QUOTE(jlclove @ 2011 10 08, 23:35)
dar nieko neskaicius ikeliu pirma foto kritikai
siandien prasinesiau per miesta ir pirma karta bandziau ieskoti kazko tarp zmoniu. jei neklystu jus vadinate tokias foto reportazinemis, ane
? zodziu laukiu kometaru ir tuo tarpu toliau tvarkau siandienines foto
Parodyk daugiau
Sitoj labiausiai krenta i akis nelabai daili moteriska figura. Aisku, tai irgi gyvenimo dalis, bet...
QUOTE(Jogvile @ 2011 10 09, 10:48)
sveikos
turiu klausima- kaip nufotografuoti, kad pvz vaikas butu nuotraukoj ryskus, o kitas vaizdas ne, toks kaip issiliejes? turiu fotoparata Fujifilm Finepix HS10.
Aciu
Nusistatyk A rezima ir pasirink maziausia f reiksme. Arba zumink is toli (bet tada kokybe turbut suprastes, priklausomai nuo fotiko galimybiu).
QUOTE(Zirzė @ 2011 10 09, 11:59)
net juokinga
Aistulle, tu nesinervink, pabandyk kaip rasiau, paziuresim kas gausis
Nu kodel juokinga? Gal zmogus nepribrendes dar rimtai mokytis... negi sunku trumpai susakyt?
QUOTE(Aistulle @ 2011 10 09, 11:13)
Viskas as jau vilti praradau. Neimanoma man atlikti pirmos uzduoties. Bet gi Dievazi, nu viska darau ka reikia. Nusistatau A raide, susidedu tris daiktus, susimazinu F reiksme iki 2.8. Fokusuoju, bet kai nufotkinu visi man jie vienodi.
Nu vadinasi man nelemta ir viskas, nes jau rimtai net galva skauda.
Atsipalaiduok, nera viskas taip baisu
Zinai, kaip fokusuoti reikia? Paspaudziant mygtuka iki puses (ne iki galo, nes tada jau nufotografuoji). Tai va, sufokusuoji i norima is triju objektu, t.y. paspaudi mygtuka iki puses ir tada neatleisdama to mygtuko pasuki fotika, kad kadras vel butu toks pats (kadravimas turetu buti vienodas visu triju nuotrauku), ir tada jau spaudi mygtuka iki galo.
Arba naudok rankini fokusa vietoj automatinio. Tik tada jau gali buti taip, kad isvis nefokuse bus, nes su rankiniu sunkiau, bent man. Pirmas metodas man paprastesnis.
QUOTE(Ka @ 2011 10 09, 11:22)
Dabar nude.. Tęsiu toliau.
Man ne. Bet as neobjektyvi, man nude nuotraukose tik moterys patinka, vyrai labai retai... nezinau, kodel
QUOTE(gizzy @ 2011 10 09, 11:23)
Vakar is ryto ir as ejau pasivaiksciot su fotiku
Prifotkinau nemazai, tik nezinau ar yra kas nors, nors truputi idomaus
Laukiu komentaru, kritikos, patarimu, aisku jei yra ka komentuot
Man pirmosios dvi patiko. Pirmoji blankoka, ypac priekinis fonas, bet graziai saules spinduliai zaidzia. Antroji trapi tokia, gal vos vos ryskumo stinga, bet man grazu.