Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingi nutikimai susiję su gimdymu

QUOTE(Marko&Vitka Karnišauskai @ 2007 06 27, 20:26)
teisingai čia viena mama sakė, kad perskaitykit kelis kartus ir suprasit  unsure.gif
o gal žmogus mokosi lietuvių klb? aš tai pvz supratau ir nieko baisaus tame nematau, kad ji stengiasi rašyti... Mano manymu, mums reiktų į tokius žmonės žiūrėti tolerantiškiau, nes lygiai taip pat atrodytumem juokingai kokioj Japonijoj, nes lietuvių klb yra lb sudetinga cool.gif

Mitas liezuvis.gif Žinau ne vieną forumietę, kurios gimtoji kalba ne lietuvių, o rašo nepriekaištingai - visos nosinės, kableliai ir pan. savo vietose! Ir kur rašo besimokantis iš karto matyti. Čia baisiau baisaus. Skaičiau kelis kartus, bet... schmoll.gif
Atsakyti
Ne,na rimtai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Net apsiverkiau... lotuliukas.gif Pamirsau,kad ir valgyt reikia eit daryt... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Oi,negaliu,vis dar juokas is tu istoriju ima lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas. @ 2007 06 28, 08:10)
Mitas liezuvis.gif Žinau ne vieną forumietę, kurios gimtoji kalba ne lietuvių, o rašo nepriekaištingai - visos nosinės, kableliai ir pan. savo vietose! Ir kur rašo besimokantis iš karto matyti. Čia baisiau baisaus. Skaičiau kelis kartus, bet...  schmoll.gif

Mitas ne mitas, bet taip sakė ne viena destytoja... Pati esu ne lietuvė ir mokiausi iki 6 klasės ne lietuvių mokykloje, tačiau kas man padėjo pasiekti tai, ką dabar sugebu- tai galėčiau pavardyt...Tačiau šito nedarysiu, nes ši tema ne tam skirta...Tik tiek , kad tolerancijos daugumai truksta... blink.gif blink.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marko&Vitka Karnišauskai: 28 birželio 2007 - 18:54
QUOTE(RVJ @ 2007 06 27, 11:17)
Viską labai gerai supratau. Labai praktiška istorija.
Kas nesupratote, perskaitykit kelis kartus ir bus aišku.

As taip pat puikiai supratau. Tuo labiau, kad kai gimdziau pries 13 metu, tai taip pat veziausi gumos, kad nepamesti tu palu tarp koju. Labai bardavo, jei pamatydavo, kad uzsidejai kelnaites. Duodavo daugkartines palutes ir pasilaikydamos jas tarp koju visos net ir koridoriais vaiksciodavo. Taip kad is namu atsivezta gumyte per pilva buvo tikras issigelbejimas.
Atsakyti
QUOTE(Asta S. @ 2007 06 29, 00:09)
As taip pat puikiai supratau. Tuo labiau, kad kai gimdziau pries 13 metu, tai taip pat veziausi gumos, kad nepamesti tu palu tarp koju. Labai bardavo, jei pamatydavo, kad uzsidejai kelnaites. Duodavo daugkartines palutes ir pasilaikydamos jas tarp koju visos net ir koridoriais vaiksciodavo. Taip kad is namu atsivezta gumyte per pilva buvo tikras issigelbejimas.

As ir,kai gimdziau pirmus,laksciau kojas suglaudus,nes tarp ju pala maskatuodavo... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2006 05 30, 15:20)
o man begulint ant stalo sarėmio metu pirstelėjau tokiais skystais. Gydytoja su sesute susižvalgė ir pasiūlė man nueit po dušu, o jis kitam koridoriaus gale. Na aš tokį pasiūlymą l. džiaugsmingai priėmiai, visas drapanas(kažkokį beformi rūbą) nusiplėšiau šalin ten pat gimdykloj ir lapatai per visą koridorių nuoga, kaip kokia fėja nulėkiau.. mama berods pakeliui pagavo ir halatuką užmetė.

lotuliukas.gif nu čia jau iš fantastikos srities visai biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Llauritta @ 2007 06 29, 13:40)
lotuliukas.gif nu čia jau iš fantastikos srities visai  biggrin.gif  biggrin.gif

Visko buna stresinese situacijose lotuliukas.gif lotuliukas.gif Po tesybei,kol buvau negimdzius,tai nezinojau kas yra klizma g.gif Tai vat,kai pirma karta ja man padare...Prileido vandens ir klausia,ar noriu i tualeta?Sakau,kad ne...Guliu sau ant sono ir net nesiruosiu keltis.Na tada,dar viena vandens doze suleido... biggrin.gif Sakau gal jau gana,nes mane paskandinsit blink.gif Siaip ne taip nusliauziu iki tualeto,o ten praaaaaaaasssssiideejooooo... blink.gif Maniau,kad ir sienos aptiks... blink.gif blush2.gif doh.gif Siaubas,galvojau,kad niekada nesustos blink.gif blush2.gif Antrakart jau buvau gudresne mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tiekto @ 2007 06 20, 16:59)
pasirodo visai smagus tie gimdymai  lotuliukas.gif
kai tik pagimdziau pirma sunu, akusere su gydytoja pakele ji virs manes ir juokiasi "o kiausiniai kokie -iki keliu", o as tik sugebejau paklaust " o sunus ar dukra"  biggrin.gif butumet tada pamate kaip jos i mane paziurejo  unsure.gif

Nu čia tai geras lotuliukas.gif Ko tik neatsitinka sresinėse situacijose lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tiekto @ 2007 06 20, 15:59)
pasirodo visai smagus tie gimdymai  lotuliukas.gif
kai tik pagimdziau pirma sunu, akusere su gydytoja pakele ji virs manes ir juokiasi "o kiausiniai kokie -iki keliu", o as tik sugebejau paklaust " o sunus ar dukra"  biggrin.gif butumet tada pamate kaip jos i mane paziurejo  unsure.gif

As tai pirma paklausiau:O dabar jau duosit gert ir valgyt? g.gif Kazkodek tik ta mintis kirbejo per visa pirma gimdyma... blush2.gif Antrakart jau ruosiausi paklaust,kaip mano lialka,bet vis tiek issprudo:Ruosiates siut?Net nebandykit! blink.gif blush2.gif Na,jau sikart tikiuosi pasirodyt padoriai su savo klausimais biggrin.gif Jei vel kokios nesamones nesuvelsiu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmal @ 2007 06 30, 13:19)
As tai pirma paklausiau:O dabar jau duosit gert ir valgyt? g.gif Kazkodek tik ta mintis kirbejo per visa pirma gimdyma... blush2.gif Antrakart jau ruosiausi paklaust,kaip mano lialka,bet vis tiek issprudo:Ruosiates siut?Net nebandykit! blink.gif  blush2.gif Na,jau sikart tikiuosi pasirodyt padoriai su savo klausimais biggrin.gif Jei vel kokios nesamones nesuvelsiu hihihi.gif

Po pirmo gimdymo as irgi pirmiausia paprasiau valgyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuasta @ 2007 06 30, 13:41)
Po pirmo gimdymo as irgi pirmiausia paprasiau valgyt  doh.gif

4u.gif Na,vadinasi,as ne viena tokia... 4u.gif
Atsakyti
Na jus, mamos, ir saunuoles thumbup.gif .Net asaros pradejo riedet is juoko beskaitant lotuliukas.gif gaila, kad man nebuvo jokiu linksmu nutikimu, nes gimdymas buvo sunkus doh.gif
Atsakyti