Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingi nutikimai susiję su gimdymu

kai man trecia valanda nakties prasidejo saremiai ir nubego vandenys, pradejau zadint vyra. sakau "vaziuosim i raudono kryziaus ligonine ar greitaja kviestis?" o jis: 'tai as internete paziuresiu kur ten tiksliai yra Zygimantu 3". ir miega toliau.. as jam: "tai jei ziuresi eik dabar, nes jau gimdau". kaip soko is lovos akys tik dideles:"ka jau dabar?iki siol juokas ima.
o gimdykloj kol dar saremiai buvo nestiprus skaiciau knyga. tai kai gydytojas pamate pavadinima ("gali rytojui uzsakyt man karsta"), juoktis pradejo. sako cia gal specialiai tokia pasirinkai.
Atsakyti
QUOTE(vejaliene @ 2007 10 07, 17:08)
o gimdykloj kol dar saremiai buvo nestiprus skaiciau knyga. tai kai gydytojas pamate pavadinima ("gali rytojui uzsakyt man karsta"), juoktis pradejo. sako cia gal specialiai tokia pasirinkai.

lotuliukas.gif Geras knygos pavadinimas lotuliukas.gif Kaip tik į gimdyklą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(miig @ 2007 10 04, 15:20)
jau tie vyrai  doh.gif  lotuliukas.gif  o jis ir pirmus kartus taip... ramiai  irnesakyk.gif  ??

QUOTE(Chippie @ 2007 10 07, 16:51)
na visa popiete juokiausi lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

zmogus grizo po 2h  ir tikriausiai alkanas buvo, gerai kad dar nepaprase valgyt pagaminti doh.gif
as is to siuto tikriausiai virtuvej buciau ir pagimdzius lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ai, irnesakyk.gif mane paskui juokas sueme hihihi.gif jauciu jis pats nezinojo,kaip elgtis-juk uz keliu valandu turejo tapt daugiavaikiu tevu thumbup.gif matyt,norejo atitolint akimirka doh.gif vyrai.... frusty.gif
Atsakyti
Likus keliom dienom iki gimdymo termino mane pagulde i patalogini skyriu laukti gimdymo, praejo terminas o mano mazyte niekaip nesiruose lysti, daktarai pasitare nusprende dar palaukti, kol mazoji panelyte pati sugalvos lysti lauk savo noru, o ne per prievarta ja traukti lauk. Viena velyva vakara kaip visada atejo budinti daktare pasiziureti ar gerai nestuke.gif gyvena. Manes paklause: "Gal ko nors noretumete" as sau ramiu tonu sakau "I gimdykla" daktaryte tik nusisypsojo ir isejo...praejus kiek laiko nuejau praustis po dusu, o ten...sliukst kazkas man. Susimasciau, eit man praustis ar dar palaukti, gal vandenys cia g.gif pastovejau truputuka, o po to kai vel sliukstelejo visa isisgandus verkianti, apimta isterijos nulekiau pas akusere ir drebandi, vos galinti normalu zodi istarti pasiskundziau, kad man vandenys nubego doh.gif
Va taip galima prisikvakseti, dabar linksma prisiminti biggrin.gif
Atsakyti
as kai prisimenu- tai man visa ta diena, kai gime sunelis, tokia linksma atrodo lotuliukas.gif
1. sedejau su saremiais namie nuo 16.00 iki 21.00 - beveik visa ta laika kalbejau telefonu su mama, kuri su visa miela gimine kitame mieste svente mano brolio gimtadieni. taigi, sprendima- gimdau as jau, ar cia siaip pilva maudzia, sprende visa plati musu gimine
2. gyvenam pas anyta. kai saremiai eme darytis stipresni ir reguliarus, apie 20.00, sakau jai- "Mama, neissigaskit, vaziuosiu paziureti, ar negimdau". kadangi visa laika buvau uzimta pokalbio su savo mama+gimine, pamirsau jai pasakyti blink.gif lotuliukas.gif , kad turbut saremiai...
3. grizo is darbo atsiprases vyras. pasitikau ji jau laiptines apacioje- sakau, vakarienes ligoninej paprasysi
4. laukiamajame mes 2 tokios puskuojancios nestuke.gif, musu vyrai abu tokie pat albinosai lotuliukas.gif
5. jaunas daktarelis mane apziuri, sako, "anksti dar, sestadienis, ko tau cia gultis ton ligoninen, ar iskentesi?" iskentesiu, sakau. "tai vaziuok namo tada", sako jis man, gulinciai ant "lektuvo". tariant siuos zodzius, nubega vandenys. gydytojas perbala, "padariau... (pasake kazkoki termina, kaip supratau, apibudinanti procedura, kai nuleidziami vandenys), gal namo nebevaziuok?.." patvirtinau, kad paklausysiu sio patarimo lotuliukas.gif
6. gimdyme dalyvavo mano brangiausiasis- aciu jam, jei jis nebutu reikeje jo raminti, kad nenualptu, turbut buciau prisiminusi, kad man skauda blink.gif
7. gimus suneliui, daktaro fraze apvainikavo visa linksmiausia mano gyvenime vakara- "veiduku i mamyte, apacia i teveli "
stai kaip buna lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa-oga @ 2007 10 29, 11:01)
7. gimus suneliui, daktaro fraze apvainikavo visa linksmiausia mano gyvenime vakara- "veiduku i mamyte, apacia i teveli "
stai kaip buna  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Daktaras apvainikavo viską lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa-oga @ 2007 10 29, 12:01)
as kai prisimenu- tai man visa ta diena, kai gime sunelis, tokia linksma atrodo  lotuliukas.gif
1. sedejau su saremiais namie nuo 16.00 iki 21.00 - beveik visa ta laika kalbejau telefonu su mama, kuri su visa miela gimine kitame mieste svente mano brolio gimtadieni. taigi, sprendima- gimdau as jau, ar cia siaip pilva maudzia, sprende visa plati musu gimine
2. gyvenam pas anyta. kai saremiai eme darytis stipresni ir reguliarus, apie 20.00, sakau jai- "Mama, neissigaskit, vaziuosiu paziureti, ar negimdau". kadangi visa laika buvau uzimta pokalbio su savo mama+gimine, pamirsau jai pasakyti  blink.gif  lotuliukas.gif , kad turbut saremiai...
3. grizo is darbo atsiprases vyras. pasitikau ji jau laiptines apacioje- sakau, vakarienes ligoninej paprasysi
4. laukiamajame mes 2 tokios puskuojancios nestuke.gif, musu vyrai abu tokie pat albinosai  lotuliukas.gif
5. jaunas daktarelis mane apziuri, sako, "anksti dar, sestadienis, ko tau cia gultis ton ligoninen, ar iskentesi?" iskentesiu, sakau. "tai vaziuok namo tada", sako jis man, gulinciai ant "lektuvo".  tariant siuos zodzius, nubega vandenys. gydytojas perbala, "padariau... (pasake kazkoki termina, kaip supratau, apibudinanti procedura, kai nuleidziami vandenys), gal namo nebevaziuok?.." patvirtinau, kad paklausysiu sio patarimo    lotuliukas.gif
6. gimdyme dalyvavo mano brangiausiasis- aciu jam, jei jis nebutu reikeje jo raminti, kad nenualptu, turbut buciau prisiminusi, kad man skauda  blink.gif
stai kaip buna  lotuliukas.gif

nu linksmas daktarėlis pasitaikė thumbup.gif lotuliukas.gif o ir šiaip manau gimdyvei reikia nusiteikti optimistiškai ir smagiai, tada visas gimdymas bus vienas juokas mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Paule @ 2007 10 29, 11:05)
lotuliukas.gif Daktaras apvainikavo viską lotuliukas.gif

smagu gimdyti pas jauna, dar "nesugadinta" daktariuka, o jei dar jumoro jausma turi, tai isvis thumbup.gif lotuliukas.gif
visoms rekomenduoju, gydytojas Tamosiunas Vilniaus AK

QUOTE(artita @ 2007 10 29, 11:56)
nu linksmas daktarėlis pasitaikė  thumbup.gif  lotuliukas.gif o ir šiaip manau gimdyvei reikia nusiteikti optimistiškai ir smagiai, tada visas gimdymas bus vienas juokas  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif sventa tiesa
Atsakyti
papasakosiu ir as savo nuotykius. gimdymo pabaigoje pradejo lasinti skatinancius, nes mazyle jau buvo nuvargus as irgi (gimdymas labai ilgai uztruko). kai jau pagimdziau mane siuvo, ir gydytoja turbut paskyre dar laseline. o as jau nebesuvokianti kas dedasi matau, kad akusere kisa nagus prie tos fliaskes. as jai rekiu nereikia, cia gi skatinantys ! As mat pagalvojau, kad vel skatinancius prades lasint, o ten buvo paprasta laseline doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidem @ 2007 11 12, 15:14)
papasakosiu ir as savo nuotykius. gimdymo pabaigoje pradejo lasinti skatinancius, nes mazyle jau buvo nuvargus as irgi (gimdymas labai ilgai uztruko). kai jau pagimdziau mane siuvo, ir gydytoja turbut paskyre dar laseline. o as jau nebesuvokianti kas dedasi matau, kad akusere kisa nagus prie tos fliaskes. as jai rekiu nereikia, cia gi skatinantys ! As mat pagalvojau, kad vel skatinancius prades lasint, o ten buvo paprasta laseline  doh.gif

Visiem visko pasitaiko lotuliukas.gif
Atsakyti
tiek juoktis nesveika lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif pora vakaru prasedejau prie shitos temeles thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
tikrai smagu skaityt buvo ujujuj mirksiukas.gif
pas mus be dideliu shou, gan ramiai viskas, prieh gimdyma tik kirminiukas grauze -
laukiam, gimdyti jau reikejo uzuzuzvakar, skambina man brolis, klausia - ka veiki? o man, kas ant dusheles ta ir sakau - guliu, bijau kad vandenys nenubegtu...
smile.gif
Atsakyti
kai gimdziau, vaikiukas niekaip nenorejo isistatyti, todel gydytojai neleido stumti, o mane sitas noras jau pora valandu kankino, tai as kas penkias minutes tas dvi valandas gydytoju klausinejau:"ar jau galima stumti, ar jau galima". O jie vis sako:"dar ne! Kai bus galima mes pasakysim!" Dabar kai pagalvoju, turbut visas ausis isuziau su tuo savo nuolatiniu klausimeliu biggrin.gif Kantrus tie musu daktareliai smile.gif
Atsakyti