gera gimdymo istorija
melodi, zvengiu kaip nenormali... visi subego ziureti, ar man nepasimaise...
turetum knyga parasyti- rezervuoju!
turetum knyga parasyti- rezervuoju!
puse dienos skaiciau pasakojimus
jau siandien 36 savaite, bijau gimdyt, tai ne tas zodis
nors istorijos juokingos, kikenau ir kikenau, bandziau dar kai ka saviskiui per tel pasakot, tai tik juoktis tesugebejau, taip nieko ir nesuprato, sake "nuprotejau visai"
greitu laiku ir as gal galesiu savo istorija papasakot
nors istorijos juokingos, kikenau ir kikenau, bandziau dar kai ka saviskiui per tel pasakot, tai tik juoktis tesugebejau, taip nieko ir nesuprato, sake "nuprotejau visai"
QUOTE(meskiniene @ 2008 01 21, 21:33)
niu tai su nekantrumu laukiam
QUOTE(meskiniene @ 2008 01 21, 21:33)
puse dienos skaiciau pasakojimus
nu jo tokiu laiku ir as bijojau gimdyt o dabar jau trecia diena taaaip sunku, kag jau galvoju viska istversiu ka tik greiciau palengvetu..
o pas mane bajeris po gimdymo buvo, jaunas daktarelis kaklelio nerado, sakau:gal isgimdziau?tas tik daptelejo i mane.....
QUOTE(neringuska @ 2008 01 23, 13:11)
o pas mane bajeris po gimdymo buvo, jaunas daktarelis kaklelio nerado, sakau:gal isgimdziau?tas tik daptelejo i mane.....
Cia tai geras
QUOTE(neringuska @ 2008 01 23, 11:11)
viršūnė tai gal į bambą pirštą kišo
Tai kad jis tik per gimdyma salia pastovejo, o akusere visa darba atliko, o po to pasikviete kita gydytoja padeti ieskoti kaklelio
QUOTE(neringuska @ 2008 01 24, 12:04)
Tai kad jis tik per gimdyma salia pastovejo, o akusere visa darba atliko, o po to pasikviete kita gydytoja padeti ieskoti kaklelio
nu būna ir taip
QUOTE(Crazy Daisy @ 2008 01 17, 12:35)
Per patį gimdymą gydytojas glosto galvą ir sako "žinau, žinau, kad skauda... pakentėk... žinau, žinau..." Nebeatlaikė mano smegenėlės, kaip užkaukiau "iš kur tu blyn žinai?" Tas tai patylėjo ir sako "tokios kaip tu pasako"...
Zinokit, man lygiai taip pat buvo. geras daktariukas, dar rezidentas tada buvo, taip uzjaute mane, o as ji aprekiau, kad nieko jis nezino