Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingi nutikimai susiję su gimdymu

QUOTE(Zora @ 2006 07 29, 22:39)
Oi negaliu as cia iki asharu prisijuokiau lotuliukas.gif
Papasakosiu ir as...
Siuo metu kai risimenu tai juokas ima ,bet tada tai tik pyktis  doh.gif
Vien zo ilgai labai man atsidarinejo kaklelis(mane skatino)...tai as per ta laika spejau ir isalkt ...Tai guledama palatoj uzsisakiau kepsniuku, desertu ,kad man atnestu ir t.t..(gimdziau Jav)tai prikirtau ir sau laukiu tu saremiu  bigsmile.gif
Nu kaip jau prasidejo visi smagumai man suleido epidura..ir jau visai pries gimdyma mane pradejo pykinti blink.gif ..Jeeezau as vemiau toliau negu maciau :ax:Tai ka as..... rekt vyrui ,kad man koki bliuuuuda temtu ,nes visa patalyne suvemiau...tas laksto po palata kaip atitrukes suo nuo lenciugo ir nzn pats ko iesko doh.gif Nu atbego tada sesele i pagalba.Tai man palei nosi pakisho nu gal sprindzio ilgio ir puse sprindzio plocio induka wacko.gif Tipo,pataikyk jei ka(gausi priza) cool.gif Aisq as is visos shirdies vemiau.... tai ta induka tik ,kad laike man del vaizdo sesele..ir vistiek nepataikiau...as jai visas rankas "apdrapsciau" blush-anim-cl.gif2...
O kai pasigimdziau vel mane kasko supykino nezmoniskai ir vel ta pati nesamone doh.gif Vel kisa ta induka as vel ta pati darau cool.gif
Tuo momentu pyktis juodai eme kai reikejo pora kart patalyne man keist ir naktinius doh.gif

nu nerealiai prisijuokiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif net ašaros iš juoko ištryško lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Super temelė thumbup.gif . Lyg ir drąsiau gimdymo laukti blush2.gif , gerai nuteikianti biggrin.gif
Atsakyti
O man si tema tikras issigelbejimas - ti pradeda abejone ir kazkokios baimes krapstytis lauk is pasamones, as sita temike atsidarau, pakvatoju iki asaru ir vel drasos ir optimizmo pilnos kisenes, nors iskart i gimdykla vezk thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmal @ 2007 07 13, 20:06)
turbut tau gerai nuskausmino g.gif

neblogai thumbup.gif , užpurškė kažkokių vaistų dar prieš kirpimą, tai aš net nesupratau, kad kirpo, maniau, kad įdūrė blush2.gif
Atsakyti
Prisijuokiau nerealiai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Super tema thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Pagimdziau jau ir as 4u.gif Kazkokiu ypatingu nuotykiu nebuvo... schmoll.gif Tik prisimenu vien kurioza:jau gimdymas i pabaiga,as guliu ant stalo ir laukiu stangos kada galesi stenet.Aisku,guliu su visais garsais:dejuoju,prasau pagalbos ir t.t. Skauda nerealiai,bent man taip atrode g.gif Gydytojas neapsikentes mano pagalbos prasymu sako:tai mes tau ir padedam,jei trukdom galim iseit! blink.gif Pasirodo ne taip ir skauda,nes dar isizeidziu cool.gif Bet tuo metu ateina stanga,gydytojas rekia kvepuok,o as ant jo rekiu:PATS DABAR KVEPUOK,MAN SAKIAU,KAD SKAUDA! blush2.gif Laime,kad dvieju stangu uzteko ir gime sunus,o tai butumem rimtai su gydytoju susibare blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na tikrai gera paskaitinėt, ir pasijuokti iš pasakojimų jūsų thumbup.gif Ir baimę nuimt padeda wub.gif
Atsakyti
Oi merginos prisijuokiau paskaitinėjus jūsų pasakojimus biggrin.gif biggrin.gif
Papasakosiu savo ax.gif pastatė man lašalinę skatinčių nes buvo jau vandenys nubėgę,nu ką tie skatinantyys pradėjo veikt aš tą lašelinę pasėmus vaikščioju nes jau negaliu gulėt rolleyes.gif ateina akušerė ir sako gal jau norit gymdyt ne sakau labai noriu kakū blink.gif atneša ji man basona niekas ten neina schmoll.gif įdeda ji man žvakutę kokę aš už kelių minučių vėl sakau noriu kakū vėl paduoda basoną išpuola ta žvakutė biggrin.gif (klizmas buvo padarytas)nu po kiek laiko aš ir vėl rėkiu kakū ji sako tai gal jūs gimdyt norit stūmt(o ką aš ten žinau pirmą kartą kaip vyksta)aš jai rėkiu jau Aš gal nedurna ir dar tiek suprantu ko noriu biggrin.gif lotuliukas.gif ji susinervino sako ainu aš gydytoją pašauksiu g.gif
ateina gydytoją aš ir jai sakau noriu kakū o ji sako lipkit nuo to basono pažiūrėsiu ko jūs norit g.gif ji sako ką kakū ką kakū,kad jau vaiką užplaukų galim traukt blink.gif blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu jo mes dabar galim juoktis iki ašarų,kai viskas kas nejuokinga kaip ir pasimiršta.Man irgi su tuo kaku problema didžiausia buvo,kai pirmą gimdžiau.Kiek akušerė užeina į palatą,tiek aš tualete,tai ir sako:žinai brangioji,pas mus dar niekas tualete nepagimdė lotuliukas.gif Nu jau kai išvarė iš to tualeto,tai tik skausmai,aš atsisėdu,gydytojas pamatęs:ką tu darai doh.gif vaiką uždusinsi doh.gif o aš:man tada mažiau skauda ax.gif O ant gimdymo stalo irgi man sako:dabar jau kakok,pabandau,skauda gi,vat ir nustoju blush2.gif Tai tik kai vyras pasakė,stenėk,galvutė matosi blink.gif tai tik tada supratau,kad vaikutis dabar svarbiausia,o ne skauda,neskauda.
Su antrąja viskas vyko sklandžiau,nes negalvojau tik apie save 4u.gif Nors pats gimdymas buvo sunkesnis už pirmąjį keturgubai.
Atsakyti
QUOTE(vilmal @ 2007 07 24, 16:13)
Pagimdziau jau ir as 4u.gif Kazkokiu ypatingu nuotykiu nebuvo... schmoll.gif Tik prisimenu vien kurioza:jau gimdymas i pabaiga,as guliu ant stalo ir laukiu stangos kada galesi stenet.Aisku,guliu su visais garsais:dejuoju,prasau pagalbos ir t.t. Skauda nerealiai,bent man taip atrode g.gif Gydytojas neapsikentes mano pagalbos prasymu sako:tai mes tau ir padedam,jei trukdom galim iseit! blink.gif Pasirodo ne taip ir skauda,nes dar isizeidziu cool.gif Bet tuo metu ateina stanga,gydytojas rekia kvepuok,o as ant jo rekiu:PATS DABAR KVEPUOK,MAN SAKIAU,KAD SKAUDA! blush2.gif Laime,kad dvieju stangu uzteko ir gime sunus,o tai butumem rimtai su gydytoju susibare blush2.gif  biggrin.gif

Šaunuolė mirksiukas.gif reikia paauklėti visus iš eilės lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
ax.gif prisimenu ir as, kai ka biggrin.gif
prasidejus gimdymui, kai gimdziau antraji, stanga po stangos, o as jau rodos nieko nebegaliu. Skyriaus vedeja uzsigule man ant pilvo, ir rekia...jau...dabar...o as joms sakau, MERGOS jau daugiau nebegaliu doh.gif ...aisku viskas ten gavosi....Paskui atsiprasinejau, bet akusere sake, kad jas dar ne taip buvo isvadine blink.gif
Atsakyti
QUOTE(linukse @ 2007 07 26, 00:11)
ateina gydytoją aš ir jai sakau noriu kakū o ji sako lipkit nuo to basono pažiūrėsiu ko jūs norit g.gif ji sako ką kakū ką kakū,kad jau vaiką užplaukų galim traukt blink.gif  blink.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif Ant to basono ir pagimdyt galėjai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti