maniskis irgi buvo pasiemes- tipo, filma paziuresim... atrodo, ne pirma karta, bet kaip vaikas...
Mamytės, dar papasakokit!!!!! Dar dar dar!
QUOTE(agnuska @ 2007 12 03, 15:50)
man ir buvo keli, dabar jau juokingi nutikimai gimdymo metu
>Visų pirma, kai atvažiavau į gimgyklą, sesutė liepė eiti persirengti jų rūbais, nueinu į kambariuka, o ten kruvelė spalvotų chalatėlių ir baltų marškinėlių pridėta, tai as pagalvojau, balta jau atsibodusi, norisi kažko ryškesnio, tai išsirinkau patį ryškiausią gėlėtos medžiagos chalatėlį ir apsirengiau jį ant nuogo kūno (nieks nepasakė kad ir marškinius reikėjo apsivilgti, o ką aš zn, juk pirma kartą tokia situacija ) oj "linksma" buvo, kai gydytojas pasakė: na nusivilkit tą chalatą, kad neverštų jum, tuoj gimdysim" o aš po juo nieko netūrėjau manau gydytojas pamatęs, pagalvojo nu tundrų tundra
>Su vyriuku bajeriukas ir buvo - aš guliu prijungta prie aparato, lašelinė laša, užeina sarėmis padejuoju, pasiglostau save, o maniškis sėdi šalia ir žiovauja, aš perpykusi sakau : " aš gimdau, o tau nuobodu, gal teliką atsinešk"
> šokinėju ant kamolio, skausmas nerealus, jau kaip ir stumt noriu bet dar negalima, atsidaro durys ir ateina gimdyklos apžiurėti, matyt rinkosi kur geriau gimdyti išsprogdinus akis žiūri į mane aš jai - " nepergyvenk tavęs tas pats laukia" kai movė varkšelė iš gimdyklos
gerai, kai galim prisiminti gimdymus su šypsena
daugiau tokių linksmų tėmelių
>Visų pirma, kai atvažiavau į gimgyklą, sesutė liepė eiti persirengti jų rūbais, nueinu į kambariuka, o ten kruvelė spalvotų chalatėlių ir baltų marškinėlių pridėta, tai as pagalvojau, balta jau atsibodusi, norisi kažko ryškesnio, tai išsirinkau patį ryškiausią gėlėtos medžiagos chalatėlį ir apsirengiau jį ant nuogo kūno (nieks nepasakė kad ir marškinius reikėjo apsivilgti, o ką aš zn, juk pirma kartą tokia situacija ) oj "linksma" buvo, kai gydytojas pasakė: na nusivilkit tą chalatą, kad neverštų jum, tuoj gimdysim" o aš po juo nieko netūrėjau manau gydytojas pamatęs, pagalvojo nu tundrų tundra
>Su vyriuku bajeriukas ir buvo - aš guliu prijungta prie aparato, lašelinė laša, užeina sarėmis padejuoju, pasiglostau save, o maniškis sėdi šalia ir žiovauja, aš perpykusi sakau : " aš gimdau, o tau nuobodu, gal teliką atsinešk"
> šokinėju ant kamolio, skausmas nerealus, jau kaip ir stumt noriu bet dar negalima, atsidaro durys ir ateina gimdyklos apžiurėti, matyt rinkosi kur geriau gimdyti išsprogdinus akis žiūri į mane aš jai - " nepergyvenk tavęs tas pats laukia" kai movė varkšelė iš gimdyklos
gerai, kai galim prisiminti gimdymus su šypsena
daugiau tokių linksmų tėmelių
man tai dar juokinga buvo kai jau pagimdziau ir vyras visiems pranesinejo geraja naujiena. As guliu lovoje, pajudet negaliu, o vyras skambina visiems ir pasakoja kaip lengvai ir greitai as pagimdziau! Lygtais jis butu gimdes! Zinoma kai atvaziavo i gimdymo pabaiga ir gimdyme nesudalyvavo, tai jam gal ir greit pasirode. O as vargsele, 13 val kankinausi, tai man tas gimdymas ne toks greitas ir lengvas atrode.
Aš irgi, kaip kokia besotė, vis laukiu naujų istorijų...
Jos man taip nuotaiką pakelia
Iki maniškės istorijos dar teks palaukti... kokį pusmetuką, o po to ir aš gal kuo nudžiuginsiu...
Sėkmes visom...
Jos man taip nuotaiką pakelia
Iki maniškės istorijos dar teks palaukti... kokį pusmetuką, o po to ir aš gal kuo nudžiuginsiu...
Sėkmes visom...
Dabar jau galiu su sypsena gimdyma prisiminti.
jau i gimdymo pabaiga taip pavargus buvau, kad daktares klausiau ar gali isimti vaikuti, nes nebenoriu gimdyti, o daktare atsake "zinoma galim". kokia laiminga as buvau kelias sekundes, kol nepasake "tuoj einu repliu pasiimti", as aisku pasakiau kad nereikia pati pagimdysiu.
kai vaikutis gime vyras issigandes sako "oi kokia melyna", o daktare sako " oi kokia grazi spalva 10 balu"
po gimdymo vyras draugams sake kad gimdymas nera toks baisus kaip bobos pasakoja.
jau i gimdymo pabaiga taip pavargus buvau, kad daktares klausiau ar gali isimti vaikuti, nes nebenoriu gimdyti, o daktare atsake "zinoma galim". kokia laiminga as buvau kelias sekundes, kol nepasake "tuoj einu repliu pasiimti", as aisku pasakiau kad nereikia pati pagimdysiu.
kai vaikutis gime vyras issigandes sako "oi kokia melyna", o daktare sako " oi kokia grazi spalva 10 balu"
po gimdymo vyras draugams sake kad gimdymas nera toks baisus kaip bobos pasakoja.
QUOTE(Lavazza @ 2007 12 04, 12:11)
Mano vyras irgi su laptopu gimdykloj sedejo tai visi galvojo, kad jis kokia tai vazna asba zmona gimdo, o jis vargsiukas dirba, net kavos jam siule
Na ka, galiu tik uzuojauta pareikst del tokio vyro, kuris zmonai gimdant negali atsiplest nuo kompo... Jei manasis butu toks "vargsiukas", as jo kompui kavos "pasiulyciau", o ne jam...
QUOTE(Alinella @ 2007 12 20, 23:06)
Na ka, galiu tik uzuojauta pareikst del tokio vyro, kuris zmonai gimdant negali atsiplest nuo kompo... Jei manasis butu toks "vargsiukas", as jo kompui kavos "pasiulyciau", o ne jam...
man irgi nejuokinga
Papildyta:
QUOTE(rusneliukas @ 2007 12 20, 15:13)
tokiam taip pat gerai vožtelčiau...
jau gimdymas ipusejes, gydytoja atejo, patikrino, kiek kaklelis atsidares. Nu sako, jau 7cm, tuoj vandenis nuleisim ir eina kabliuko. As kai ta daikta pamaciau, tai man savaime vandenys nubego
QUOTE(Anistėja @ 2007 12 22, 10:18)
Niu mes gi per kompa filmus ziurejom o ka daugiau veikti reikejo??? Tik kai ieidavo personalas is mandagumo filma sustabdydavom
Kadangi gimdziau su skatinncias ir su epiduru, tai per saremius neleido nei valgyti, nei gerti. Vyksta jau gimdymas, islindo vaiko galvute, nu skausmas nerealus. O man sako stumk, vaikui bus negerai. O mane taip nerealiai uztroskina, kad pradejau rekti -duokit gerti!!! dave gurksneli atsigert, tada pagimdziau Tada aisku juokinga man nebuvo, bet paskaiu kai prisimenu tai toks juokas suima