Oho tai tokia popikte gimdyve buvai
Gimdžiau pas pažįstamą gydytoją, todėl man buvo labai gėda rėkti per sąrėmius. O skausmas buvo toks milžiniškas, kad kažką daryti reikėjo. Tai aš pradėdavau kalbėti "Tėve mūsų" su sąrėmio pradžia ir baigdavau, kai skausmas nuslūgdavo. Man gimdant buvo žiauriai karšta, todėl gimdyklos durys buvo atidarytos. Kai tik jausdavau, kad užeina sąrėmis, surikdavau, kad jos gydytoja su akušere jas uždarytų, nes buvo gėda, kad kas nors koridoriuje gali išgirsti. Aišku, čia juokas pro ašaras, bet įdomu tai, kad gyvenime niekada nebuvau pamaldi ir nevaikščiojau į bažnyčią.
Kitas momentas. Man gulit ant stalo "specifinėje pozoje", užėjo kažkoks vyriškosios giminės gydytojas. O aš, kaip kokia janamartė, instinktyviai prisidengiau abiem rankom vieną vietą
Gimdymo eiga komplikavosi ir man nutarė daryti cezarį. Veža mane visą skausmuose į operacinę, prilekia prie manęs vyras, drąsina, kad viskas bus gerai. O man nė motais jo drąsinimai, aš spėju dar suvadovauti, kad duotų 200 lt vokelį anesteziologui...
Kitas momentas. Man gulit ant stalo "specifinėje pozoje", užėjo kažkoks vyriškosios giminės gydytojas. O aš, kaip kokia janamartė, instinktyviai prisidengiau abiem rankom vieną vietą
Gimdymo eiga komplikavosi ir man nutarė daryti cezarį. Veža mane visą skausmuose į operacinę, prilekia prie manęs vyras, drąsina, kad viskas bus gerai. O man nė motais jo drąsinimai, aš spėju dar suvadovauti, kad duotų 200 lt vokelį anesteziologui...
QUOTE(Pitija @ 2006 06 22, 12:26)
Gimdžiau pas pažįstamą gydytoją, todėl man buvo labai gėda rėkti per sąrėmius. O skausmas buvo toks milžiniškas, kad kažką daryti reikėjo. Tai aš pradėdavau kalbėti "Tėve mūsų" su sąrėmio pradžia ir baigdavau, kai skausmas nuslūgdavo. Man gimdant buvo žiauriai karšta, todėl gimdyklos durys buvo atidarytos. Kai tik
Jauciu, gydytojai stebejosi, is kur cia tokia pamaldi gimdyve
QUOTE(Pitija @ 2006 06 22, 12:26)
Gimdžiau pas pažįstamą gydytoją, todėl man buvo labai gėda rėkti per sąrėmius. O skausmas buvo toks milžiniškas, kad kažką daryti reikėjo. Tai aš pradėdavau kalbėti "Tėve mūsų" su sąrėmio pradžia ir baigdavau, kai skausmas nuslūgdavo. Man gimdant buvo žiauriai karšta, todėl gimdyklos durys buvo atidarytos. Kai tik jausdavau, kad užeina sąrėmis, surikdavau, kad jos gydytoja su akušere jas uždarytų, nes buvo gėda, kad kas nors koridoriuje gali išgirsti. Aišku, čia juokas pro ašaras, bet įdomu tai, kad gyvenime niekada nebuvau pamaldi ir nevaikščiojau į bažnyčią.
QUOTE(baltic*girl @ 2006 05 04, 22:06)
Pries pati gimdyma guliu su saremiais, ruosiuosi stumimui ir laukiu daktaro, o tas atvaro su atsegtu klynu Su tokiu rimtu veidu sako ruoskis Nepamenu ka sake net
Geras
As tai pamenu saremiu metu,gimdykloj vyras buvo l.rupestingas,vis klausinejo ar gali kuo padet,reikejo truputi pavaiksciot ir jis vis is paskos vaiksciojo,kazko jis priejo prilaikyt mane,tai as paemiau ir aprekiau ji ir dar pasakiau paziureciau kaip tau butu jei butum nmanovietoj.Vargsiukas liko nesuprates,juk norejo tik kaip geriau,o man tuo metu viskas dzin buvo.
Papildyta:
Nu cia tai geras,tikrai juokas apeme:)
Papildyta:
Oi mamytes,negaliu skaityt,nes tuoj besijuokdama visus pazadinsiu:)
gal geriau as ryt passiakitysiu:)
bet cia tai turbut geriau nei koks angdotas,taip pasijuokt galiam,nuotaika pasikelt ir idomu pasiskaityt:)
Papildyta:
QUOTE(Erina @ 2006 03 27, 10:45)
Kai jau pradėjau gimdyti, t.y. stumti, gydytojas sako: stok dabar nestumk, o man nežinau kas užėjo, sakau "klausau ponas daktare", paskui jis sako, ateina sąrėmis, pasiruošk stumt, aš vėl sakau "klausau ponas daktare". Paskui vėl sako nestumk, aš vėl kaip sugedus plokštelė "klusau ponas daktare" Jeigu rimtai, tai aš nežinau kas man buvo užėję, kodėl aš taip sakiau. Daktaras pagalvojo kad aš juokauju ir sako: oho tu dar turi jėgų juokaut. Pasirodo aš tuo metu nei jėgų nei protelio jau nebeturėjau. Beje šitų savo malonių frazių nelabai prisimenu. Kitą dieną pats daktaras juokėsi, kad nekiekviena gimdyvė per gimdymą jį ponu vadina ir tokia paklusni būna, , paskui dar vyro klausiau ar tikrai taip buvo.
Nu cia tai geras,tikrai juokas apeme:)
Papildyta:
Oi mamytes,negaliu skaityt,nes tuoj besijuokdama visus pazadinsiu:)
gal geriau as ryt passiakitysiu:)
bet cia tai turbut geriau nei koks angdotas,taip pasijuokt galiam,nuotaika pasikelt ir idomu pasiskaityt:)
Niu, geras . Prisijuokiau nerealiai
O tai ką, daugiau niekas linksmai negimdė? Labai jau fainos visos istorijos Norim daugiau
niu va pasirodo buna ir linksmu gimdymu
QUOTE(Maniuta @ 2006 07 06, 15:32)
Oj saunuliukes!!!
net apsiverkiau is juoko, tikras juokas pro asaras
si tema geriausia ir naudingiausia,
reiketu sias istorijas surinkt ir knygute isleist, gal gimstamumas padides.
net apsiverkiau is juoko, tikras juokas pro asaras
si tema geriausia ir naudingiausia,
reiketu sias istorijas surinkt ir knygute isleist, gal gimstamumas padides.
Sauni ideja
Tikrai smagu paskaityti jūsų juokingus pasakojimus, jie daug geriau nuteikia , nei tie baisūs pasakojimai, taip ir pamirštu tą baimę gimdyt...