Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingi nutikimai susiję su gimdymu

man tai juokingiausia buvo kad vyras uzmigo po gimdymo taip kad prisaukti nejo
Atsakyti
QUOTE(jurgitazi @ 2007 11 19, 17:30)
man tai juokingiausia buvo kad vyras uzmigo po gimdymo taip kad prisaukti nejo

Bet jau tuo momentu turbut verkt norejosi?!
Atsakyti
Per saremius nuo 10 ryto iki 17 vakaro vis ateidavo daktare paziuret, paklaust kaip jauciuosi... Tai tegaledavau islement "Skauda" smile.gif tai vakarop daktare uzeidama sako "Na ka, vis dar skauda, ar jau praejo?" lotuliukas.gif Tai su vyru kai atsimenam dabar.... Isivaizduoju kaip ten atrodem-uzeina daktare, vyras issprogusiom akim sedi kamputyje, o as teislemenu "skauda"... juokinga prisimint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sofocka @ 2007 11 20, 11:21)
"Na ka, vis dar skauda, ar jau praejo?"  lotuliukas.gif 

doh.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Oi gara tema nuotaikai pasikelti, prisijuokiau nuo dusios thumbup.gif
Atsakyti
Ach, kaip laukiu naujų istorijų.... blush2.gif

Jus tikros šaunuolės.
Viliuosi, kad vasarą ir aš turėsiu ką papasakoti... mirksiukas.gif
Atsakyti
Man geriausia buvo, kai akusere, kad prablaiveciau ir butu jegu stumti liepe vyrui deti man ant kaktos saltus kompresus. Vyrui sako paimk ranksluosti ir sudrekines dek, o jis apsidaire, rado kruva popieriniu ranksluosciu ir deda slapius popierius man ant galvos. O as jam rekiu tu ka, darai, gamta niokoji!!!!!!!! akusere ir sanitare, kad prades prunkst, o as joms paskaita apie gamtos atsilima ispyliau lotuliukas.gif (nelabai ka apie tai ismanau) bet stogas jau tiek nuvaziaves buvo, kad sakes doh.gif sanitare pasiplove is gimdyklos garsiai zvengdama lotuliukas.gif o as pasipiktinusi ispyliau dar viena paskaita, apie gydytoju nekompetetinguma biggrin.gif
O dar bajeris buvo, kai priemimo skyriui, tokis daktariukas liepe paruosti krutis apziurai mirksiukas.gif as jo klausiu, jum kaip? Ant lekstutes ar padeklo? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lavazza @ 2007 11 21, 22:57)
Man geriausia buvo, kai akusere, kad prablaiveciau ir butu jegu stumti liepe vyrui deti man ant kaktos saltus kompresus. Vyrui sako paimk ranksluosti ir sudrekines dek, o jis apsidaire, rado kruva popieriniu ranksluosciu ir deda slapius popierius man ant galvos. O as jam rekiu tu ka, darai, gamta niokoji!!!!!!!! akusere ir sanitare, kad prades prunkst, o as joms paskaita apie gamtos atsilima ispyliau  lotuliukas.gif  (nelabai ka apie tai ismanau) bet stogas jau tiek nuvaziaves buvo, kad sakes  doh.gif  sanitare pasiplove is gimdyklos garsiai zvengdama  lotuliukas.gif  o as pasipiktinusi ispyliau dar viena paskaita, apie gydytoju nekompetetinguma  biggrin.gif
O dar bajeris buvo, kai priemimo skyriui, tokis daktariukas liepe paruosti krutis apziurai  mirksiukas.gif  as jo klausiu, jum kaip? Ant lekstutes ar padeklo?  doh.gif

hihihi.gif first.gif Nu gera istorija.... Dar tebezvengiu... Sekmes, Lavazza, duok Dieve sveikatos tau ir tavo vaikeliui...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taibent1: 22 lapkričio 2007 - 00:06
hmm pirmą kart girdžiu kad prieš gimdymą reikia krūtis apžiūrėti mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif keistas daktariukas pasitaikė biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lavazza @ 2007 11 21, 22:27)
Man geriausia buvo, kai akusere, kad prablaiveciau ir butu jegu stumti liepe vyrui deti man ant kaktos saltus kompresus. Vyrui sako paimk ranksluosti ir sudrekines dek, o jis apsidaire, rado kruva popieriniu ranksluosciu ir deda slapius popierius man ant galvos. O as jam rekiu tu ka, darai, gamta niokoji!!!!!!!! akusere ir sanitare, kad prades prunkst, o as joms paskaita apie gamtos atsilima ispyliau  lotuliukas.gif  (nelabai ka apie tai ismanau) bet stogas jau tiek nuvaziaves buvo, kad sakes  doh.gif  sanitare pasiplove is gimdyklos garsiai zvengdama  lotuliukas.gif  o as pasipiktinusi ispyliau dar viena paskaita, apie gydytoju nekompetetinguma  biggrin.gif
O dar bajeris buvo, kai priemimo skyriui, tokis daktariukas liepe paruosti krutis apziurai  mirksiukas.gif  as jo klausiu, jum kaip? Ant lekstutes ar padeklo?  doh.gif

nu čia tai geras thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astukas111 @ 2007 11 22, 09:02)
hmm pirmą kart girdžiu kad prieš gimdymą reikia krūtis apžiūrėti mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif keistas daktariukas pasitaikė biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Priemimo skyriui, kiek zinau visoms krutis apziuri mirksiukas.gif , kad nebutu sukietejimu guzeliu ir pan.
Atsakyti
QUOTE(pupa-oga @ 2007 10 29, 10:01)
gimus suneliui, daktaro fraze apvainikavo visa linksmiausia mano gyvenime vakara- "veiduku i mamyte, apacia i teveli "
stai kaip buna  lotuliukas.gif

thumbup.gif geras variantas thumbup.gif Maniškis tai viskuo į tėvelį tongue.gif

QUOTE(vaidem @ 2007 11 12, 14:14)
As mat pagalvojau, kad vel skatinancius prades lasint, o ten buvo paprasta laseline  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bijojai, kad dvynukų nepagimdytum hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti