi greitai organizuosim kanors panasaus smile.gif

Kas cia prakalbo apie plunge? Jurzole? As is to krasto, taigi reik imt ir pakalbet ka jus ten organizuojat, ka veikiat ir t.t. smile.gif Butu proga aplankyt teviske...

Say, patiko Kikes portretukas... Kadravimas man patiko, tik truputi vaizdas, lyg krypsta i sona viskas, tai tik toks pastebejimas.. siaip viskas ciki... Beje kas per juosta? Bo kazkaip tikrai, kaip ismuilinta siek tiek... Pusha darei ar ka?

Kike, man O la la portretukas patiko... Ir siaura ryskumo zona nemaiso... man taip patinka.... smile.gif O as kazkaip itariu nepafotkinau O la la smile.gif Reiks dar susitikti wink.gif

Nepamenu kieno buvo, berniuko nuotrauka prie sienos... del nuotaikos tai viskas ten ok... Man kaip tik patinka, kai ne vien linksmu ir issisiepusiu vaiku nuotraukas galima pamatyti... Jis prie linksmos sienos, bet jam visvien liudna.... Privercia pasukti galva kodel... Kodel mes nuo mazens nemokame dziaugtis ta nerupestinga vaikyste.. O gal pas sy vaika ji ne tokia ir nerupestinga... Ai nu zodziu cia truputi nusukau i sona biggrin.gif issipleciau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 09 spalio 2011 - 22:11
QUOTE(noisy-B @ 2011 10 09, 22:54)
Jau matyt ištraukei lauk? Nieko nematau, tik berods tavo foto...

jo,jau istryniau.
QUOTE(Ka @ 2011 10 09, 23:04)
Man patiko šie:
1
2. Šioje žvilgsniai labai...
3
4

O, kad yra kam nepatinka, savaime suprantama. Skoniai juk skiriasi.  smile.gif

man sitos irgi patinka drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 09, 21:42)
žinok nesupratau šito meno  biggrin.gif  kelios geros yra, bet daugumos tai kampo nepagavau smile.gif nei gražu, nei kokybiška, nei akį traukia, nei minties nepagaunu  doh.gif

man lygiai tas pats, bet ilgai ieškojus suradau pora nuotraukų, kurios patiko biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 09, 21:56)

Man tai patiko tos nuotraukos, ne visos, bet daug kas patiko. Ir ideju labai idomiu yra. Paliko ispudi "Self Realization" serija. O siandienine nuotaika labai atitiko sitacool.gif  biggrin.gif
nesuprantu aš tokio meno, atsiprašau smile.gif Bet kažkaip dėlto labai nesigailiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 10 09, 23:08)
Che, sveikutes  bigsmile.gif

o tu gyva bigsmile.gif lotuliukas.gif nu nes nėra taves skype lotuliukas.gif
dėkui dėl komentaro 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 10 09, 22:04)
Man patiko šie:
O, kad yra kam nepatinka, savaime suprantama. Skoniai juk skiriasi.  smile.gif

Išrinkai iš didelio katilo kone geriausias smile.gif O šiaip... Na, skonio reikalas.

Niekas mad man'ų nežiūrit? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 10 09, 22:08)
Kas cia prakalbo apie plunge? Jurzole? As is to krasto, taigi reik imt ir pakalbet ka jus ten organizuojat, ka veikiat ir t.t. smile.gif Butu proga aplankyt teviske...

Ne, ne as - jokubaite smile.gif

QUOTE(rG @ 2011 10 09, 22:11)
nesuprantu aš tokio meno, atsiprašau  smile.gif  Bet kažkaip dėlto labai nesigailiu biggrin.gif

Neturi ka veikti, kad atsiprasineji del to, del ko nesigaili? tongue.gif 4u.gif As tai sakau, del skonio nesigincijama, ir taskas - nei gailesiu, nei atsiprasymu. Ane? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 09 spalio 2011 - 22:20