Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Jurzole @ 2011 10 08, 22:03)

BET - prisiminus jusu nesena diskusija apie baisius triuksmus prie ISO 400, tai mano nuotraukos dar puse bedos, ane?  lotuliukas.gif Nors padidinus tai labai matosi triuksmai.

prie prasto apšvietimo labiausiai lenda triukšmas smile.gif

aš vieną FS taip apsižioplinus atfotkinau su iso 800 biggrin.gif
Atsakyti
Keliauju as jau miegoti, nes jau nervuotis pradedu doh.gif rytoj bus sviezesne galva ir ziuresiu kaip gausis. smile.gif

O gal tikrai kuri nors noretu i svecius pas mane, parodytu. ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistulle @ 2011 10 08, 22:22)
Keliauju as jau miegoti, nes jau nervuotis pradedu  doh.gif  rytoj bus sviezesne galva ir ziuresiu kaip gausis.  smile.gif

O gal tikrai kuri nors noretu i svecius pas mane, parodytu.  ax.gif  smile.gif

bandyk dieną, prie gero apšvietimo,vakare tikrai gali nefokusuot
Atsakyti
Labas smile.gif
ar si foto nors kiek verta demesio? Puse dienos ziuriu ir nesuprantu. Lyg ir patinka, lyg ir ne. g.gif
user posted image
Prisisukau siandien heliosa ant fotiko,tai zaidziau pusdieni. Normalu,kad truksta ryskumo? Va pvz sita foto? Cia taip turi buti? Ar cia mano problema?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sherry @ 2011 10 08, 22:25)

Prisisukau siandien heliosa ant fotiko,tai zaidziau pusdieni. Normalu,kad truksta ryskumo? Va pvz sita foto? Cia taip turi buti? Ar cia mano problema?

tai, kad normaliai čia yra g.gif
Atsakyti
jlove, aš kirpčiau viršaus ir nemažai, ir daryčiau 3x2 formatą, palikčiau tik gamtą, dangaus nė kiek. Spindulių užtektų smile.gif) O šiaip, man irgi labai patiko.

jokubaite, koliažas tikrai labai įdomus. Bet kažko trūksta, pati nežinau ko. Bet gal gali ir taip būti.

Ka,
nei pridėčiau, nei atimčiau, ir nagai nemaišo, ir keliai nemaišo. Aišku, klausyk ką ciocės kalba, nes akį geresnę turi, bet man patinka. Nepatinka tik kur flicrėj kitos.

Kikirike, man patiko aukštyn galva kadras biggrin.gif Kaip supratau niekam nepatiko, bet man jis toks kitoks, kad iš galvos neišeina.

Dėkui už komentarus mano nuotraukai. mamagute, gali būti, gal Tu ir teisi. Tiesiog iš tos serijos tie lapeliai tokie švelnūs, tokie trapūs, kad man net liesti jų nesinorėjo, levelius pastumdžiau ir tai skaudu biggrin.gif Kartais taip būna. Ai aš kartais nesiekiu "geriausio kadro" efekto, ilgai negalvoju, tai ir čia taip, man taip lipo ir tiko, bet dėkui už pastabėlę 4u.gif

Aš truputėlį nesiorientuoju ką komentavau, ką ne, nes perskaitau ir iškart nerašau, tai paskui neatsimenu, tai jei nieko nesakiau, svajone, Tamsta, man žadą atėmei biggrin.gif Atsiprašau, jei kartojuos smile.gif Čia aš apie rūką, meškeres ir pan. Man viskas tinka ir kabintis nematau tikslo anei prie vienos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 08 spalio 2011 - 23:11
QUOTE(rG @ 2011 10 08, 23:05)

Aš truputėlį nesiorientuoju ką komentavau, ką ne, nes perskaitau ir iškart nerašau, tai paskui neatsimenu, tai jei nieko nesakiau, svajone, Tamsta, man žadą atėmei  biggrin.gif  Atsiprašau, jei kartojuos smile.gif Čia aš apie rūką, meškeres ir pan. Man viskas tinka ir kabintis nematau tikslo anei prie vienos  smile.gif

kartojies, bet komplimentus aš visai mėgstu biggrin.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 09, 00:02)
tai, kad normaliai čia yra  g.gif

Vadinas prisigalvojau doh.gif
Atsakyti
Kas cia per diena siandien doh.gif as irgi maniau ateisiu pasiguosti,ogi ziuriu as jau ne pirma doh.gif As irgi siandien fs iso laikiau 800 ir TIK gryzus namo sugalvojau pasitikrinti.Nu durna galva ir nekitaip verysad.gif o as kazkada sakiau kad daugiau 400 nekelsiu unsure.gif nu zodziu,susiktai biski...Pasiguodziau ax.gif
Atsakyti
dar nieko neskaicius ikeliu pirma foto kritikai ax.gif siandien prasinesiau per miesta ir pirma karta bandziau ieskoti kazko tarp zmoniu. jei neklystu jus vadinate tokias foto reportazinemis, ane blush2.gif ? zodziu laukiu kometaru ir tuo tarpu toliau tvarkau siandienines foto

user posted image
Atsakyti
Aistulle , brumbrumų dėka įveikiau 1nd. paskui susikaupiau ir padariau kitus 2 ar 3. dabar laukiu geresnių laikų su geresniu fotiku ir pradėsiu viską iš naujo biggrin.gif maniškis šiuo metu Kodak EasyShare kažkuris.. taip kad patikėk - tikrai įmanoma atlikt nd mirksiukas.gif bent jau pirmus 4 biggrin.gif
Atsakyti
klausot, įdomu, iš po vakar gyvų liko? biggrin.gif
Atsakyti