oij o man tai ir nesamoniu visokiu buvo
zodziu nuo kur chia pradet. ai per telika prisizeja kad geriausia to epiduro prashyt kai kokie 4 cm, nes veliau gali but per velu, ir nekas jo neduos. tai man nieko enskaudejo, jokiu saremiu nejauchiu kai buvo kokie 5 cm. sakau nu ka, jus man ji duokit. tai suleido viska ten i ta nugara. paskuij sau guliu ant shono... atvaro sesele, sako reik patikrint kiek adabr ten atsidare, sako apsiversk, saku negaliu, nejauchiu koju. tai vershiuos kazkaip ir tik girdziu pyyyyyyyyyyrst...kaip zvengt pradejau...dar pasisukau...vel pyyyyyyyyyyrst. sakau nu chia dabar:) svarbiausia kad net nejauchiau kad bezdu
o draugiu buvo pilna palata
i barshkes sushokau:D nu bet ka padarysi. o kai gimdyt laikas atejo...nu man visi buvo sake kad nieko nevalgychiau priesh einant i ligonine, bet daktare sake galiu valgyt ish vakaro. nu tai ash taip ir padariau... ir jau kai ta vaika stumt reikejo. sakau palaukit ash shikt noriu...sako ne chia vaikas lenda...sakau ne ash shikt noriu. sako shik
tai ash abndau stumt ir kaku laiky savyje, tai kazkai nieko ir nepastumiau:) sako stumk stipriau, nes jei taip stumsi tai ilgai uztrks. nu sakau bet ash apsishiksiu
sako shik. nu galvoju, nu jjei jus taip norit...kaip stumiau:) jauchiu shudas lenda:) nes tas epiduras senai buv ishgaraves:) jos tik keichia ten paklodes su kievienu stumimu... nes jauchiu tai prishikau ash ten jom:D nu bet pachios prashesi:D o dar kokia geda:) jaunas bernas ten buvo irgi
jei tik moterishkes butu, tai gal dar nieko:) bet jauchiu ten jos priprate. visi apsishika iki ausu tenai:) mama man sake, akd lietuvoj jai tai klizma state:) o chia amerikoj, man tai tik shlapimi pusle ishtushtino ir tiek.... tei va
tokia mano istorija:) bet man labai juokinga atsimenu buvo