Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingi nutikimai susiję su gimdymu

QUOTE(riuska @ 2007 08 20, 19:39)
Linksmas gimgymas thumbup.gif .As per stumima jau jegu nebeturejau,vyras sako pasistenk jau juodi plaukiukai matos,o as sakau,man dzin nors ryzi,as einu namo nebegimdysiu darykit ka norit blush2.gif Vyras sako,stumk tiktai,kur eisi su prakirpta "pumpum",tada susiemiau ir gime dukryte. thumbup.gif .paskui atsiprasinejau gydytojos ir akuseres blush2.gif  ax.gif .

o man patiko tas momentas " einu namo nebegimdysiu darykit ka norit " lotuliukas.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Smagu kai gimdymą gali prisiminti su šypsena biggrin.gif
Man gimdymas praėjo greit ir gana lengvai, be jokių panikų ir gana blaiviu protu. ax.gif
Kai jau gulėjau ant gimdymo stalo, bet stumti dar neleido, o liepė stangas "iškvėpuot", tai vyras kvėpavo kartu su manim, aceit norėjo man padėti. Tačiau jis tik man trukdė ir nervino, nes kvėpavo "ne į taktą" lotuliukas.gif
Tik kai vyras pasakojo kaip kartu su manim kvėpavo, aš prisiminiau kad daugiau trukdė nei padėjo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta @ 2007 08 22, 18:11)
Smagu kai gimdymą gali prisiminti su šypsena  biggrin.gif
Man gimdymas praėjo greit ir gana lengvai, be jokių panikų ir gana blaiviu protu.  ax.gif
Kai jau gulėjau ant gimdymo stalo, bet stumti dar neleido, o liepė stangas "iškvėpuot", tai vyras kvėpavo kartu su manim, aceit norėjo man padėti. Tačiau jis tik man trukdė ir nervino, nes kvėpavo "ne į taktą"  lotuliukas.gif 
Tik kai vyras pasakojo kaip kartu su manim kvėpavo, aš prisiminiau kad daugiau trukdė nei padėjo  doh.gif

Vargselis... rolleyes.gif Bet jis stengesi biggrin.gif
Atsakyti
man,kaip prsidejo saremiai buvom pas uosvius,aisu jie viduri naties irgi sugalvojo kartu vaziuot.mes jau visi susedom i masina ir uosviui uzsireike i tuoleta doh.gif man saremiai kas 5-3 min,iki gimdymo namu apie pusvalandi.tai visa kelia as kvepuoju ir save drasinu,kad dar ne laikas,dar negimdysiu,vyras atsimena kas kiek min saremiai,o gale uosviai riejasi,kad uosvis i tuoleta sugalvojo nueit,kaip Ritute gimdo doh.gif biggrin.gif tuo metu graziai isrekiau uzsikiskit,dabar labai juokinga biggrin.gif
o ligoninej,tai labai stengiaus vyro nepasiusti,o jis su savo kvepuok,stumk,ilsekis vistiek davede,tai pasakiau,arba tu uzsikisi,arba as tave isgrusiu lauk,buvo momentas,kad gydytojos nepasiunciau,man pazadejo,kad 5 ryto jau turesiu savo leliu,o cia jau 6 ir dar nera,tai isvadinau melage ir per plauka nenusiunciau blush2.gif biggrin.gif ir kaip vienai cia parasiusiai,buvo ir man,vyrui sakau susirenkam daiktus ir vaziuojam namo,atrodo iseisi pro gimdyklos duris ir skausmai baigsis biggrin.gif

o dabar su vyru juokiames,kad viena isstumsiu,o antro nebenoresiu stumt blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nu temele tai tokia jegine lotuliukas.gif
Dekui uz linksmas istorijas drinks_cheers.gif Taip ir gimdyti jau norisi, jauciu kai pati vaziuosiu juoksiuos visa laika jusu istorijas prisimindama lotuliukas.gif Reik spec knygele isleisti ir gimdymo namuose uz dyka dalinti mirksiukas.gif tuomet ir linksmu duju nereikes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta @ 2007 08 22, 18:11)
Smagu kai gimdymą gali prisiminti su šypsena  biggrin.gif
Man gimdymas praėjo greit ir gana lengvai, be jokių panikų ir gana blaiviu protu.  ax.gif
Kai jau gulėjau ant gimdymo stalo, bet stumti dar neleido, o liepė stangas "iškvėpuot", tai vyras kvėpavo kartu su manim, aceit norėjo man padėti. Tačiau jis tik man trukdė ir nervino, nes kvėpavo "ne į taktą"  lotuliukas.gif 
Tik kai vyras pasakojo kaip kartu su manim kvėpavo, aš prisiminiau kad daugiau trukdė nei padėjo  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif man irgi atrode kad vyras ne i takta kvepuot padeda doh.gif tai as jam net isrekiau jei nepataikai i tema tai isvis nekvepuok lotuliukas.gif lotuliukas.gif o jis vis dar atsximen ir draugam sako- zinot gimdydamas kvepuot nemokejau lotuliukas.gif cia mane vis dar erzina
Atsakyti
QUOTE(wicklowmamyte @ 2007 08 25, 17:02)
Nu temele tai tokia jegine  lotuliukas.gif
Dekui uz linksmas istorijas  drinks_cheers.gif 

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Žinot, skaičiau šią temelę, kai buvau nestuke.gif , bet ir dabar, kai jau dukrelė krykštauja vis dar čia užsuku pasisemt gerų emocijų wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tooraa @ 2007 08 25, 19:43)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  Žinot, skaičiau šią temelę, kai buvau  nestuke.gif , bet ir dabar, kai jau dukrelė krykštauja vis dar čia užsuku pasisemt gerų emocijų wub.gif  wub.gif

Ir as taipogi - mazajai jau 4 men, o as vis cia ilendu, nes labai jau teigiamos emocijos cia vyrauja... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta @ 2007 08 22, 17:11)
Tačiau jis tik man trukdė ir nervino, nes kvėpavo "ne į taktą"  lotuliukas.gif 

lotuliukas.gif lotuliukas.gif as cia dar be patirties, bet labai jau juokinga lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na gimdydama savo mazulka lyg ir tokiu juokingu nuotykiu nebuvo blush2.gif Viskas buvo labai greitai ir (tfu tfu tfu) laimingai. Bet skaitydama sias istorijas (na aisku ir be ju) jau taip nooooriu antro mazulio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(irmusia @ 2007 08 26, 00:19)
Na gimdydama savo mazulka lyg ir tokiu juokingu nuotykiu nebuvo  blush2.gif Viskas buvo labai greitai ir (tfu tfu tfu) laimingai. Bet skaitydama sias istorijas (na aisku ir be ju) jau taip nooooriu antro mazulio  wub.gif

Na,tai pirmyn su tais norais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2007 08 17, 13:40)
Abo, tu jau laukies?

Na taip, šiek tiek daugiau nei tavo pilvui, 21 savaite ir viena diena sukako siandien.
O istorijos man labiau baisios nei juokingos. Aš rimtai sakau doh.gif

Atsakyti