QUOTE(sherry @ 2011 10 08, 22:25)
patiko antroji spalvomis, tik formatas nelabai man
QUOTE(rG @ 2011 10 08, 23:05)
jlove, aš kirpčiau viršaus ir nemažai, ir daryčiau 3x2 formatą, palikčiau tik gamtą, dangaus nė kiek. Spindulių užtektų
) O šiaip, man irgi labai patiko.
aciu
bandysiu kirpt, butinai
Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2011 10 09, 09:20)
kol matėsi tik vaikinuko veidas buvo gražu, kai slinkau puslapiu žemyn ir pasirodė moters nugara ir užpakalis bei batai šalia, vaizdas susigadino.
Šiaip faina pastebėti fotosesijas mieste.
kiek supratau jie cia ruosesi fs
kiek supratau, tai blogai, kad ji nugara atsisukusi ir batai ne prie ko, ane? ar aplamai tokia apkuni moteriske nesiziuri prie sio madisto
? aciu
QUOTE(jokubaite @ 2011 10 09, 09:23)
reportažui bent poros dar foto trūktų, kad veiksmas matytūs, o ši visai įdomi, tik man fofografą tokį "dirbtinį" rodo, ir viršaus tiek čia nereik
tu teisi, virsaus daugoka
na tada ne reportazines, o zmones tiesiog. na kaip vadinasi nuotraukos, kuria tarkim Say idejusi buvo pirma i zaidima?
QUOTE(vienintelė @ 2011 10 09, 10:40)
jlclove laukiu daugiau
ne kas ir isejo
veliau idesiu
QUOTE(Ka @ 2011 10 09, 11:22)
Dabar nude.. Tęsiu toliau.
man nerodo
QUOTE(gizzy @ 2011 10 09, 11:23)
Dar pora yra
flickre
pakomentuosiu flickr'e
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 09, 11:57)
pirma lyg ciuozia
antroje man per daug detaliu, o tracia patiko
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 09, 12:11)
Parodyk daugiau
Sitoj labiausiai krenta i akis nelabai daili moteriska figura. Aisku, tai irgi gyvenimo dalis, bet...
dekui
kas svarbiausia juos fotkino kartu
nors man jie visai nesuderinami. nei apranga, nei siaip
Papildyta:
QUOTE(Zirzė @ 2011 10 09, 12:59)
rodau koliaza, nuotrauka paemiau is archyvo, kadangi susirgau, ir kas minty buvo neigyvendinau
....+ Zirze
"Iš gelmių"
labai tinka. negaliu atsiziureti
QUOTE(pandre @ 2011 10 09, 13:44)
jlclove, liuks tavo reportazas
gal kiek per geltona, bet siaip rysku ir smagu.Gal tik meters-modelio labiau sonu pasisukusios noretusi
aciu
QUOTE(noisy-B @ 2011 10 09, 13:45)
jlclove -> Smagu, kad ieškai, bandyk. Pritariu nuomonei, kad reikėjo gal tada kitu kampu fotografuoti ar kas, bet dbr, ta moteriškės nugara viską gadina. Man labai patiko tavo vaizdas pro langą. Spalvos man rodos geros, ne per tamsu
dekui
tiesa pasakius pabijojau, kad jie mane pastebes ir prades bartis
pirma karta taip mieste fotkinu. sakykit prasau, kaip jus elgiates su zmonemis, kuriuos norite nufotografuoti mieste. jei reikia, prieinate drasiai ir plaiukst? suprantu jei per atstuma, bet visdelto kaip tai daroma. nes pati sulaukiau pora nemaloniu zvilgsniu