QUOTE(astukas111 @ 2007 05 16, 17:04)
ojojoj net asaros byra paskaicius,na ir as neseniai antra dukryte padimdziau,tai ir su kurijozais.kai nutipsenau igimdykla ,pamatavo vaiko toniukus,saremiu daznuma ir nusprende lasint kazkokiu skysciu kad saremiai suvienodetu nes viens stiprus kitas visai silpnas,trecio visai nejuntu ir panasiai.na stato man akusere laseline,o vyras apziurejes gimdyklas sako gal geriau spirito butelaiti pakabinkit tai tikrai greit pagimdys pasijuokem tuokart ir pairsom.kai atejo didysis momentas gult ant stalo toks kurijozas susisuko kad as tik atsigulu ir man kojos taip tirtet pradeda kad as ju savo jegom sustabdyt niekaip negaliu.guliu bandau itemt raumenis kad tie nedrebetu o manes jie niekaip neklauso.daktarai ruosiasi gimdymui,as guliu o manokojos makaluojasi ivisas puses,tometu man labai juokinga pasidare is tu koju.guliu ir juokiuos visu bulsu.gydytoja sako kad tokios linksmos gimdyves dar neturejo,o akusere issigandus,prisimine vyro bajerius,ir i mane,i vyra paziurejo,o po to akys i spirito buteliukus nukrypo, issigando ar man vyras nesugirde kol vieni buvom o man dar nuo to zvilgsnio juokingiau pasidate ir dabar juokinga prisiminus,kai kas klausia kaip gimdziau sakau kad juokdamasi iki asaru
oij, na ir prajuokinai
Papildyta:
QUOTE(dzestina @ 2007 05 16, 20:59)
pilnai su tavim sutinku