Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingi nutikimai susiję su gimdymu

QUOTE(saulelyte @ 2006 07 19, 09:05)
Na perskaičiau visas istorijas prisiminiau dar kai ką  biggrin.gif  Kaip sakiau mano visas gimdymas buvo totali humoreska hihihi.gif

Dieną prieš gimdymą guliu  nestuke.gif  skyriuj KMUK, o pirmam aukše gimdyklos, ir girdisi viskas kas vyksta. Prisiekiu sau, kad TIKRAI nerėksiu gimdyma, kaip tos gimdyvės apačioj. Ir nerėkiau  biggrin.gif  Visą gimdymą garsiai kartojau: "dieve tu mano, nu už ką tu man šitaip,už ką, ką aš tau blogo padariau????" biggrin.gif Ir su kiekvienu sąrėmiu vis garsiau ir garsiau...
Dabar mąstau, ką turėjo galvot  nestuke.gif  gulinčios akušeriniam skyriui biggrin.gif

Buvau nusprendus gimdyti be epidūro, bet kadangi gydytoja pati pasiūlė anesteziologą - neatsisakiau. Na galvoju, suleis vaistukų ir viskas bus gerai. Kažkur buvau girdėjus, kad epidūro dozė kainuoja 200Lt, suleidžia man ta vieną, po valandos dar vieną ir taip iš eilės 4 dozes. Skausmas nemažėja nė kiek. Ateina anesteziologas 5 kartą klausia, ar dar vieną suleist, o aš primečiau "5 dozės jau 1000Lt "  ax.gif  ir kai rėžiau " būčiau žinojus, kad tokį š.... jūs čia "pardavinėjat" - nė vienos nebūčiau prašius "  biggrin.gif  Anesteziologas lengvam šoke, o aš nenutylu " Ir iš vis nieko aš jums nemokėsiu, laisvas galit būt"  biggrin.gif  Ir daugiau jis pas mane nepasirodė.... biggrin.gif
Tik po gimdymo sužinojau, kad už patį epidūrą aš  nieko neskolinga  doh.gif  Gerai, kad vyras jam atsidėkojo  blush2.gif

Na ir paskutinis  tongue.gif
Vyras į gimdymą pavėlavo  doh.gif Jau supu mažiuką ant rankų, visa laiminga  wub.gif  Įlekia į palatą maniškis su gėlėm ir užrinka " O bl..t pavėlavau..."  blink.gif

Gana linksmai tu čia gimdei.Bet man vistiek geriausi tavo vyro žodžiai kai atlėkė į palatą lotuliukas.gif
Atsakyti
nu mamkos prisijuokiau iki ašarų thumbup.gif vsi darbe nustebę žiūri lotuliukas.gif lotuliukas.gif

gaila, kad pati neturiu ką papasakot ax.gif
Atsakyti
pirma karta kai man dare cezari nebuvo nieko juokingo,nes daktaras su akusere pastoviai vis man replikavo del mano jauno(19)metu amziaus ir pan...
o va antra karta prisimenu kaip nuotyki ogogo laugh.gif
pries dvi savaites ryte atsikeliau jau su saremiais...guliu lovoj,o skausmas uzeina reguliariai kas 3-5minutes,bet sukandus dantis kenciu...vyras vis klausia ar kviest greitaja ar ne o as jam sakau dar ne laikas-praeis...bet uzteko po 2,5 valandos nueit i WC...pamaciau krauja ir kaip dejau staugt is ten,kad jau krautu tases ir kviestu greituke...namie sambruzdis,vyras per visas informacijas skambineja ir klausia koks greitosios nr:)pagaliau prisiskambino...atleke gal po 10 min...issivede mane...lipu laiptais o ten kaimynas stovi ir zvengia,kad jau pagaliau isveza,as jam kazkaip sugebejau vidurini pirsta parodyt blush2.gif
nuveza mane i priimamaji,o ten kazkokia nedadaryta daktare liepe nuleist vandenis ir vezt su greitaja i kauna(pati gyvenu alytuje)...po 5 min susviete man jau vandenu nenuleidinet...
raitausi is skausmu,o greitukes nei vienos nerasta,nes per karscius kazkur issilaksciusios visos doh.gif
po 15 min viena atsirado ir jau tada kaip rovem i ta kauna su visom mirgalkem ir sirenom biggrin.gif
Kaune nutare man daryt operacija del turetos galvos operacijos,nuveza mane i operacine mauna kazkokius skudurus ant koju,o is persirengimo kambario islenda pusnuogis daktaras ir rekia kad dar nespejo asistentes pakirkint...man nuo skausmo jau zalia akyse buvo,o gal ir su kitu pasauliu kalbejau,kol narkozes nesuleido.Pagaliau guliu ant stalo mane operuoja ir daktaras moralizuoja apie tai,kad su tevu bendraut tureciau nors ir nesutariu,juokauja su seselem...vienu momentu labai uzsimaniau juoktis,kai daktaras jau trauke mano dukra lauk,o kai pamaciau uzsimaniau ne juoktis bet verkt,tik tuo metu supykino ir man suleido kazkokiu vaistu...paprasiau kad dukryte man ant krutines uzdetu,o ten ja jau suvynioje isnest ruosiasi...guliu apnuoginta krutine ir jauciuosi kaip kokiam erotiniam filmuke,bet dukra atnese ir dave palaikyt thumbup.gif nzn,man kazkodel sie ivykiai juokingai atrodo po visko ir kai pasakoju kitiems labai jau isjuokinu smile.gif
Atsakyti
nu ir nerealios istorijos thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmunce: 24 liepos 2006 - 21:32
Na ir prisijuokiau is visu istoriju,geras! thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kadangi laukiausi pirmo vaiko, tai is anksto labai viskuo domejausi ir lankiau gimdymo kursus:) Bet nubegus vidurnakti vandenims is karto viska pamirsau:)))
Vandenys bego nesustodami, net neisivaizdavau, kad tiek ju gali buti:) Pazadinau vyra, issikvietem greitaja ir po kokiu 10 minuciu jau vaziavom i ligonine. Kadangi saremiu nebuvo jauciasi labai idomiai: suvokiau, kad vyksta kazhkas nepaprasto, kad tuoj tuoj gims musu angeliukas, buvau tiesiog paskendusi savo mintyse kai vairuotojas greitosios paklause: o ar ijungti melyna svytureli vaziuojant?! Ne sakau, man asmeniskai jo nereikia:))) Vaziuojam toliau, o vyrukas salia sedejes nusprende kazhkoki lapa uzpildyt:) Pradejo klausinet visokiu klausimu ir is mano akcento suprato, kad as tikrai ne vietine busiu ( gimdziau Austrijoje). Staiga jis taip klausia: O jus cia legaliai? Jei neturite socialinio draudimo tai reikes moketi:) Legaliai legaliai as, tik va pamirsau savo soc. draudimo numeri ir pazymejima namie aisku:))) Aisku vaikinas nelabai zinojo, kur ta Lietuva, bet vistiek pasiklause dar karta, ar as cia tikrai legaliai:) Jei butu prasideje saremiai, i jo visus klausimus nebuciau taip ramiai atsakius matyt:)
Atsakyti
QUOTE(saulelyte @ 2006 07 19, 01:05)
Na perskaičiau visas istorijas prisiminiau dar kai ką  biggrin.gif  Kaip sakiau mano visas gimdymas buvo totali humoreska hihihi.gif

Dieną prieš gimdymą guliu  nestuke.gif  skyriuj KMUK, o pirmam aukše gimdyklos, ir girdisi viskas kas vyksta. Prisiekiu sau, kad TIKRAI nerėksiu gimdyma, kaip tos gimdyvės apačioj. Ir nerėkiau  biggrin.gif  Visą gimdymą garsiai kartojau: "dieve tu mano, nu už ką tu man šitaip,už ką, ką aš tau blogo padariau????" biggrin.gif Ir su kiekvienu sąrėmiu vis garsiau ir garsiau...
Dabar mąstau, ką turėjo galvot  nestuke.gif  gulinčios akušeriniam skyriui biggrin.gif

Buvau nusprendus gimdyti be epidūro, bet kadangi gydytoja pati pasiūlė anesteziologą - neatsisakiau. Na galvoju, suleis vaistukų ir viskas bus gerai. Kažkur buvau girdėjus, kad epidūro dozė kainuoja 200Lt, suleidžia man ta vieną, po valandos dar vieną ir taip iš eilės 4 dozes. Skausmas nemažėja nė kiek. Ateina anesteziologas 5 kartą klausia, ar dar vieną suleist, o aš primečiau "5 dozės jau 1000Lt "  ax.gif  ir kai rėžiau " būčiau žinojus, kad tokį š.... jūs čia "pardavinėjat" - nė vienos nebūčiau prašius "  biggrin.gif  Anesteziologas lengvam šoke, o aš nenutylu " Ir iš vis nieko aš jums nemokėsiu, laisvas galit būt"  biggrin.gif  Ir daugiau jis pas mane nepasirodė.... biggrin.gif
Tik po gimdymo sužinojau, kad už patį epidūrą aš  nieko neskolinga  doh.gif  Gerai, kad vyras jam atsidėkojo  blush2.gif

Na ir paskutinis  tongue.gif
Vyras į gimdymą pavėlavo  doh.gif Jau supu mažiuką ant rankų, visa laiminga  wub.gif  Įlekia į palatą maniškis su gėlėm ir užrinka " O bl..t pavėlavau..."  blink.gif

Oi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulelyte @ 2006 07 19, 09:05)
Na perskaičiau visas istorijas prisiminiau dar kai ką    Kaip sakiau mano visas gimdymas buvo totali humoreska

Dieną prieš gimdymą guliu  nestuke.gif  skyriuj KMUK, o pirmam aukše gimdyklos, ir girdisi viskas kas vyksta. Prisiekiu sau, kad TIKRAI nerėksiu gimdyma, kaip tos gimdyvės apačioj. Ir nerėkiau  Visą gimdymą garsiai kartojau: "dieve tu mano, nu už ką tu man šitaip,už ką, ką aš tau blogo padariau????"   Ir su kiekvienu sąrėmiu vis garsiau ir garsiau...
Dabar mąstau, ką turėjo galvot  nestuke.gif  gulinčios akušeriniam skyriui :

Buvau nusprendus gimdyti be epidūro, bet kadangi gydytoja pati pasiūlė anesteziologą - neatsisakiau. Na galvoju, suleis vaistukų ir viskas bus gerai. Kažkur buvau girdėjus, kad epidūro dozė kainuoja 200Lt, suleidžia man ta vieną, po valandos dar vieną ir taip iš eilės 4 dozes. Skausmas nemažėja nė kiek. Ateina anesteziologas 5 kartą klausia, ar dar vieną suleist, o aš primečiau "5 dozės jau 1000Lt "  ax.gif  ir kai rėžiau " būčiau žinojus, kad tokį š.... jūs čia "pardavinėjat" - nė vienos nebūčiau prašius "    Anesteziologas lengvam šoke, o aš nenutylu " Ir iš vis nieko aš jums nemokėsiu, laisvas galit būt"  Ir daugiau jis pas mane nepasirodė....
Tik po gimdymo sužinojau, kad už patį epidūrą aš  nieko neskolinga  ohmy.gif Gerai, kad vyras jam atsidėkojo 

Na ir paskutinis 
Vyras į gimdymą pavėlavo  doh.gif Jau supu mažiuką ant rankų, visa laiminga  wub.gif  Įlekia į palatą maniškis su gėlėm ir užrinka " O bl..t pavėlavau..." 

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif oi kaip nuotaiką pakėlė lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Juokingai jūs gimdėt! thumbup.gif Prisijuokiau, negaliu lotuliukas.gif

Aš tai sąrėmius net 8 val. namie kentėjau ir sakiau, kad niekur nevažiuosiu iki pat gimdymo biggrin.gif Vandenys nebuvo nubėgę. Tai paskui jau nusprendžiau, kad laikas (sąrėmiai kas 3 min.) važiuoti ir paskambinau tėvams, kad nuvežtų, nes vyras dirba. Tiesa, visą tą savaitę leidau mamai vaistukus į šikniuką, o tą dieną namie sau kentėjau sąrėmiukus ir nesuleidau. Tai tėvas mane veža į ligoninę, o aš mamai sakau, gal dar iki tavo namų užlekiam, nes šiandien tau vaistų nesuleidau, tai mano mama mane paskutine fool.gif išvadino. Sako, ką aš tau gimdymą priimsiu? doh.gif O aš tokia rami buvau biggrin.gif
Paskui jau sėdžiu gimdykloje ant kamuolio ir atvažiavo mano vyras. Aš jau kvėpuoju išsijuosusi, nes skauda kaip reikalas. O tas įlekia patenkintas, išsišiepęs į gimdyklą, mat jam labai juokinga pasirodė matyti mane kvėpuojant. Sakau, ko čia žvengi? Tipo galvoji, kad man neskauda? Šiaip čia "izdivonus" darau. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jobukas @ 2006 05 06, 21:25)
Man begimdant, kai jau kaklelis buvo kokie 7 cm, vis uzeidavo baisus saltkretis, visa kalatotis imdavau. Akusere su gydytoju pasiule man leisti kokius nors garsus,  nes tas drebulis nera gerai. Galvoju, na kaip cia as dabar sauksiu, pabandziau pasakyti "aaa, aaa", nesamone kazkokia gavosi, bet saremiui uzejus tik jauciu kaip vis aukstyn "aaa, aaa, aaaaaaa" ir kuo toliau tuo labiau tokiu operiniu balsu su pavinguriavimais plesiu. Ziuriu, gydytojas ranka burna prisidenge, keistai zvairuoja i mane, o vyras man ir snabzda: "nu labai graudu, bet ir labai juokinga, chi chi chi...". Tada tai man juokinga nebuvo, bet dabar tai kaip prisimenu, tai ten turbut visas personalas nuo tokiu mano ariju luzo.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

visos istorijos super. luzau iki asaru biggrin.gif
Atsakyti
Oi negaliu as cia iki asharu prisijuokiau lotuliukas.gif
Papasakosiu ir as...
Siuo metu kai risimenu tai juokas ima ,bet tada tai tik pyktis doh.gif
Vien zo ilgai labai man atsidarinejo kaklelis(mane skatino)...tai as per ta laika spejau ir isalkt ...Tai guledama palatoj uzsisakiau kepsniuku, desertu ,kad man atnestu ir t.t..(gimdziau Jav)tai prikirtau ir sau laukiu tu saremiu bigsmile.gif
Nu kaip jau prasidejo visi smagumai man suleido epidura..ir jau visai pries gimdyma mane pradejo pykinti blink.gif ..Jeeezau as vemiau toliau negu maciau :ax:Tai ka as..... rekt vyrui ,kad man koki bliuuuuda temtu ,nes visa patalyne suvemiau...tas laksto po palata kaip atitrukes suo nuo lenciugo ir nzn pats ko iesko doh.gif Nu atbego tada sesele i pagalba.Tai man palei nosi pakisho nu gal sprindzio ilgio ir puse sprindzio plocio induka wacko.gif Tipo,pataikyk jei ka(gausi priza) cool.gif Aisq as is visos shirdies vemiau.... tai ta induka tik ,kad laike man del vaizdo sesele..ir vistiek nepataikiau...as jai visas rankas "apdrapsciau" blush-anim-cl.gif2...
O kai pasigimdziau vel mane kasko supykino nezmoniskai ir vel ta pati nesamone doh.gif Vel kisa ta induka as vel ta pati darau cool.gif
Tuo momentu pyktis juodai eme kai reikejo pora kart patalyne man keist ir naktinius doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zora: 29 liepos 2006 - 21:41