Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(neiste @ 2011 10 09, 21:42)
Keliu siandienini savaji Smiki Bilda. Nieko ypatingo, seimos albumui, bet butu malonu isgirsti kritika blush2.gif

na pagal taisykles gal daugiau vietos reiktų žvilgsniui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sherry @ 2011 10 09, 21:07)
Tikejausi ryskiu,kokybisku nuotrauku. O dabar  man jos neryskios,triuksmingos. Idejau pora i flickr. Man tai skiriasi,todel ir tikejausi kitokiu.

gali nuoroda įmest, nes nzn kur tu ten tam flickryje 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(neiste @ 2011 10 09, 20:42)
Keliu siandienini savaji Smiki Bilda. Nieko ypatingo, seimos albumui, bet butu malonu isgirsti kritika blush2.gif

man per daug liūdnas šis portretas.. piešiniai už nugaros taip šypsosi, o vaikas tooooks liūdnas.. būtų labai optimistinis portretas, jei ir jis taip šypsotusi, būtų faina smile.gif
Atsakyti
Na va dedu iš vakar blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 09, 21:07)

nu va, jau komanda renkasi biggrin.gif aš, Say, tu, kas dar?? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 09, 22:14)
gali nuoroda įmest, nes nzn kur tu ten tam flickryje  4u.gif

mano
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 09, 21:16)
Na va dedu iš vakar  blush2.gif

hm.. man nea.. didesnės ryškumo zonos norėtųsi, nes dabar veidas kaip pryklyjuotas atrodo g.gif
Papildyta:
QUOTE(sherry @ 2011 10 09, 21:17)

nzn, nuotraukos kaip nuotruakos smile.gif gal spalvos keistokos, bet čia skonio reikalas.. o kas čia fotkino?
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 09, 22:21)
hm.. man nea.. didesnės ryškumo zonos norėtųsi, nes dabar veidas kaip pryklyjuotas atrodo  g.gif
Papildyta:
nzn, nuotraukos kaip nuotruakos  smile.gif  gal spalvos keistokos, bet čia skonio reikalas.. o kas čia fotkino?

na žodžiu neveikė paleidėjes ant mano fotiko,tai teko aišku pasirinkti f kuo mažesnį,nes ir taip išlaikymas buvo 1/30 doh.gif blush2.gif na bet tu teisi,bet šiaip norėjau pasakyti kad O la la labai graži moteris 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 10 09, 20:48)
Aš tris mergaites  nusikabinau, užsirašiau mail'ą ir nusiunčiau. Joms patiko, leido publikuot, o su viena po kelių mėnesių dar ir susitikom.

O su gatvėje neužkalbintais, aš žiūriu kažkur atseit kitur  blush2.gif  ir fotografuoju. Dažniausiai fotografuoju su 70-300 mm. Per šventes. Šiaip turiu daug nepažįstamųjų nuotraukų, tačiau nežinau ar jos įdomios, todėl jų dar net netvarkau. Kadanors smile.gif

Dėkui, kad pasidalinai info...aš čia UK tokių žmonių pamatau, kad oho...vienus norėčiau fotografuot, nes jie išskirtinio stiliaus, kiti - išskirtinių veido bruožų, treti...savo gyvenimo būdu...kol kas laaaabai daug fotografuoju akimis...o ir objektyvo tokiems atsitiktiniams pagaudymams neturiu...pas mane vien tik 50mm doh.gif
Tai lieka nebent variantas - susitarti.

QUOTE(Kikirike @ 2011 10 09, 21:16)
Na va dedu iš vakar  blush2.gif

man gražus portretas..mielas toks... tiesa, dėl didesnės ryškumo zonos - pritariu mirksiukas.gif

QUOTE(sherry @ 2011 10 09, 21:17)

o čia tareisi su fotografe ir nepatiko rezultatas?

Man spalvos irgi kliūva...per žalia kažkaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 10 09, 18:50)

žinok nesupratau šito meno biggrin.gif kelios geros yra, bet daugumos tai kampo nepagavau smile.gif nei gražu, nei kokybiška, nei akį traukia, nei minties nepagaunu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 10 09, 22:41)
o čia tareisi su fotografe ir nepatiko rezultatas?

Man spalvos irgi kliūva...per žalia kažkaip  g.gif

gavom fs dovanu. Zadejau pasikabinti kokia foto ant sienos,o dabar nematau ka verysad.gif negrazu man verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 09, 20:42)
žinok nesupratau šito meno  biggrin.gif  kelios geros yra, bet daugumos tai kampo nepagavau smile.gif nei gražu, nei kokybiška, nei akį traukia, nei minties nepagaunu  doh.gif

as irgi dabar ziuriu Yvettes linka imesta. Man smalsu, kur tu matai nekokybe? Man siap idomu pasidare, kokios nuotraukos skaitomos kokybiskomis ir ne? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 10 09, 22:41)

man gražus portretas..mielas toks... tiesa, dėl didesnės ryškumo zonos - pritariu mirksiukas.gif

dėkui 4u.gif
Atsakyti