Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rG @ 2011 10 08, 14:49)
Na, švelniai.
user posted image

Na tu, tamstele, jau nebefotografuoji, o tapai bigsmile.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 08, 15:36)
Sveikos  4u.gif
mergiotės mūsų jau mytinasi, juosteles ryškina .. o aš sėdžiu sau su tempa "patenkinta" namuos cry.gif sumautas savaitgalis

Mano toks pats. Nors juostos neturiu, bet galvojau vakare gal prisijungsiu, tai kur tau, jau penktadienį mazgė susirgo, tada dar sūnus ir galiausiai šeštadienį aš apsinuodijau doh.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2011 10 08, 19:21)
as po kirkstyno fotkinimo taip noriu kokios atgaivos ir gero pafotkinimo is sirdies..

O kas tai yr?smile.gif

QUOTE(jokubaite @ 2011 10 08, 19:44)
tvarkau nuotraukas dar vienas ruduo. Ar negriūva? kirpau truputį ir susimakalavau  doh.gif
user posted image

Lyg ir negriūva, bet man aplamai čia akys bėgioja, neranda vietos, kur sustoti, įsižiūrėti...net nežinau, tas suliejimas viršuj kažkoks per sunkus...
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2011 10 08, 21:10)
Laukine, eina sau, kaip nefaina.... unsure.gif

Ale žiūriu čia ne man vienai taip pasitaikę yra.. Tik įkalbėta kad tie pusiau auto režimai yra geriau, ryžausi pabandyt ne M, o A. Ir va kaip išsidūriau. Būč žinojus apie tokią riziką, ne nebūčiau bandžiusi. Daugiau tik M ir jokių kitokių režimų.

QUOTE(o la la la @ 2011 10 09, 11:06)

O šakės kaip įdomu buvo paskaityti įspūdžius smile.gif Taip ir maniau kad turėjo būti nerealiai smagu smile.gif Labai lauksiu foto dabar, labai labai smile.gif Gal kada merginos ir skaitmeninėms fotografuotojoms kokį seminarą suorganizuos, baisingai norėčiau smile.gif Jau vien tai, kad pastatas kelia nostalgiją smile.gif Savaitgalio apsauginiai irgi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 10 09, 13:31)
Ale žiūriu čia ne man vienai taip pasitaikę yra.. Tik įkalbėta kad tie pusiau auto režimai yra geriau, ryžausi pabandyt ne M, o A. Ir va kaip išsidūriau. Būč žinojus apie tokią riziką, ne nebūčiau bandžiusi. Daugiau tik M ir jokių kitokių režimų.
O šakės kaip įdomu buvo paskaityti įspūdžius smile.gif Taip ir maniau kad turėjo būti nerealiai smagu smile.gif Labai lauksiu foto dabar, labai labai smile.gif Gal kada merginos ir skaitmeninėms fotografuotojoms kokį seminarą suorganizuos, baisingai norėčiau smile.gif Jau vien tai, kad pastatas kelia nostalgiją smile.gif Savaitgalio apsauginiai irgi  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif

na tai galėjai sudalyvauti ir šioje paskaitoje,taigi bendrai buvo kalbama apie šviesos matavymus ir fotografavimas buvo ir studijis ir ne mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 10 09, 12:31)

Kai kurie profai sako, kad geriau tam tikrose situacijose... bet tai cia turbut kaip ir su viskuo, reikia moketi naudotis. Tu norejai, kad ir galvoti nereiketu, ir gerai gautusi... tokiu atveju P rezimas, manau, geriau butu mirksiukas.gif Ir isvis, jei gerai moki naudotis M, kam tau tas Av? Ypac jei nenori gilintis, kaip su juo elgtis... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 09 spalio 2011 - 12:39
QUOTE(Laukine25 @ 2011 10 09, 13:31)
Ale žiūriu čia ne man vienai taip pasitaikę yra.. Tik įkalbėta kad tie pusiau auto režimai yra geriau, ryžausi pabandyt ne M, o A. Ir va kaip išsidūriau. Būč žinojus

o bet kaip sugalvojai ne normaliai iso nustatyt, o per rezius.. nes nu man cia keista smile.gif jei as ant Av fotkinu, tai iso konkreciai nurodau. ir manau taip daugelis daro. na, bet siaip manau pavyks tau normaliai foto sutvarkyt, visgi ff gerai susitvarko su triuksmais..
Atsakyti
QUOTE(Jogvile @ 2011 10 09, 13:02)
gerai, kad kazkam linksma biggrin.gif

QUOTE(Jurzole @ 2011 10 09, 13:11)
Nu kodel juokinga? Gal zmogus nepribrendes dar rimtai mokytis... negi sunku trumpai susakyt?  rolleyes.gif

o todel juokinga, kad klausia,atsakoma, o jin - ai, nereikia smile.gif
ji mokytis nenori, ten nera jokiu eksperimentu, tik zinios!!! teisingai Yvete pasake, ji dar nori, kad butu viskas sukramtyta cool.gif fuuu cool.gif turint gera fotoaparata footorafuoti auto rezimu ir neismanyti to, kas jis gali - dar juokingiau.
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 10 09, 13:41)
o bet kaip sugalvojai ne normaliai iso nustatyt, o per rezius.. nes nu man cia keista smile.gif jei as ant Av fotkinu, tai iso konkreciai nurodau. ir manau taip daugelis daro. na, bet siaip manau pavyks tau normaliai foto sutvarkyt, visgi ff gerai susitvarko su triuksmais..

Aš va irgi šito dalyko nepagavau g.gif Nes aš jeigu Av, tai konkretų ISO pasirenku, tada norimą f nusistatau ir išlaikymas jau pagal situaciją. Bet jeigu atvirai, tai pirma nustačius Av ir pažiūrėjus, kas manęs netenkina, aš persistatau ant M ir jau žinau, kokius parametrus nustatyti, kaip ir gaunasi, kad Av man pasufleruoja, nes retai Av man tobulai nufotkina unsure.gif
Atsakyti
rodau koliaza, nuotrauka paemiau is archyvo, kadangi susirgau, ir kas minty buvo neigyvendinau

....+ Zirze
"Iš gelmių"
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 10 09, 13:59)
rodau koliaza, nuotrauka paemiau is archyvo, kadangi susirgau, ir kas minty buvo neigyvendinau

....+ Zirze
"Iš gelmių"

nebandei vietom keisti? Bet žinok man patinka. Pirma foto labai faina.
Atsakyti

....+ Zirze
"Iš gelmių"

patiko ir nuotrauka ir pratęsimas 4u.gif
Atsakyti

Gražiai.. bigsmile.gif Tik keisčiau vietom. 4u.gif

Nepykit, ištryniau nuotrauką. Pamačiau klaidų, kurių nenoriu matyti. Nebe įtiko man tas kadras. Reikia truputėlį pailsėti, nes šuduks gaunasi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 10 09, 13:47)
o todel juokinga, kad klausia,atsakoma, o jin - ai, nereikia smile.gif
ji mokytis nenori, ten nera jokiu eksperimentu, tik zinios!!! teisingai Yvete pasake, ji dar nori, kad butu viskas sukramtyta cool.gif fuuu cool.gif turint gera fotoaparata footorafuoti auto rezimu ir neismanyti to, kas jis gali - dar juokingiau.

viskas, nesipykit. Aciu Jurzole uz atsakyma
norint mokintis visu dalyku ka gali fotoparatas- reikia tureti nemazai tam laiko, kol kas siuo metu- tam laiko negaliu skirti. Ateityje tikrai mokinsiuos ir domesiuos ir t.t. Bet pulti zmogaus, paklausus kazko konkretaus nera reikalo. nenori atsakineti tai ir neatrasinek i pasisakyma
Atsakyti