Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingi nutikimai susiję su gimdymu

pasirodo visai smagus tie gimdymai lotuliukas.gif
kai tik pagimdziau pirma sunu, akusere su gydytoja pakele ji virs manes ir juokiasi "o kiausiniai kokie -iki keliu", o as tik sugebejau paklaust " o sunus ar dukra" biggrin.gif butumet tada pamate kaip jos i mane paziurejo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tiekto @ 2007 06 20, 16:59)
pasirodo visai smagus tie gimdymai  lotuliukas.gif
kai tik pagimdziau pirma sunu, akusere su gydytoja pakele ji virs manes ir juokiasi "o kiausiniai kokie -iki keliu", o as tik sugebejau paklaust " o sunus ar dukra"  biggrin.gif butumet tada pamate kaip jos i mane paziurejo  unsure.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tiekto @ 2007 06 20, 15:59)
kai tik pagimdziau pirma sunu, akusere su gydytoja pakele ji virs manes ir juokiasi "o kiausiniai kokie -iki keliu", o as tik sugebejau paklaust " o sunus ar dukra"  biggrin.gif butumet tada pamate kaip jos i mane paziurejo  unsure.gif

va čia tai geras thumbup.gif aš neužilgo gimdysiu,tai bijau kad irgi kokių nesamnių neprisidaryčiau biggrin.gif ot bus ką čia pasakoti
Atsakyti
QUOTE(pelele @ 2007 06 20, 13:47)
Ech, buvo ir man  blush2.gif Vyras buvo ivedes i mano telefona gydytojos numeri. O kai pribrendus reikalui issiunciau jai zinute apie visa savo fiziologija, pasirode, kad tai buvo ne gydytojos,su kuria buvom susitare del gimdymo, numeris, o mano buvusio mokinio mamos... Moteriske turbut pamane,kad neturiu daugiau su kuo pasitart tokia atsakinga akimirka, atskambino man ir taip nuosirdziai klausineja, ar tariausi su kuo del gimdymo (sakau, taip, su jumis), kurioj ligoninej zadu gimdyti... Kol as supratau,kad cia ne gydytoja...  doh.gif  Maniau,kad jai amnezija kokia  lotuliukas.gif Tada tai buvo - nors kiaurai zeme prasmek is gedos, o dabar - juokingas nesusipratimas  mirksiukas.gif

man irgi panasiai buvo, tik ne per gimdyma thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tiekto @ 2007 06 20, 15:59)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Turbut kvepavai linksminamosiomis dujomis lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif buvo man mazas bairis.Pirma karta gymdzijou pries 18 metu,tai to metu pries ir po naudoem palas terp koju ir su gumitem ju prerisdavam. Pries 1.9men. atvarou gym.antra vaika ir dave man palike,tai as poresou lotuliukas.gif o kada pagulde jou ant stalo,tai jauna akusere net nesuprato koke pas mane vyrvute. doh.gif As tai pasimecijou,o inei blink.gif juokesi.
Atsakyti
QUOTE(zuasta @ 2007 06 23, 21:48)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Turbut kvepavai linksminamosiomis dujomis  lotuliukas.gif

kad ne, cia kai pirmaji gimdziau pries sesis metus , tada dar net nezinojau apie tas dujas biggrin.gif o dabar su antruoju pries menesi tai gavau tu dujyciu, as tik pradedu rekt tai akusere liepia kvepuot jas, o maniskis taip nuosirdziai ta vamzdi ir i burna man, o kai reki per ta vamzdi tai garselis toks kad pati is salies klausyt negaleciau...
Atsakyti
QUOTE(cudo @ 2007 06 24, 13:54)
lotuliukas.gif buvo man mazas bairis.Pirma karta gymdzijou pries 18 metu,tai to metu pries ir po naudoem palas terp koju ir su gumitem ju prerisdavam. Pries 1.9men. atvarou gym.antra vaika ir dave man palike,tai as poresou  lotuliukas.gif o kada pagulde jou ant stalo,tai jauna akusere net nesuprato koke pas mane vyrvute. doh.gif As tai pasimecijou,o inei  blink.gif  juokesi.

nieko nesupratau g.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif buvo man mazas bairis.Pirma karta gymdzijou pries 18 metu,tai to metu pries ir po naudoem palas terp koju ir su gumitem ju prerisdavam. Pries 1.9men. atvarou gym.antra vaika ir dave man palike,tai as poresou  lotuliukas.gif o kada pagulde jou ant stalo,tai jauna akusere net nesuprato koke pas mane vyrvute. doh.gif As tai pasimecijou,o inei  blink.gif  juokesi.

nu nieko nesupratau g.gif kalbos kultūra tai doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
Viską labai gerai supratau. Labai praktiška istorija.
Kas nesupratote, perskaitykit kelis kartus ir bus aišku.
Atsakyti

cia gal biskuti su zemaitiskais intarpais?...... g.gif ou yr ijou
Atsakyti
QUOTE(miig @ 2007 06 27, 09:46)
nu nieko nesupratau  g.gif  kalbos kultūra tai  doh.gif  schmoll.gif

QUOTE(Giedrike @ 2007 06 27, 14:00)
cia gal biskuti su zemaitiskais intarpais?...... g.gif ou yr ijou

teisingai čia viena mama sakė, kad perskaitykit kelis kartus ir suprasit unsure.gif
o gal žmogus mokosi lietuvių klb? aš tai pvz supratau ir nieko baisaus tame nematau, kad ji stengiasi rašyti... Mano manymu, mums reiktų į tokius žmonės žiūrėti tolerantiškiau, nes lygiai taip pat atrodytumem juokingai kokioj Japonijoj, nes lietuvių klb yra lb sudetinga cool.gif
CUDO - šaunuolė, tau puikiai sekasi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marko&Vitka Karnišauskai: 27 birželio 2007 - 19:27