jlove, nieko vyrukas ir cukraus vatos pardavėjas kabina. Smuikininkui trūksta tos futliaro dalies, o dėl kavinukėj sėdinčių nepatarsiu. Lyg ir nieko spalvotoj tie blikai, lyg ir ne O tu čia dieną fotografavai? Kontrastai ryškūs
o laikrodžiai įtariu be to blyno (mėnulio) tikrai nebūtų prastesni
šio ryto voratinkliai. Kitu kampu negalėjau fotografuot, "auksas" dingdavo...
Žinokit pavydžiu Jums vilnietės juodai, jau ne baltai ir tuoj sprogsiu iš pavydo. Mes čia pas save Pl fotoklubą organizuojam, gal kada pavyktų, kurią kokiam workshopui Žemaitijoj paderint
QUOTE(jokubaite @ 2011 10 09, 16:34)
jlove, nieko vyrukas ir cukraus vatos pardavėjas kabina. Smuikininkui trūksta tos futliaro dalies, o dėl kavinukėj sėdinčių nepatarsiu. Lyg ir nieko spalvotoj tie blikai, lyg ir ne O tu čia dieną fotografavai? Kontrastai ryškūs
Žinokit pavydžiu Jums vilnietės juodai, jau ne baltai ir tuoj sprogsiu iš pavydo. Mes čia pas save Pl fotoklubą organizuojam, gal kada pavyktų, kurią kokiam workshopui Žemaitijoj paderint
koks įdomus voratinklis
manau,kad tikrai galim paderinti
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 09, 15:38)
Kike, pažadėjai. Turėtume dabar pastoviai paskutinį mėn. trečiadienį rinktis, o ir fotobianalė2012 jau ne už kalnų, tai tikrai paprašysiu
QUOTE(jokubaite @ 2011 10 09, 16:51)
Kike, pažadėjai. Turėtume dabar pastoviai paskutinį mėn. trečiadienį rinktis, o ir fotobianalė2012 jau ne už kalnų, tai tikrai paprašysiu
Na reiks derinti su mūsų dėstytoju būtinai duosiu žinoti kokios bus pas mus galimybės
QUOTE(sayonara @ 2011 10 09, 17:00)
Na va. Kol kas tik tiek turiu parodyti
Neturiu nieko kito pasakyti, tik, kad labai, labai man šis portretas.. Akys...
QUOTE(Ka @ 2011 10 09, 16:02)
Neturiu nieko kito pasakyti, tik, kad labai, labai man šis portretas.. Akys...
dėkui, ale gi kadruotė negera
QUOTE(sayonara @ 2011 10 09, 17:04)
patinka o ko tu čia prie kadruotės kabinėjiesi?
QUOTE(sayonara @ 2011 10 09, 17:04)
Nepastebiu. Visuma viską užgožia.
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 09, 16:06)
patinka o ko tu čia prie kadruotės kabinėjiesi?
nu man kliūna dešinė pusė..
QUOTE(sayonara @ 2011 10 09, 16:04)
kad ir negera, bet vis tiek Kikirike, kaip Mona Liza, kur bepasisukčiau vis į mane žiūri
dedu paskutinį bendrą su vorais šio ryto darbą
kažkaip žiema jis kvepia man...
kiti čia ir šiai dienai pakaks
pasiliksiu kitam kartui...
QUOTE(sayonara @ 2011 10 09, 17:11)
nu man kliūna dešinė pusė..
nekliūna nekliūna
o tavo foto nu yra kur kelios man patinka,deja ten kur tave su mamke fotkinau mes tą pushinom juostele,tai žodžiu iš mamkės ne kaži kas gavosi,nes kažkur su nustatymais nugrybinau,o iš siauros yra kelios kur man patinka,bet aišku dar sutvarkyti reikia ir tavo leidimo publikuot
taip pat noriu paklausti Olala ir Maggie ar leidžiat publikuoti?