visas drapanas(kažkokį beformi rūbą) nusiplėšiau šalin ten pat gimdykloj ir lapatai per visą koridorių nuoga, kaip kokia fėja nulėkiau.. mama berods pakeliui pagavo ir halatuką užmetė.
Nu pavaret cia
O man per saremius iejo mano akusere i gimdykla, tuo tarpu uz duru pamaciau vaikinuka bestovinti, ir sako ji: "Gal galetumem ieiti?" As: "Ne!" Ji: "Tai gal galetumem?" As:"Nu kad gal ne." Ji dar kazkaip bande paklaust, o as isreziau, kad nenoriu, jog jis mano gimdyma stebetu. Akusere: "Tai cia besilaukianti pora tiesiog gimdykla noretu greit apziuret."
O gimdymo metu buvau labai pikta. Gydytoja paaiskino, kai noresis "didelio", iskart lipt nuo kamuolio ant gimdymo stalo. Ji ateina, klausia, ka darau. Sakau, taigi matot, stenu. Ji: "Tai ka as liepiau tuomet daryt?" As: "As "didelio" nenoriu! Man tik zarna ten lauk lenda." Veliau gimdymo metu pakilo temperatuta, gyd.liepe vyrui ir mamai mane vesinti. Mama kisa gert. As aiskinu: "Nematai, nenoriu." Vyras deda salta ranksluosti, as purtau ji nuo galvos: "Man nebent uzpiltas salto vandens kibiras padetu!" Gydytoja neistverus isreze, kad neverta cia pergyvent del tokios bajavos
Pagimdzius burbuliavau ant kitos gydytojos, kad dar istrauktu tu gleiviu is vaiko:"Ar negirdit, kad tebegargaliuoja?!" Dar viena neleido filmuot kudikio: "Ka, as jums koks modelis? Nefilmuokit, prasom." As: "Akivaizdu, kad ne modelis, todel filmuoja ne jus, o kudiki." Tuo metu siuvusi gyd.smarkiau timptelejo siula, tada ir uzsiciaupiau pagaliau.