Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingi nutikimai susiję su gimdymu

QUOTE(vilmal @ 2007 07 01, 02:05)
4u.gif Na,vadinasi,as ne viena tokia... 4u.gif

O ko cia gedytis- norejimas valgyti yra pozymis, kad gimdyve gerai jauciasi. As po pirmo vaiko slauguciu irgi prasiau valgyti, nors duonos ir saltos koses is virtuves. O po antro buvau gerokai prinarkosinta, vos vos liezuvi galejau apversti, jokio apetito kelias dienas nebuvo.
Atsakyti
Kokia faina temele cia sugalvojot. Labai prisijuokiau. lotuliukas.gif lotuliukas.gif biggrin.gif lotuliukas.gif Iskart nuotaika pakele, ir ne taip baisu pries gimdyma pasidare.
Atsakyti
Tikrai smagi tema. lotuliukas.gif
Atsakyti
Smagi tema, man gal tokių juokų ir neįvyko, bet iki dabar nusišypsau prisiminus, kaip prieš gimstant antram man aiškino kaip stumti, nuteikinėjo "rimtam darbui", žodžiu visaip kaip ruošė smarkiai stengtis. O kai jau leido stumti, aš tik įkvėpiau ir jau ėmiau stumti - ėmė šaukti "nestumk... kvėpuok ... viskas...jau gimė". Taigi iš to didelio pasiruošimo sūnus gimė, galima sakyti, per pusę pastūmimo.
Atsakyti
Man pačiai teks šiemet gimdyt, o bijau tai žiauriai..
Paskaičius šią temelę, ramiau kažkaip..

Laukiu nauju istorijų..
Atsakyti
Nu mamytes, prisikvatojau iki asaru lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ir paciai drasiau pasidare, o ir nuobodulys isgaravo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
liux istorijos, jas paskaičius tik gimdyk ir gimdyk thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Keiti @ 2006 07 29, 11:47)
Tipo galvoji, kad man neskauda? Šiaip čia "izdivonus" darau. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif griūk vietoj iš juoko biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif oi, įdomu, negi ir man taip linksmai viskas bus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Zora @ 2006 07 29, 23:39)
Oi negaliu as cia iki asharu prisijuokiau lotuliukas.gif
Papasakosiu ir as...
Siuo metu kai risimenu tai juokas ima ,bet tada tai tik pyktis  doh.gif
Vien zo ilgai labai man atsidarinejo kaklelis(mane skatino)...tai as per ta laika spejau ir isalkt ...Tai guledama palatoj uzsisakiau kepsniuku, desertu ,kad man atnestu ir t.t..(gimdziau Jav)tai prikirtau ir sau laukiu tu saremiu  bigsmile.gif
Nu kaip jau prasidejo visi smagumai man suleido epidura..ir jau visai pries gimdyma mane pradejo pykinti blink.gif ..Jeeezau as vemiau toliau negu maciau :ax:Tai ka as..... rekt vyrui ,kad man koki bliuuuuda temtu ,nes visa patalyne suvemiau...tas laksto po palata kaip atitrukes suo nuo lenciugo ir nzn pats ko iesko doh.gif Nu atbego tada sesele i pagalba.Tai man palei nosi pakisho nu gal sprindzio ilgio ir puse sprindzio plocio induka wacko.gif Tipo,pataikyk jei ka(gausi priza) cool.gif Aisq as is visos shirdies vemiau.... tai ta induka tik ,kad laike man del vaizdo sesele..ir vistiek nepataikiau...as jai visas rankas "apdrapsciau" blush-anim-cl.gif2...
O kai pasigimdziau vel mane kasko supykino nezmoniskai ir vel ta pati nesamone doh.gif Vel kisa ta induka as vel ta pati darau cool.gif
Tuo momentu pyktis juodai eme kai reikejo pora kart patalyne man keist ir naktinius doh.gif

nu galvojau apsi... iš juoko nuo šitos istorijos thumbup.gif super pasakotojos stilius lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif Vis paskaitineju ir vis juokinga lotuliukas.gif
Atsakyti
Super, man irgi si tema labai patinka - nors pagimdziau jau beveik pries tris men, vis tebesugriztu cia. Del geru emociju thumbup.gif
Atsakyti
nu nerealu kokiu situaciju buna lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
nors man baime gimdyti dar neatsirado ( nors ir nedaug liko ), bet po tokiu istoriju manau ir neatsiras thumbup.gif

manau kad ir as turesiu ka papasakoti.. nes nesamoniu pridarau ir prikalbu net duodama krauja is venos thumbup.gif cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NaiLi: 06 liepos 2007 - 18:17
Netrukus ir man teks gimdyt, tik jau antrąkart. Su pirma dukryte, kai jau liepė stumt, man nelabai sekėsi, gyd sako: " nu įkvėpk, tarsi nertum", o aš sugebėjau dar pasakyt " tai kad aš plaukt net nemoku", taip ir praleidau dar vieną sąrėmį, gavau velnių blush2.gif
Atsakyti