Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingi nutikimai susiję su gimdymu

maniskis irgi buvo pasiemes- tipo, filma paziuresim... atrodo, ne pirma karta, bet kaip vaikas... biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
nu mergooooos sakes vos neapsisisiojau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mamytės, dar papasakokit!!!!! Dar dar dar! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuska @ 2007 12 03, 15:50)
man ir buvo keli, dabar jau juokingi nutikimai gimdymo metu biggrin.gif
>Visų pirma, kai atvažiavau į gimgyklą, sesutė liepė eiti persirengti jų rūbais, nueinu į kambariuka, o ten kruvelė spalvotų chalatėlių ir baltų marškinėlių pridėta, tai as pagalvojau, balta jau atsibodusi, norisi kažko ryškesnio, tai išsirinkau patį ryškiausią gėlėtos medžiagos chalatėlį ir apsirengiau jį ant nuogo kūno (nieks nepasakė kad ir marškinius reikėjo apsivilgti, o ką aš zn, juk pirma kartą tokia situacija doh.gif ) oj "linksma" buvo, kai gydytojas pasakė: na nusivilkit tą chalatą, kad neverštų jum, tuoj gimdysim"  o aš po juo nieko netūrėjau  lotuliukas.gif lotuliukas.gif manau gydytojas pamatęs, pagalvojo nu tundrų tundra doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
>Su vyriuku bajeriukas ir buvo - aš guliu prijungta prie aparato, lašelinė laša, užeina sarėmis padejuoju, pasiglostau save, o maniškis sėdi šalia ir žiovauja, aš perpykusi sakau : " aš gimdau, o tau nuobodu, gal teliką atsinešk" lotuliukas.gif
> šokinėju ant kamolio, skausmas nerealus, jau kaip ir stumt noriu bet dar negalima, atsidaro durys ir ateina  nestuke.gif  gimdyklos apžiurėti, matyt rinkosi kur geriau gimdyti išsprogdinus akis žiūri į mane blink.gif  aš jai - " nepergyvenk tavęs tas pats laukia" lotuliukas.gif  kai movė varkšelė iš gimdyklos lotuliukas.gif  doh.gif
gerai, kai galim prisiminti gimdymus su šypsena mirksiukas.gif
daugiau tokių linksmų tėmelių thumbup.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif thumb_yello.gif
Atsakyti
man tai dar juokinga buvo kai jau pagimdziau ir vyras visiems pranesinejo geraja naujiena. As guliu lovoje, pajudet negaliu, o vyras skambina visiems ir pasakoja kaip lengvai ir greitai as pagimdziau! Lygtais jis butu gimdes! Zinoma kai atvaziavo i gimdymo pabaiga ir gimdyme nesudalyvavo, tai jam gal ir greit pasirode. O as vargsele, 13 val kankinausi, tai man tas gimdymas ne toks greitas ir lengvas atrode.
Atsakyti
Aš irgi, kaip kokia besotė, vis laukiu naujų istorijų... blush2.gif

Jos man taip nuotaiką pakelia 4u.gif

Iki maniškės istorijos dar teks palaukti... nestuke.gif kokį pusmetuką, o po to ir aš gal kuo nudžiuginsiu...

Sėkmes visom...

Atsakyti
Dabar jau galiu su sypsena gimdyma prisiminti.
jau i gimdymo pabaiga taip pavargus buvau, kad daktares klausiau ar gali isimti vaikuti, nes nebenoriu gimdyti, o daktare atsake "zinoma galim". kokia laiminga as buvau kelias sekundes, kol nepasake "tuoj einu repliu pasiimti", as aisku pasakiau kad nereikia pati pagimdysiu. doh.gif
kai vaikutis gime vyras issigandes sako "oi kokia melyna", o daktare sako " oi kokia grazi spalva 10 balu"
po gimdymo vyras draugams sake kad gimdymas nera toks baisus kaip bobos pasakoja. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lavazza @ 2007 12 04, 12:11)
Mano vyras irgi su laptopu gimdykloj sedejo  lotuliukas.gif  tai visi galvojo, kad jis kokia tai vazna asba  lotuliukas.gif  zmona gimdo, o jis vargsiukas dirba, net kavos jam siule  mirksiukas.gif

Na ka, galiu tik uzuojauta pareikst del tokio vyro, kuris zmonai gimdant negali atsiplest nuo kompo... Jei manasis butu toks "vargsiukas", as jo kompui kavos "pasiulyciau", o ne jam...
Atsakyti
QUOTE(Alinella @ 2007 12 20, 23:06)
Na ka, galiu tik uzuojauta pareikst del tokio vyro, kuris zmonai gimdant negali atsiplest nuo kompo...  Jei manasis butu toks "vargsiukas", as jo kompui kavos "pasiulyciau", o ne jam...

drinks_cheers.gif doh.gif
man irgi nejuokinga schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(rusneliukas @ 2007 12 20, 15:13)
po gimdymo vyras draugams sake kad gimdymas nera toks baisus kaip bobos pasakoja.  doh.gif

blink.gif tokiam taip pat gerai vožtelčiau... cool.gif
Atsakyti
jau gimdymas ipusejes, gydytoja atejo, patikrino, kiek kaklelis atsidares. Nu sako, jau 7cm, tuoj vandenis nuleisim ir eina kabliuko. As kai ta daikta pamaciau, tai man savaime vandenys nubego biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Anistėja @ 2007 12 22, 10:18)
drinks_cheers.gif  doh.gif
man irgi nejuokinga schmoll.gif
Papildyta:

blink.gif tokiam taip pat gerai vožtelčiau... cool.gif

Niu mes gi per kompa filmus ziurejom lotuliukas.gif o ka daugiau veikti reikejo??? Tik kai ieidavo personalas is mandagumo filma sustabdydavom mirksiukas.gif
Atsakyti
Kadangi gimdziau su skatinncias ir su epiduru, tai per saremius neleido nei valgyti, nei gerti. Vyksta jau gimdymas, islindo vaiko galvute, nu skausmas nerealus. O man sako stumk, vaikui bus negerai. O mane taip nerealiai uztroskina, kad pradejau rekti -duokit gerti!!! dave gurksneli atsigert, tada pagimdziau doh.gif Tada aisku juokinga man nebuvo, bet paskaiu kai prisimenu tai toks juokas suima hihihi.gif
Atsakyti