Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingi nutikimai susiję su gimdymu

man taip smagu cia uzsukti,kaip faina kad yra mamyciu,kurios savo patirtimi pasidalina,paskaitau ir nusiraminu,prisijuokiu lotuliukas.gif ,ir tikiuosi,kad atejus laikui kinkos nedrebes doh.gif
Atsakyti
Mano gimdymas buvo labai skausmingas ir ilgokas doh.gif Galiausiai kai jau lelius pradejo listi ir stumiau vis ir vis, gydytojai pasake, kad galvute matosi. As nepatikejau ir kalusiu: "kokia plauku spalva?" bigsmile.gif Jie atsake, kad sviesi, o as sakau su tokia pajuoka: "blondinas" lotuliukas.gif Pagimdziusi pamaciau, kad berniukas tamsus bigsmile.gif Tai gydytojai arba maelavo arba spalvu neskiria lotuliukas.gif , nors vyras sako, kad galvute matesi thumbup.gif
Atsakyti
mes su vyru tikri peledos, gimdyt tikrai dar nesiruosiau tai ir pranaktinejom iki 3 nakties. uzmigom dar truputuka weliau. miegu miegu... net walanda nepraejo jauciu kazka negero...negi sisioju? nu galwoju cia dbr.. taip geda pasidare blush2.gif po to kai truputely prasibudau prisiminiau, kad as nescia ir kad jau turbut gimdyt laikas...o miego taip norisi.... nuejau iki wonios, isidejau paketa, galwoju dar pamiegosiu 4u.gif wos atsiguliau jauciu wel bega....net always night nepadeda.neina uzmigt. galu gale kazkas prota apswiete kad nebebus miegu man nes pribrendo wisgi reikalas. tada purtau wyrui i sona-waziuojam gimdyt bigsmile.gif reakcija irgi mieguista buwo. sako "nesamone tau tik uz menesio" g.gif

Atsakyti
QUOTE(sesele @ 2007 09 03, 03:43)
mes su vyru tikri peledos, gimdyt tikrai dar nesiruosiau tai ir pranaktinejom iki 3 nakties. uzmigom dar truputuka weliau. miegu miegu... net walanda nepraejo jauciu kazka negero...negi sisioju? nu galwoju cia dbr.. taip geda pasidare  blush2.gif po to kai truputely prasibudau prisiminiau, kad as nescia ir kad jau turbut gimdyt laikas...o miego taip norisi.... nuejau iki wonios, isidejau paketa, galwoju dar pamiegosiu  4u.gif wos atsiguliau jauciu wel bega....net always night nepadeda.neina uzmigt. galu gale kazkas prota apswiete kad nebebus miegu man nes pribrendo wisgi reikalas. tada purtau wyrui i sona-waziuojam gimdyt bigsmile.gif reakcija irgi mieguista buwo. sako "nesamone tau tik uz menesio"  g.gif

Oi kiek prisijuokiau lotuliukas.gif
Taip tikrai gimdymą pramiegoti galima lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(organizatore @ 2007 08 09, 20:55)
ko tik nebuna  thumbup.gif

thumbup.gif luzau iki asaru biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(andraja @ 2007 09 02, 09:38)
Mano gimdymas buvo labai skausmingas ir ilgokas doh.gif Galiausiai kai jau lelius pradejo listi ir stumiau vis ir vis, gydytojai pasake, kad galvute matosi. As nepatikejau ir kalusiu: "kokia plauku spalva?"  bigsmile.gif Jie atsake, kad sviesi, o as sakau su tokia pajuoka: "blondinas" lotuliukas.gif Pagimdziusi pamaciau, kad berniukas tamsus bigsmile.gif Tai gydytojai arba maelavo arba spalvu neskiria lotuliukas.gif , nors vyras sako, kad galvute matesi thumbup.gif

Gal patys strese buvo ir ne taip nužiūrėjo biggrin.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif
Papildyta:
oj negaliu,taip prisijuokiau,kad negaliu atsigaut,ašaros byra lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Realija @ 2007 09 07, 10:03)
lotuliukas.gif
Papildyta:
oj negaliu,taip prisijuokiau,kad negaliu atsigaut,ašaros byra lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif

Viskas apsiraminau,galiu ir aš savo nutikimą parašyt.Kai pirmą kart važiavau gimdyt,man buvo 18m.,tai labai blush2.gif kažkodėl buvo,nes anuomet į tokias jaunas nelabai kaip žiūrėdavo,žodžiu nuveda mane į tokią patalpą,sako klizmą statysim doctor.gif ,nu galvoju reikia tai reikia,iš pradžių nieko,paskui jaučiu,kad jau per daug,bet kenčiu,,suplylė visą clap.gif ,na galvoju ačiū tau dievuli notworthy.gif , ogi žiūriu dar vieną atneša,man ir akyse užtemo ,pila o man taip bloga,dantis sukandus kenčiu o ji matyt pamatė mano iškreiptą veidą ir klausia: vaikeli kas tau yra?,sakau tuoj sprogsiu o ji : tai ko tyli?,bėk į tualetą doh.gif .tikra tundra tada buvau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Realija @ 2007 09 07, 10:39)
Viskas apsiraminau,galiu ir aš savo nutikimą parašyt.Kai pirmą kart važiavau gimdyt,man buvo 18m.,tai labai blush2.gif  kažkodėl buvo,nes anuomet į tokias jaunas nelabai kaip žiūrėdavo,žodžiu nuveda mane į tokią patalpą,sako klizmą statysim  doctor.gif ,nu galvoju reikia tai reikia,iš pradžių nieko,paskui jaučiu,kad jau per daug,bet kenčiu,,suplylė visą clap.gif ,na galvoju ačiū tau dievuli notworthy.gif , ogi žiūriu dar vieną atneša,man ir akyse užtemo  ,pila o man taip bloga,dantis sukandus kenčiu o ji matyt pamatė mano iškreiptą veidą ir klausia: vaikeli kas tau yra?,sakau tuoj sprogsiu o ji : tai ko tyli?,bėk į tualetą  doh.gif  .tikra tundra tada buvau doh.gif

Tundra tai tundra,bet kantri g.gif ir talpa didele lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmal @ 2007 09 07, 13:08)
Tundra tai tundra,bet kantri g.gif ir talpa didele lotuliukas.gif

Dabar galvoju,kas būtų jei ji būtų manęs nepaklausus g.gif ,turbūt būčiau tikrai sprogus hihihi.gif
Atsakyti
Aikit sau, merginos, negaliu jau net pilva is juoko skauda lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal dar kas turit ką papasakot?Taip noris nuotaiką pasikelt gossip.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realija: 08 rugsėjo 2007 - 13:11