QUOTE(vienintelė @ 2011 10 09, 11:40)
aš vis dar bandau suprasti ar geras mano objektyvas
o as po vakarykscio pafotkinimo(teisingiau MB su skaitmena fotkino, o as , aciu Die..., su juosta)bet..esme, kad sukelus i pc nuotraukas is skaitmenos, tiesiog uuuzas....Zinok, jokio fokuso nerasta..nu pyp...jau is nervu baigia isvesti...butu pinigu licnu, tai pasiimtume is pardes pasibandyti koki objektyva ir palyginti...siaube..Dar pastebejau viena bajeri..kad nuotraukos daromos vertiklaiai buna ryskense...o horizontalios tai,zinokit 99% isplauke...kazkoks absurdas...MB tai ju fotika nori keisti..ale pats nebezino ko nori..IIIMark'o dar nera(gal zinot kada bus?) O dar jis linksta prie 1D. Zadejau ikelti savo fokuso testavimo rezultatsu...ziuriu, istrinusi esu Bet reikes dar syki pratestuoti.Tai butinai pasirodysiu..Be to dar ir su senais windovsais sedziu, kurie vos vos velka..tai net i flickr nieko negaliu ikelti, ir is vis kol lapa koki atvercia, tai tame mirties ziede vos pati neuzmiegu
QUOTE(o la la la @ 2011 10 09, 12:06)
Sveikutes
Kartais as noreciau nemoketi skaityti
QUOTE(gizzy @ 2011 10 09, 12:23)
Vakar is ryto ir as ejau pasivaiksciot su fotiku :
Pirmosios spinduliai graziai ziurisi, bet siaip paprasta nuotrauka ir tiek Tie akmenys per stambus, mano nuomone graziau ziuretusi tik smulkuciai zoles sapeliai priekyje...ir sviesiau gal kiek noretusi.
Piene ryski, ir tas beatitrukstantis pukelis smagiai ziurisi tik gal padege, ar tik man cia taip vaiduokliaujasi
koliazas nea kazkoks bile koks
QUOTE(Jogvile @ 2011 10 09, 13:02)
gerai, kad kazkam linksma
Paprasiau pagalbos, o jei sunku pasakyti- tai nieko nepakeisiu. Jei noreciau kazka bandyti, eksperimentuoti, tai buciau tuos jusu vadinamus namu darbus atlikinejus.
sorry, kad sumaisiau.
Paprasiau pagalbos, o jei sunku pasakyti- tai nieko nepakeisiu. Jei noreciau kazka bandyti, eksperimentuoti, tai buciau tuos jusu vadinamus namu darbus atlikinejus.
sorry, kad sumaisiau.
Niekam nesumaisei..Tu paklausei kaip isgauti atitinkama efekta, tai tave draugiskai nukreipe i nuorodas sudetas pirmame puslapyje...Juk koks skirtumas ar skaitytumei cia padrikas citatas, ar ten is karto visa teksta...juk viskas yra paaiskinta ir net su vaizdine medziaga, nuotraukomis?
Beje, Rg, labai grazus tavo svelnus "paveikslas". Lyg piestuku nutapytas ruduo.