Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingi nutikimai susiję su gimdymu

QUOTE(Kriste2 @ 2007 08 03, 23:03)
Man per sąrėmiu labai jau skaudėjo, prisimenu tik iki tam tikro laikotarpio,o vienu momentu taip plėšti per pusę pradėjo, kad galvojau plyšiu. Gydytojui saukau viskas, daugiau, negaliu, stumsiu, o jis man dar nestumk, galvytė statosi, suplėšysi gimdos kaklelį daug siūti reikės, o as bijau, tad klusniai laikau. Dar prisimenu kaip gydytojas aiškino, kad kai šis sąrėmis prasidės jau stumčiau, o kas buvo toliau - vyras pasakojo - pradėjau šaukt, kad labai skauda, plyšiu ir sukištų tą, kas lenda atgal doh.gif . Gydytojas tik ramino, kad nieks jau nebesukiš, kad jau viskas, pabaiga - aš gimdau thumbup.gif . Ir pagimdžiau, per tą vieną sąrėmį, nekirpo ir neplyšau - ir siūti nereikėjo mirksiukas.gif  wub.gif

sukišti atgal.. oi negaliu, iš širdies nusijuokiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(evelina @ 2007 07 10, 21:13)
kad dukrytė nemiegotų, tai žvengčiau iš juoko kaip arklys, bet dabar tk prunkščiu tyliai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  man irgi buvo biški juoko. tai va. sąrėmiauju aš jau kurį laiką gimdykloj, kad pradės pykinti. Nu taip bloga, bet nesivemia, nors tu ką, o smirda viskas, vyrelis ramina, aš jam sakau tau iš burnos smirda, jis pasitraukia, sako aš banano suvalgysiu, gal nesmirdės? Sakau gerai, valgyk. Suvalgė, vėl priėjo artyn o aš jam, tau dar labiau smirda. o jo veido išraišką gailiom akim ir dabar atsimenu ,bet praėjo, nevėmiau. 
o kai pagimdžiau, siuva mano "šventą vietą" daktarė man bakst, aš ai, vėl bakst, aš vėl ai. sako nu ko čia rėkauji, tiek atkentėjai nerėkus, dabar pradėjai?  biggrin.gif  siuva, o mane jau nervas ima nuo to baksnojimo, sakau daktarei:gal jūs inicialus siuvinėjat, kad taip ilgai siuvat? Sako, noriu, kad gerai būtų, o aš vyrui juokais šnibždu, pažiūrėk ar gražiai susiuvo.

nu čia tai geras thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cudo @ 2007 06 24, 14:54)
lotuliukas.gif buvo man mazas bairis.Pirma karta gymdzijou pries 18 metu,tai to metu pries ir po naudoem palas terp koju ir su gumitem ju prerisdavam. Pries 1.9men. atvarou gym.antra vaika ir dave man palike,tai as poresou  lotuliukas.gif o kada pagulde jou ant stalo,tai jauna akusere net nesuprato koke pas mane vyrvute. doh.gif As tai pasimecijou,o inei  blink.gif  juokesi.

lotuliukas.gif
geras... mama pasakojo, kad tada tik palas duodavo, bet net nesakė kad jas reikėdavo prisirišti tarp kojų...

Na o jei norite kuriozo apie po gimdymo situacijas tai:
Guliu sau guliu ateina sesutės sako- galite keltis kas norite nusiprausti dušas kolidoriaus gale... Aš to tik ir telaukiau- keliuosi ir... juntu kaip viskas teka tarp kojų. Vyrą kadaise namo paleidusi kad pamiegotų, pati nežinau ką daryti- palatos kaimynės turi krūvas pagalbininkų- aš viena. Na man jau iki tokio lygio, kad dušas vienintelis gyvenimo tikslas pasidarė- aš tą palą už kraštų- viena ranka priekyje, kita užpakalyje ir taip prasižergusi per kolidorius lotuliukas.gif o ten vyrai vaikšto lotuliukas.gif taip išpūtę akis žiūri, taip žiūri... na aš pagaliau pasiekiau savo gyvenimo tikslą- jėgų nėr, prakaitas pila ir... apsižiūriu, kad nieko nepasiėmiau, nei rankšluoščio, nei kuo opersirenkti, nei apatinių nieko-rabnkose tik aukso vertės pala- vienas galas suimtas priekyje- vienas užpakalyje teko kėblinti su ta pala atgal. Na nukėblinau ir vėl- jei pasiimu daiktus neišlaikau palos- šį kartą šiaušiau jau kaip geiša- su suglaustom kojikėm mažais, mažais žingsneliais. einu o ta pala iš galo, kaip uodegėlė maskatuoja, ir vėl mane palydėjo susižavėję vyriškos lyties atstovų žvilgsniai... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Klepesova @ 2007 08 09, 20:01)
lotuliukas.gif
geras... mama pasakojo, kad tada tik palas duodavo, bet net nesakė kad jas reikėdavo prisirišti tarp kojų...

Guliu sau guliu ateina sesutės sako- galite keltis kas norite nusiprausti dušas kolidoriaus gale... Aš to tik ir telaukiau- keliuosi ir... juntu kaip viskas teka tarp kojų. Vyrą kadaise namo paleidusi kad pamiegotų, pati nežinau ką daryti- palatos kaimynės turi krūvas pagalbininkų- aš viena. Na man jau iki tokio lygio, kad dušas vienintelis gyvenimo tikslas pasidarė- aš tą palą už kraštų- viena ranka priekyje, kita užpakalyje ir taip prasižergusi per kolidorius  lotuliukas.gif  o ten vyrai vaikšto  lotuliukas.gif taip išpūtę akis žiūri, taip žiūri... na aš pagaliau pasiekiau savo gyvenimo tikslą- jėgų nėr, prakaitas pila ir... apsižiūriu, kad nieko nepasiėmiau, nei rankšluoščio, nei kuo opersirenkti, nei apatinių nieko-rabnkose tik aukso vertės pala- vienas galas suimtas priekyje- vienas užpakalyje teko kėblinti su ta pala atgal. Na nukėblinau ir vėl- jei pasiimu daiktus neišlaikau palos- šį kartą šiaušiau jau kaip geiša- su suglaustom kojikėm mažais, mažais žingsneliais. einu o ta pala iš galo, kaip uodegėlė maskatuoja, ir vėl mane palydėjo susižavėję vyriškos lyties atstovų žvilgsniai...  biggrin.gif

ko tik nebuna thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Klepesova @ 2007 08 09, 19:01)
lotuliukas.gif

Guliu sau guliu ateina sesutės sako- galite keltis kas norite nusiprausti dušas kolidoriaus gale... Aš to tik ir telaukiau- keliuosi ir... juntu kaip viskas teka tarp kojų. Vyrą kadaise namo paleidusi kad pamiegotų, pati nežinau ką daryti- palatos kaimynės turi krūvas pagalbininkų- aš viena. Na man jau iki tokio lygio, kad dušas vienintelis gyvenimo tikslas pasidarė- aš tą palą už kraštų- viena ranka priekyje, kita užpakalyje ir taip prasižergusi per kolidorius  lotuliukas.gif  o ten vyrai vaikšto  lotuliukas.gif taip išpūtę akis žiūri, taip žiūri... na aš pagaliau pasiekiau savo gyvenimo tikslą- jėgų nėr, prakaitas pila ir... apsižiūriu, kad nieko nepasiėmiau, nei rankšluoščio, nei kuo opersirenkti, nei apatinių nieko-rabnkose tik aukso vertės pala- vienas galas suimtas priekyje- vienas užpakalyje teko kėblinti su ta pala atgal. Na nukėblinau ir vėl- jei pasiimu daiktus neišlaikau palos- šį kartą šiaušiau jau kaip geiša- su suglaustom kojikėm mažais, mažais žingsneliais. einu o ta pala iš galo, kaip uodegėlė maskatuoja, ir vėl mane palydėjo susižavėję vyriškos lyties atstovų žvilgsniai...  biggrin.gif

Prisimenu as tas palas... lotuliukas.gif
Atsakyti
clap.gif clap.gif clap.gif daaaaar!!!!!!!!!
Atsakyti
nerealios istorijos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Klepesova @ 2007 08 09, 20:01)
:Na o jei norite kuriozo apie po gimdymo situacijas tai:

Na tikrai, vaizdelis neblogas turėjo būt thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Taip skaniai prisijuokiau lotuliukas.gif iki asaru lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Gimdant nieko juokingo nebuvo mano atveju, laikiausi rimtai, kaip priklauso smile.gif Bet kai mane siuvo, man nesuveike anestetikai ir labai skaudejo, tad man pasiule pakvepuoti juoko duju. Buvau girdejus apie jas, tai zinojau kad jos nenuims skausmo, o tik apsvaigins mane. Nu ka, galvoju, reikia, juk tiek ilgai nebuvau tokioj busenoj, gal patiks smile.gif Kvepiu kvepiu, skauda ir niekas neveikia, man sako stipriau trauk, as traukiu. Jauciu tik apsisuko galva, kunas kazkur pakilo, pasidare taip lengva, malonu, skausma jauciau vis dar, bet jis atrode kazkur toli toli... Tada mane pradejo imti juokas, nu nerealiai, pradejau juokauti kad man atrodo kad as guliu Havajuose po palme, kad man taip gera, kad galeciau visa diena taip gulet lotuliukas.gif tiesa, jauciau kad mano balsas kaip girtos, bet maniau kad cia man vienai taip atrodo, kol akuseres man to nepasake smile.gif Prijuokinau as ta daktare kuri mane siuvo, o vyras tai buvo sunerimes, ar greit as sugrisiu i normalia busena blink.gif
Atsakyti
QUOTE(jobukas @ 2006 05 06, 22:25)
Man begimdant, kai jau kaklelis buvo kokie 7 cm, vis uzeidavo baisus saltkretis, visa kalatotis imdavau. Akusere su gydytoju pasiule man leisti kokius nors garsus,  nes tas drebulis nera gerai. Galvoju, na kaip cia as dabar sauksiu, pabandziau pasakyti "aaa, aaa", nesamone kazkokia gavosi, bet saremiui uzejus tik jauciu kaip vis aukstyn "aaa, aaa, aaaaaaa" ir kuo toliau tuo labiau tokiu operiniu balsu su pavinguriavimais plesiu. Ziuriu, gydytojas ranka burna prisidenge, keistai zvairuoja i mane, o vyras man ir snabzda: "nu labai graudu, bet ir labai juokinga, chi chi chi...". Tada tai man juokinga nebuvo, bet dabar tai kaip prisimenu, tai ten turbut visas personalas nuo tokiu mano ariju luzo.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif net apsiverkiau is juoko, matysim kaip man bus, vis dar su pilvuku nestuke.gif
Atsakyti
O manęs ši tema visai nepaguodė ir net labiau susinervinau, nebijojau gimdymo, bet dabar pradedu bijot, visai nenoriu apsikakot, apsisiosiot, kraujuot šitiek ir rėkt ant visų fear.gif Tokie dalykai man nejuokingi unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 16 rugpjūčio 2007 - 09:42