Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingi nutikimai susiję su gimdymu

liuks tema,bent baimes laikinai pasalino 4u.gif
Atsakyti
Aciu,mamos. Tai pats geriausias vaistas nuo baimes. Jauciu pasiimsiu kompa gimdyt ir liepsiu vyrui skaityt belaukiant gimdymo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spy @ 2007 07 27, 23:03)
Aciu,mamos. Tai pats geriausias vaistas nuo baimes. Jauciu pasiimsiu kompa gimdyt ir liepsiu vyrui skaityt belaukiant gimdymo smile.gif

Pasiimk, pasiimk mirksiukas.gif O po gimdymo iš karto galėsi parašyti savo kokį juokingą nutikimą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarlote @ 2007 07 26, 13:28)
Šaunuolė mirksiukas.gif  reikia paauklėti visus iš eilės lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aha,matai dar nervuoja visoki gydytojai lotuliukas.gif Na,ko tik is skausmo neiskreti doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Marko&Vitka Karnišauskai @ 2007 06 28, 19:53)
Mitas ne mitas, bet taip sakė ne  viena destytoja... Pati esu ne lietuvė ir mokiausi iki 6 klasės ne lietuvių mokykloje, tačiau kas man padėjo pasiekti tai, ką dabar sugebu- tai galėčiau pavardyt...Tačiau šito nedarysiu, nes ši tema ne tam skirta...Tik tiek , kad tolerancijos daugumai truksta... blink.gif  blink.gif  doh.gif

Palaikau! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na tikrai smagiai jus čia pasakojat.,čia ši tema ir skirta mums toms kurios dar negimdė.,atrodo kad jums ten juokas ėmė o ne gimdėt., thumbup.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(jusiukai @ 2007 07 30, 17:11)
Na tikrai smagiai jus čia pasakojat.,čia ši tema ir skirta mums toms kurios dar negimdė.,atrodo kad jums ten juokas ėmė o ne gimdėt., thumbup.gif  nestuke.gif

mane juokas eme,kai tik nuvaziavau biggrin.gif net nezinau kodel g.gif gydytojas ir sako:o gimdyt atvaziavo ir juokiasi,paprastai busimu mamu juokas neima schmoll.gif ! As jam ir sakau:dabar juokas ima,paskui koncerta surengsiu blush2.gif Taip ir buvo blush-anim-cl.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmal @ 2007 07 31, 12:10)
mane juokas eme,kai tik nuvaziavau biggrin.gif net nezinau kodel g.gif gydytojas ir sako:o gimdyt atvaziavo ir juokiasi,paprastai busimu mamu juokas neima schmoll.gif ! As jam ir sakau:dabar juokas ima,paskui koncerta surengsiu blush2.gif Taip ir buvo blush-anim-cl.gif  hihihi.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif geras cia su tuo koncertu drinks_cheers.gif
Atsakyti
aciu mamytems uz tas juokingas istorijas. nors tikiu kad tada nebuvo jau taip juokinga kaip atrodo dabar. mes va laukiam savo maziuko nors jau veluoja ateiti keturias dienas tai taip neramu o pasiskaitinejus siek tiek palengvejo gal su gera nuotaika ir mazius sugalvos ateiti greiciau ax.gif
Atsakyti
Man per sąrėmiu labai jau skaudėjo, prisimenu tik iki tam tikro laikotarpio,o vienu momentu taip plėšti per pusę pradėjo, kad galvojau plyšiu. Gydytojui saukau viskas, daugiau, negaliu, stumsiu, o jis man dar nestumk, galvytė statosi, suplėšysi gimdos kaklelį daug siūti reikės, o as bijau, tad klusniai laikau. Dar prisimenu kaip gydytojas aiškino, kad kai šis sąrėmis prasidės jau stumčiau, o kas buvo toliau - vyras pasakojo - pradėjau šaukt, kad labai skauda, plyšiu ir sukištų tą, kas lenda atgal doh.gif . Gydytojas tik ramino, kad nieks jau nebesukiš, kad jau viskas, pabaiga - aš gimdau thumbup.gif . Ir pagimdžiau, per tą vieną sąrėmį, nekirpo ir neplyšau - ir siūti nereikėjo mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriste2 @ 2007 08 03, 23:03)
Man per sąrėmiu labai jau skaudėjo, prisimenu tik iki tam tikro laikotarpio,o vienu momentu taip plėšti per pusę pradėjo, kad galvojau plyšiu. Gydytojui saukau viskas, daugiau, negaliu, stumsiu, o jis man dar nestumk, galvytė statosi, suplėšysi gimdos kaklelį daug siūti reikės, o as bijau, tad klusniai laikau. Dar prisimenu kaip gydytojas aiškino, kad kai šis sąrėmis prasidės jau stumčiau, o kas buvo toliau - vyras pasakojo - pradėjau šaukt, kad labai skauda, plyšiu ir sukištų tą, kas lenda atgal doh.gif . Gydytojas tik ramino, kad nieks jau nebesukiš, kad jau viskas, pabaiga - aš gimdau thumbup.gif . Ir pagimdžiau, per tą vieną sąrėmį, nekirpo ir neplyšau - ir siūti nereikėjo mirksiukas.gif  wub.gif

lotuliukas.gif kad sukistu atgal schmoll.gif lotuliukas.gif norejau,kad greiciau istrauktu g.gif
Atsakyti
QUOTE(tiekto @ 2007 07 07, 12:14)
tingiu tvarkytis tai dar viena mano gimdymo atkarpa: vyras pasakojo- akusere ziuri i ta vieta kur paprastai vaikuciai islenda ir sako "tai ir plaukuota" o vyras sako net susinervinau, pati tu plaukuota, taigi taip kruopsciai nuskutau. Na bet akusere ten vaiko galvute turejo omeny, o jis prie galvos buvo tai nelabai mate kas ten vyksta  bigsmile.gif

Va cia tai geras , prisijuokiau nerealiai lotuliukas.gif thumbup.gif

QUOTE(evelina @ 2007 07 10, 21:13)
kad dukrytė nemiegotų, tai žvengčiau iš juoko kaip arklys, bet dabar tk prunkščiu tyliai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  man irgi buvo biški juoko. tai va. sąrėmiauju aš jau kurį laiką gimdykloj, kad pradės pykinti. Nu taip bloga, bet nesivemia, nors tu ką, o smirda viskas, vyrelis ramina, aš jam sakau tau iš burnos smirda, jis pasitraukia, sako aš banano suvalgysiu, gal nesmirdės? Sakau gerai, valgyk. Suvalgė, vėl priėjo artyn o aš jam, tau dar labiau smirda. o jo veido išraišką gailiom akim ir dabar atsimenu ,bet praėjo, nevėmiau. 
o kai pagimdžiau, siuva mano "šventą vietą" daktarė man bakst, aš ai, vėl bakst, aš vėl ai. sako nu ko čia rėkauji, tiek atkentėjai nerėkus, dabar pradėjai?  biggrin.gif  siuva, o mane jau nervas ima nuo to baksnojimo, sakau daktarei:gal jūs inicialus siuvinėjat, kad taip ilgai siuvat? Sako, noriu, kad gerai būtų, o aš vyrui juokais šnibždu, pažiūrėk ar gražiai susiuvo.

Super thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti