QUOTE(saulelyte @ 2006 04 20, 09:07)
dar buvo be proto juokinga, kai man jau rimti sąrėmiai buvo, o vyras dar nebuvo atvažiavęs, mano mama šalia stovėjo, o jis parašė sms'ą į mano mamos tel maždaug "ar viskas gerai? jau atlekiu" paprašiau mamos, kad atrašytų kažką tokio "labai skauda, važiuok greičiau, nebeištversiu....".... o ji iš to jaudulio ne jam, o kažkokiam savo klientui išsiuntė :Nu žmogelis nesuprato, paskambino paklaust, kas tai mano mamai darosi, ta tik ragelį pakėlė ir rėkia "tu čia neskambinėk, o lėk greičiau, nes numirs ji be tavęs" : tik paskui atkreipė dėmesį į nr. nu žinokit juokiausi, net skausmo suriesta . Gaila nepaklausiau, kaip ji paskui tam žmogeliui paaiškino, kas čia buvo.
žmogelis turbūt ilgai sėdėjo ir galvojo, kas čia buvo
QUOTE(Adile @ 2006 04 25, 17:49)
Iki asaru prisiklykiau...
O man buvo taip... Reik stumt... Gydytoja liepia isitvert, susikaupt, ikvept ir stumt is leto, neskubant, kai tik saremis ateis... Ok, sakau, tik kaip cia viska teisingai padaryt, kad gerai gautusi... parodykit man kaip ikvept... Ji rodo pati kaip ikvept ir kaip isikibt i ta lova, kad stumiant rezultatas geriausias gautusi. As sakau, o mane per kursus kitaip moke... ta sako,na tai stumkit kaip moke... as sakau... neee nelabai tiskliai pamenu , geriau pagal jus... pakartokit dar karta ka rodet... :
Nu ka ji moteriske darys su manim tokia... parode dar karteli. Viskas man gerai ten gavosi... Paskui tik sake, kad reta tokiu plepiu kaip as, kad stumiant dar sitiek kalbet sugebetu
QUOTE(rena @ 2006 04 26, 10:17)
Labai smagiai prisijuokiau
Man tai irgi buvo keleta tokiu momentu: kai jau uzejo stiprus saremiai, tai per visa ligonine klykiau "viskas nebegimdysiu", o akusere su vyru ramiu balsu atsako "gimdysi, gimdysi" Kai saremiai uzeidavo reikedavo kojas iskesti(as stovejau, vaiksciojau), o man jos automatiskai susiglaudzia, akusere grieztai liepe skesti kojas, o as negaliu, tai vyras uz kojos paemes skecia man tas kojas, as supykus

ir net labai, sakau jam "tu uz mane ar uz ja eini?"

Arba dar: kad palengvinti skausmus, atveze man linksminanciu duju ir vyras turejo priziureti mane pastoviai man duoti pakveuoti. Na tai va uzeina man saremis, duodu zenkla kad paduotu kauke, o gi ziuriu mano brangusis pats jau stovi apspanges(gal jis isivaizdavo, kad jis gimdo)
o tai ką vyras po to skaė? kam jam tų dujų prireikė?
Aš angelas. Tikrai. Tik skraidyti su šluota greičiau ir patogiau.