man tai juokingiausia buvo kad vyras uzmigo po gimdymo taip kad prisaukti nejo
QUOTE(jurgitazi @ 2007 11 19, 17:30)
man tai juokingiausia buvo kad vyras uzmigo po gimdymo taip kad prisaukti nejo
Bet jau tuo momentu turbut verkt norejosi?!
Per saremius nuo 10 ryto iki 17 vakaro vis ateidavo daktare paziuret, paklaust kaip jauciuosi... Tai tegaledavau islement "Skauda" tai vakarop daktare uzeidama sako "Na ka, vis dar skauda, ar jau praejo?" Tai su vyru kai atsimenam dabar.... Isivaizduoju kaip ten atrodem-uzeina daktare, vyras issprogusiom akim sedi kamputyje, o as teislemenu "skauda"... juokinga prisimint
QUOTE(Sofocka @ 2007 11 20, 11:21)
"Na ka, vis dar skauda, ar jau praejo?"
Oi gara tema nuotaikai pasikelti, prisijuokiau nuo dusios
Ach, kaip laukiu naujų istorijų....
Jus tikros šaunuolės.
Viliuosi, kad vasarą ir aš turėsiu ką papasakoti...
Jus tikros šaunuolės.
Viliuosi, kad vasarą ir aš turėsiu ką papasakoti...
Man geriausia buvo, kai akusere, kad prablaiveciau ir butu jegu stumti liepe vyrui deti man ant kaktos saltus kompresus. Vyrui sako paimk ranksluosti ir sudrekines dek, o jis apsidaire, rado kruva popieriniu ranksluosciu ir deda slapius popierius man ant galvos. O as jam rekiu tu ka, darai, gamta niokoji!!!!!!!! akusere ir sanitare, kad prades prunkst, o as joms paskaita apie gamtos atsilima ispyliau (nelabai ka apie tai ismanau) bet stogas jau tiek nuvaziaves buvo, kad sakes sanitare pasiplove is gimdyklos garsiai zvengdama o as pasipiktinusi ispyliau dar viena paskaita, apie gydytoju nekompetetinguma
O dar bajeris buvo, kai priemimo skyriui, tokis daktariukas liepe paruosti krutis apziurai as jo klausiu, jum kaip? Ant lekstutes ar padeklo?
O dar bajeris buvo, kai priemimo skyriui, tokis daktariukas liepe paruosti krutis apziurai as jo klausiu, jum kaip? Ant lekstutes ar padeklo?
QUOTE(Lavazza @ 2007 11 21, 22:57)
Man geriausia buvo, kai akusere, kad prablaiveciau ir butu jegu stumti liepe vyrui deti man ant kaktos saltus kompresus. Vyrui sako paimk ranksluosti ir sudrekines dek, o jis apsidaire, rado kruva popieriniu ranksluosciu ir deda slapius popierius man ant galvos. O as jam rekiu tu ka, darai, gamta niokoji!!!!!!!! akusere ir sanitare, kad prades prunkst, o as joms paskaita apie gamtos atsilima ispyliau (nelabai ka apie tai ismanau) bet stogas jau tiek nuvaziaves buvo, kad sakes sanitare pasiplove is gimdyklos garsiai zvengdama o as pasipiktinusi ispyliau dar viena paskaita, apie gydytoju nekompetetinguma
Nu gera istorija.... Dar tebezvengiu... Sekmes, Lavazza, duok Dieve sveikatos tau ir tavo vaikeliui...
hmm pirmą kart girdžiu kad prieš gimdymą reikia krūtis apžiūrėti keistas daktariukas pasitaikė
QUOTE(Lavazza @ 2007 11 21, 22:27)
nu čia tai geras
QUOTE(astukas111 @ 2007 11 22, 09:02)
hmm pirmą kart girdžiu kad prieš gimdymą reikia krūtis apžiūrėti keistas daktariukas pasitaikė
Priemimo skyriui, kiek zinau visoms krutis apziuri , kad nebutu sukietejimu guzeliu ir pan.
QUOTE(pupa-oga @ 2007 10 29, 10:01)
gimus suneliui, daktaro fraze apvainikavo visa linksmiausia mano gyvenime vakara- "veiduku i mamyte, apacia i teveli "
stai kaip buna
stai kaip buna
geras variantas Maniškis tai viskuo į tėvelį
QUOTE(vaidem @ 2007 11 12, 14:14)
As mat pagalvojau, kad vel skatinancius prades lasint, o ten buvo paprasta laseline
Bijojai, kad dvynukų nepagimdytum