Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2011 10 09, 14:01)
nebandei vietom keisti? Bet žinok man patinka. Pirma foto labai faina.

QUOTE(Ka @ 2011 10 09, 14:09)

va vietomis keisti nebandziau, zinokit ant staigiuju sumeciau, nes jauciuosi tikrai nekaip,o dar vaikui reik valgyt padaryt kol miega.....
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 07, 23:48)
prieš miegą biški su šilta saule pasivaidensiu smile.gif
šiaip žinau, kad šššš, tiesiog spalvos patiko, ir žūt būt norėjau saulės ir bliko, todėl va taip kažkaip ir nebesužiūrėjau aš tų dobilų tvarkingai smile.gif

ir spalvos ir spinduleliai ir tas melynumas, man labai dera bigsmile.gif

QUOTE(Rico @ 2011 10 08, 09:45)
spalvos grazios, grazus vaizdas per langa  bigsmile.gif
formatas netinka, norisi platesnio kampo cia ar akcento

vaizdu tikrai nesiskundziu, tik vat nelabai gaunasi man ji graziai pateikti. nors viena man tikrai patiko, kur i kudra esu idejus. platesnis kampas buvo, bet kirpau, nes pavieniai medziai nekaip atrode. dekui 4u.gif

QUOTE(rG @ 2011 10 08, 13:49)
Na, švelniai.

kaip per migla smile.gif grazu
Papildyta:
QUOTE(Dalyja @ 2011 10 08, 16:21)
man tai labai labai patiko  4u.gif

tikrai bigsmile.gif dekui 4u.gif

QUOTE(mamagute @ 2011 10 08, 16:46)
realybėj tai pasakiškas vaizdas, įsivaizduoju, bet  viršus nepatinka g.gif

na pabandysiu karpyti tuomet g.gif dekui smile.gif

QUOTE(eurik@.k @ 2011 10 08, 17:26)
seniai ka dejau  g.gif

nuostabi nuotrauka, bent jau man smile.gif
Papildyta:
QUOTE(jokubaite @ 2011 10 08, 18:44)

tvarkau nuotraukas dar vienas ruduo. Ar negriūva? kirpau truputį ir susimakalavau  doh.gif

kol supratau kaip tu cia padarei biggrin.gif sauniai sugalvota. tik man tikrai ciuozia g.gif

QUOTE(Dalyja @ 2011 10 08, 19:21)
Man pačiai patinka, bet kažkodėl jaučiu, jog kažakas joje yra ne taip ar aš klystu???

grazus mociutes portretas 4u.gif o ka, jei kvadrata daryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(jokubaite @ 2011 10 08, 19:44)
tvarkau nuotraukas dar vienas ruduo.

Velnias zin kodel, bet man norisi apversti tavo rudeneli ax.gif

QUOTE(Dalyja @ 2011 10 08, 20:21)
Man pačiai patinka, bet kažkodėl jaučiu, jog kažakas joje yra ne taip ar aš klystu???

Ir man netinka ta kepure su pukuotu dzemperiu, megstuku ar kazkuo tokio kasdienisko...Ir gal suspausta per daug...gal ne, tik veidas keistai i prieki iskistas, o kunas toliau...bet siaip israiskinga...man patinka tokie senyvu zmoniu portretai...ju veidai jau patys savaime kalba...be dideliu pozavimu, maivymusi ir t.t.gyvenimo patirtis spindi juose.

Jurzole, pirmos ritmas man patinka..zinau, banalu ir daug kas tai bando, daro,zaidzia, iesko...smagu, kad ir tu tame ieskojimu rate isisukusi esi mirksiukas.gif

Jokubaite, na del tu seseliu, tai nezinau..kazkaip nesvankiai ten viskas rodosi blush2.gif doh.gif

jlclove, liuks tavo reportazas thumbup.gif gal kiek per geltona, bet siaip rysku ir smagu.Gal tik meters-modelio labiau sonu pasisukusios noretusi rolleyes.gif

pabaigsiu skaityti veliau: o dabar begu...nesinrevuokit del tu aukstu ISO ar padegusio dangaus, kartais buna 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jokubaite @ 2011 10 08, 20:05)

aš vėl su savo foto reik atsigriebt, kad jau prie kompo visą dieną. Ar įdomu bent kiek? Ar tik rūkas man ant akių?

man antros galetu ir nebuti 4u.gif

Zirze, Svajone, sveikit 4u.gif
Atsakyti
Visų pirmą norėčiau labai padėkoti už tokį draugišką ir šiltą priėmimą Akashai ir Kikirikei smile.gif Smagu buvo susipažinti su visais, Andriui ačiū už pamokėlę ir pademonstravimą ryškinimo. Tikrai įdomu. Gaila, kad taip susivėlinau, bet gavosi tik taip. Nedvėjodama jamsiu tėčio zenitą ir jei bus dar tokių susibūrimų, stengsiuos sudalyvauti. smagu buvo bigsmile.gif

rG -> Patiko "nutapyti" rudeniniai lapeliai, rimtai, kaip paveikslas smile.gif

jokubaite -> O man kažkodėl patiko, kad foto apversta, kaip susilieja medžiai, tiltelis, atrodo, kad ji svyra kažkodėl, gal dėlto, kad ežero linija svyra? Nors toltelis tai tiesus...

Laukine25 -> Aš tikrai manau, kad tu išsikapstysi mirksiukas.gif įdomu pamatyti bent kelias foto, garantuoju, kad bus gerai, o jau, kad patiks užsakovams - tai net neabėjoju mirksiukas.gif Bet suprantu, kaip jauteisi, kai pastebėjai tokią klaidą...

Zirzė -> Patiko koliažiukas. Tikrai pritariu, kad reikėtų apkeisti, tada tas pavadinimas labai tiktų bigsmile.gif

Jurzole -> Smagu matyti, kaip stengiesi, faina kelionė buvo, spalvos patinka man. Kai ką flicke pakomentavau. http://www.flickr.co.../in/photostream ši ir ši http://www.flickr.co.../in/photostream patiko. o labiausiai dykumos raštai patiko, spalva, raštai, fainai. mirksiukas.gif

jlclove -> Smagu, kad ieškai, bandyk. Pritariu nuomonei, kad reikėjo gal tada kitu kampu fotografuoti ar kas, bet dbr, ta moteriškės nugara viską gadina. Man labai patiko tavo vaizdas pro langą. Spalvos man rodos geros, ne per tamsu smile.gif

jokubaite -> Koliažas. Patiko antra foto, šešėlis fainas.

eurik@.k -> Patiko man j/b dviejų vaikučių foto. Smagiai krapšto kažką, tokie susikaupę. MEdžiai faini. Man patinka.
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 10 08, 20:52)

Man sukakota diena ir nuotaika ir dar savaitė bus.

ir as fotkinu dazniausiai M, na ir retkarciais S. su A niekaip neina susidraugauti schmoll.gif bliamba, uzjauciu aisku 4u.gif
Atsakyti
Zirze, tikrai tinkamą foto parinkai. pažiūrėjau flickr, tai, žinok tinka abu variantai

QUOTE(pandre @ 2011 10 09, 13:44)
Jokubaite, na del tu seseliu, tai nezinau..kazkaip nesvankiai ten viskas rodosi blush2.gif  doh.gif

va čia tai įdomu blush2.gif matyt todėl, kad žinau, kas už šešėlių net nepagalvojau ax.gif
noisy-b žinok, visaip vartaliojau tą atspindį, prūdas suktas - tai vienur kreivai, tai kitur išeina, palikau palei tiltą ....
o dėl visokių mirgėjimų mano foto, tai sutinku 100 proc. Čia aš taip praktiškai knygą "Sluoksniai" analizuoju. Imu savo foto ir sluoksniuoju visaip, į knygą žiūrėdama, žodžiu mokaus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sherry @ 2011 10 08, 22:25)

patiko antroji spalvomis, tik formatas nelabai man g.gif

QUOTE(rG @ 2011 10 08, 23:05)
jlove, aš kirpčiau viršaus ir nemažai, ir daryčiau 3x2 formatą, palikčiau tik gamtą, dangaus nė kiek. Spindulių užtektų smile.gif) O šiaip, man irgi labai patiko.

aciu bigsmile.gif bandysiu kirpt, butinai
Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2011 10 09, 09:20)
kol matėsi tik vaikinuko veidas buvo gražu, kai slinkau puslapiu žemyn ir pasirodė moters nugara ir užpakalis bei batai šalia, vaizdas susigadino.
Šiaip faina pastebėti fotosesijas mieste.

kiek supratau jie cia ruosesi fs smile.gif kiek supratau, tai blogai, kad ji nugara atsisukusi ir batai ne prie ko, ane? ar aplamai tokia apkuni moteriske nesiziuri prie sio madisto smile.gif ? aciu

QUOTE(jokubaite @ 2011 10 09, 09:23)

reportažui bent poros dar foto trūktų, kad veiksmas matytūs, o ši visai įdomi, tik man fofografą tokį "dirbtinį" rodo, ir viršaus tiek čia nereik

tu teisi, virsaus daugoka smile.gif na tada ne reportazines, o zmones tiesiog. na kaip vadinasi nuotraukos, kuria tarkim Say idejusi buvo pirma i zaidima?

QUOTE(vienintelė @ 2011 10 09, 10:40)

jlclove laukiu daugiau smile.gif

ne kas ir isejo blush2.gif veliau idesiu

QUOTE(Ka @ 2011 10 09, 11:22)

Dabar nude.. Tęsiu toliau.

man nerodo g.gif

QUOTE(gizzy @ 2011 10 09, 11:23)

Dar pora yra flickre  smile.gif

pakomentuosiu flickr'e 4u.gif

QUOTE(Jurzole @ 2011 10 09, 11:57)

pirma lyg ciuozia g.gif antroje man per daug detaliu, o tracia patiko 4u.gif

QUOTE(Jurzole @ 2011 10 09, 12:11)
Parodyk daugiau  mirksiukas.gif Sitoj labiausiai krenta i akis nelabai daili moteriska figura. Aisku, tai irgi gyvenimo dalis, bet...  ax.gif

dekui 4u.gif kas svarbiausia juos fotkino kartu biggrin.gif nors man jie visai nesuderinami. nei apranga, nei siaip
Papildyta:
QUOTE(Zirzė @ 2011 10 09, 12:59)
rodau koliaza, nuotrauka paemiau is archyvo, kadangi susirgau, ir kas minty buvo neigyvendinau

....+ Zirze
"Iš gelmių"

labai tinka. negaliu atsiziureti bigsmile.gif

QUOTE(pandre @ 2011 10 09, 13:44)

jlclove, liuks tavo reportazas thumbup.gif gal kiek per geltona, bet siaip rysku ir smagu.Gal tik meters-modelio labiau sonu pasisukusios noretusi rolleyes.gif

aciu 4u.gif

QUOTE(noisy-B @ 2011 10 09, 13:45)

jlclove -> Smagu, kad ieškai, bandyk. Pritariu nuomonei, kad reikėjo gal tada kitu kampu fotografuoti ar kas, bet dbr, ta moteriškės nugara viską gadina. Man labai patiko tavo vaizdas pro langą. Spalvos man rodos geros, ne per tamsu smile.gif

dekui 4u.gif tiesa pasakius pabijojau, kad jie mane pastebes ir prades bartis hihihi.gif pirma karta taip mieste fotkinu. sakykit prasau, kaip jus elgiates su zmonemis, kuriuos norite nufotografuoti mieste. jei reikia, prieinate drasiai ir plaiukst? suprantu jei per atstuma, bet visdelto kaip tai daroma. nes pati sulaukiau pora nemaloniu zvilgsniu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2011 10 09, 15:15)
sakykit prasau, kaip jus elgiates su zmonemis, kuriuos norite nufotografuoti mieste. jei reikia, prieinate drasiai ir plaiukst? suprantu jei per atstuma, bet visdelto kaip tai daroma. nes pati sulaukiau pora nemaloniu zvilgsniu hihihi.gif

Aš vis dar nedrįstu mieste niekaip... Man nedrąsu. O jei pradės bartis ir pan?
Atsakyti
jlclove,

gatvės fotografija, kaip ir visa kita, nėra lengva. Aš kelionėse, jei pamatau kokį įdomų tipažą ir susitinka žvilgsniai, akimis ir kilsteldama fotoaparatą be žodžių atsiklausiu ar galiu fotografuoti. Kartais linkteli, kartais nusisuka.
Jei fotografuoji neatsiklausęs, normalu, kad sulauksi piktų žvilgsnių, jei žmonės pastebės, kad tu fotografuoji. Jei nori fotografuoti kažkokį veiksmą, kuris truks tam tikrą trumpą laiką, nebėgsi juk atsiklausti ar galiu nufotografuoti, jūs vat taip vat nejudėkit. Tiesiog fotografuoji arba ne.
Vat Sayonara galėtų pamokinti tokio aplinkiniams mažai pastebimo šaudymo gatvėje.
Aš tik svetimus vaikus be atsiklausimo vengiu fotografuoti. Italijoj išmokau, ten prie tavęs ir policija prieiti gali, paprašo ištirinti foto arba juostelę pasiima.
O šiaip, kai atsiklausi, žmonės tikrai nėra tokie pikti, bet geranoriški.Tad nebijokit kalbėti.
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 09, 13:11)
Man pirmosios dvi patiko. Pirmoji blankoka, ypac priekinis fonas, bet graziai saules spinduliai zaidzia. Antroji trapi tokia, gal vos vos ryskumo stinga, bet man grazu.

Dekui 4u.gif

QUOTE(jokubaite @ 2011 10 09, 13:21)
pirmoj akmenys prieky maišo, nors šviesa įdomi, dramatiškas momentas galėjo išeit labiau diafragmą privėrus
su piene žavi. gražiai šviesą pagavai, tvarkingai sukomponovai, spalvos akiai malonios  wub.gif

koliažas šitas geresnis už tą kur flickr palikai, tiek tepasakysiu

Dekui 4u.gif
Cia mano pirmieji bandymai koliazu blush2.gif

QUOTE(Zirzė @ 2011 10 09, 13:59)
rodau koliaza, nuotrauka paemiau is archyvo, kadangi susirgau, ir kas minty buvo neigyvendinau

....+ Zirze
"Iš gelmių"

Nu labai fainai ziurisi rolleyes.gif

QUOTE(jlclove @ 2011 10 09, 15:15)
pakomentuosiu flickr'e 4u.gif

dekui 4u.gif tiesa pasakius pabijojau, kad jie mane pastebes ir prades bartis hihihi.gif pirma karta taip mieste fotkinu. sakykit prasau, kaip jus elgiates su zmonemis, kuriuos norite nufotografuoti mieste. jei reikia, prieinate drasiai ir plaiukst? suprantu jei per atstuma, bet visdelto kaip tai daroma. nes pati sulaukiau pora nemaloniu zvilgsniu hihihi.gif

Dekui 4u.gif
As rigi nedrystu mieste kitus zmones fotografuot. Net jei ir is toliau, tai man vis tiek atrodo, kad jie mato, kad juos fotografuoju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 10 09, 11:59)

....+ Zirze
"Iš gelmių"

gerai susitvarkei , pritariu yvette gal apkeitus pusems geriau butu smile.gif

dekui uz komentarus mano foto , Yvette pritariu del baltu kojiniu labai rezia akin

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eurik@.k: 09 spalio 2011 - 14:44