Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingi nutikimai susiję su gimdymu

taip,skamba ta mano linksma istorija kaip anekdotas,bet tikra teisybė ax.gif visko nutinka atsidūrus pirmą kart nepažįstamoje vietoje,ir ilgai laukiant savo stebuklo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(sandra00 @ 2007 09 17, 14:35)
jooo,buvo ir mums su vyru nutikimas geeeras  tongue.gif
mane ryte anksti pažadino,sutvarkė,ir vedė į gimdyklą.skambinu vyrui,niekaip neprisiskambinu.palikau palatos draugei telefoną,sakau jei skambins,atsiliepk,pasakyk kur aš.aš jau ir gimdykloje,o vyrui dar nepranešta.seselės ir daktarė vaikšto man po tą gimdyklą,o man vis mintis kirba,kaip vyrui praneš kur aš.turėjau kitą telefoną,bet buvo pasakyta kad telefonais naudotis negalima,o ir nesmagu prie daktarų.tai pasiprašiau į tualetą,mane seselė su stovu lašelinės palidėjo iki tualeto.o ten jau iš kišenės išsitraukiau telefoną ir skambinu vyrui.kai jis atsiliepia aš:
-kur tu,ko neatsiliepi,važiuok čia,aš jau gimdau?
o jis taip ramiai,- gerai.
o aš vėl šaukt,greičiau būk čia...pradėjau pasakot kokia gimdykla...
o jis man ramiai ir sako,-lysk lauk iš toleto ir pašnekėsim.
nu šaaakės,išlendu iš toleto,o jis jau pasipuošęs ta apranga.seselės juokiasi  tongue.gif .
pasirodo ta patalos draugė viską jam pranešė.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ,va čia tai geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif net pietu pertrauka praziopsojau beskaitydama blink.gif
Atsakyti
QUOTE(gitanak @ 2007 09 18, 18:55)
Puiki temelė  thumbup.gif
Va jau praėjo nemažai laiko, bet yra kas vis didesnę šypseną kelia. Gimdėm ilgokai (~14 val) ir "neefektyviai", kol gydytojas nusprendė daryti cezarį. Taigi, po operacijos išveža mane iš operacinės, o ten pasitinka ištysęs ir lengvai balstelėjęs vyro veidas. Na, aš kaip mylinti žmona, o be to euforijoj po gimdymo, galvoju reik kažkaip jam parodyt, kad su manim viskas liuks. Taigi, iškėliau vieną ranką, štai taip: user posted image, kad pasakyt ir nusišypsot galima, kažkaip nedašuto  cool.gif  Na man tuo metu atrodė tinkamiausiai išreiškiaus save. O vyras dar ir "po šiai dienai" pasakoja, kaip žmoną iš operacinės tokią user posted image išvežė  hihihi.gif

Oi negaliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2006 04 26, 10:17)
Labai smagiai prisijuokiau lotuliukas.gif
Man tai irgi buvo keleta tokiu momentu: kai jau uzejo stiprus saremiai, tai per visa ligonine klykiau "viskas nebegimdysiu", o akusere su vyru ramiu balsu atsako "gimdysi, gimdysi"  Kai saremiai uzeidavo reikedavo kojas iskesti(as stovejau, vaiksciojau), o man jos automatiskai susiglaudzia, akusere grieztai liepe skesti kojas, o as negaliu, tai vyras uz kojos paemes skecia man tas kojas, as supykus mad.gif ir net labai, sakau jam "tu uz mane ar uz ja eini?" biggrin.gif Arba dar: kad palengvinti skausmus, atveze man linksminanciu duju ir vyras turejo priziureti mane pastoviai man duoti pakveuoti. Na tai va uzeina man saremis, duodu zenkla kad paduotu kauke, o gi ziuriu mano brangusis pats jau stovi apspanges(gal jis isivaizdavo, kad jis gimdo) lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu linksmybiu kampelis cia lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ir as prisidesiu su savo atsiminimais wub.gif
Kai man prasidejo saremiai, o visa tai vyko namuose, mano vyras atsinese DIDELE knyga, susirado skyreli apie gimdyma, ir pradejo skaityti, KAIP turi buti ir manes klausineti KAIP yra. Taip sulygines teorija su praktika, padare isvadas, kad gal jau ir prasidejo lotuliukas.gif
Isivaizduokit, as guliu ir skausmus kenciu, o mano brangusis medicinine literatura studijuoja lotuliukas.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadovile @ 2007 10 03, 15:00)
Nu linksmybiu kampelis cia lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Kai man prasidejo saremiai, o visa tai vyko namuose, mano vyras atsinese DIDELE knyga, susirado skyreli apie gimdyma, ir pradejo skaityti, KAIP turi buti ir manes klausineti KAIP yra. Taip sulygines teorija su praktika, padare isvadas, kad gal jau ir prasidejo lotuliukas.gif
Isivaizduokit, as guliu ir skausmus kenciu, o mano brangusis medicinine literatura studijuoja lotuliukas.gif  doh.gif  doh.gif

Ot tie vyrai doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O as noriu papasakoti kaip man buvo. Mums prognozavo mergyte, ir mes dauguma drabuzeliu ir viso kito nupirkom rozines spalvos, kepurytes su su roziniais kaspineliais ir t.t . Gimė sunus. Antra diena po gymdymo atejo seseles perengti vaika ir paklause ar turiu savo drabuzeliu, as pasakiau ,kad turiu, bet neduosiu, nes viskas rozines spalvos, nedarysiu iš vaikino bobos, lauksiu, kol vyras nupirks kazka labiau tinkančio berniukams. ir tada pati perrengsiu. Dabar pačiai juokinga, kad taip galejau pasakyti.
Atsakyti
QUOTE(Sadovile @ 2007 10 03, 15:00)
Nu linksmybiu kampelis cia lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Isivaizduokit, as guliu ir skausmus kenciu, o mano brangusis medicinine literatura studijuoja lotuliukas.gif  doh.gif  doh.gif

Bet ir kantrybe tavo blink.gif Jau tie vyrai doh.gif Prasidejo man saremiai,skambinu vyrui,kad griztu namo.Pasirodo,kad jis kitam mieste ir gris tik uz valandos.Nutariau palaukt... blush2.gif Grizo uz dvieju... blink.gif Cia dar nieko. As jau su krepseliu laukiu,nes i ligonine vaziuot mazdaug pusvalandis-valanda kelio,o cia dar trecias gimdymas(bijau,kad viskas greiciau nebutu).Ateinu i virtuve,o jis...kuo ramiausiai sildosi valgyt blink.gif jo laime,kad nieko po ranka nepasitaike aggressive.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmal @ 2007 10 04, 11:28)
Bet ir kantrybe tavo blink.gif Jau tie vyrai doh.gif Prasidejo man saremiai,skambinu vyrui,kad griztu namo.Pasirodo,kad jis kitam mieste ir gris tik uz valandos.Nutariau palaukt... blush2.gif Grizo uz dvieju... blink.gif Cia dar nieko. As jau su krepseliu laukiu,nes i ligonine vaziuot mazdaug pusvalandis-valanda kelio,o cia dar trecias gimdymas(bijau,kad viskas greiciau nebutu).Ateinu i virtuve,o jis...kuo ramiausiai sildosi valgyt blink.gif jo laime,kad nieko po ranka nepasitaike aggressive.gif

oi, tuoj kolegos suleks ziureti kas man pasidare lotuliukas.gif lotuliukas.gif nuotaika pakilo visai dienai. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmal @ 2007 10 04, 11:28)
Ateinu i virtuve,o jis...kuo ramiausiai sildosi valgyt blink.gif jo laime,kad nieko po ranka nepasitaike aggressive.gif

jau tie vyrai doh.gif lotuliukas.gif o jis ir pirmus kartus taip... ramiai irnesakyk.gif ??
Atsakyti
na visa popiete juokiausi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

zmogus grizo po 2h ir tikriausiai alkanas buvo, gerai kad dar nepaprase valgyt pagaminti doh.gif
as is to siuto tikriausiai virtuvej buciau ir pagimdzius lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti