Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingi nutikimai susiję su gimdymu

QUOTE(astukas111 @ 2007 05 16, 17:04)
ojojoj net asaros byra paskaicius,na ir as neseniai antra dukryte padimdziau,tai ir su kurijozais.kai nutipsenau igimdykla ,pamatavo vaiko toniukus,saremiu daznuma ir nusprende lasint kazkokiu skysciu kad saremiai suvienodetu nes viens stiprus kitas visai silpnas,trecio visai nejuntu ir panasiai.na stato man akusere laseline,o vyras apziurejes gimdyklas sako gal geriau spirito butelaiti pakabinkit tai tikrai greit pagimdys thumbup.gif pasijuokem tuokart ir pairsom.kai atejo didysis momentas gult ant stalo toks kurijozas susisuko kad as tik atsigulu ir man kojos taip tirtet pradeda kad as ju savo jegom sustabdyt niekaip negaliu.guliu bandau itemt raumenis kad tie nedrebetu o manes jie niekaip neklauso.daktarai ruosiasi gimdymui,as guliu o manokojos makaluojasi ivisas puses,tometu man labai juokinga pasidare is tu koju.guliu ir juokiuos visu bulsu.gydytoja sako kad tokios linksmos gimdyves dar neturejo,o akusere issigandus,prisimine vyro bajerius,ir i mane,i vyra paziurejo,o po to akys i spirito buteliukus nukrypo, thumbup.gif issigando ar man vyras nesugirde kol vieni buvom thumbup.gifo man dar nuo to zvilgsnio juokingiau pasidate thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  ir dabar juokinga prisiminus,kai kas klausia kaip gimdziau sakau kad juokdamasi iki asaru

thumbup.gif
oij, na ir prajuokinai user posted image

Papildyta:
QUOTE(dzestina @ 2007 05 16, 20:59)

cia tai nuo tokiu juokeliu,tai galima ir i kelnes pridaryt prie kompo.

pilnai su tavim sutinku thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
thumbup.gif Vyras sako kad man kažkas negerai, kad tiek juokiuos. Ačiū mamytėms už gerą nuotaiką. drinks_cheers.gif
Atsakyti
thumbup.gif istorijos, tikrai gerai nuteikia. Idomu kaip man bus biggrin.gif
Atsakyti
Nors jau pakankamai seniai gimdžiau, visvien yra dalykas, kuris man sukelia pakrizenimą rolleyes.gif

Dukrą gimdžiau kovo 7 d., o kovo 8 d. kaip tik Vilniaus gimdymo namai ruošėsi paminėti 50-ties metų jubiliejų. Todėl diena anksčiau pilna ligoninė buvo žurnalistų, kurie visur landžiojo. Mane gimdykloje irgi nufilmavo- tiesa, nieko neveikiančią, 9 ryto.
Dukrą gimdžiau su epidūru visą dieną, todėl, iš neturėjimo ką veikti, visiems skambinėjau, rašiau sms ir pan. Žodžiu, telefonas visad buvo prie šono.

Kai jau kaklelis pilnai atsidarė ir prasidėjo gimdymas (apie 18.30), staiga suskambo telefonas. Aš kažkodėl griebiau jį ir atsiliepiau- lyg rimtesnių darbų nedirbčiau, ar ne? ax.gif . Draugė džiaugsmingai pranešė: "Žinai, tave per televizorių rodo bigsmile.gif Ką šiaip veiki?" "Giiiimdauuuuuu"- sušniokščiau. Vyras atėmė ragelį, o po 5 min. aš turėjau savo mergytę... rolleyes.gif

Antrą gimdant telefoną vyras iškart konfiskavo. cool.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dowiliuke @ 2007 03 14, 12:41)
o mums vaziuojant i vilniu (kadangi utenoje manes neprieme, nes mano pupa pasibelde menesiu anksciau), sustabde policija, nes mano tetis spaude kiek galejo, visi bijojo, kad tik masinoj nepagimdyciau, nors iki gimdymo toli grazu buvo  biggrin.gif taj va, sustabde mus, atejo policininkas, pasisvejkino ir nespejo savo pavardes pasakyt kaj mano vyras is galo pradejo saukti, kad gimdyve veza. tas tik ikiso galva pro langa, paziurejo ir paklause ar vandenys nubego jau, mes tik pradejom saukt, kad nubego nubego jau  blush2.gif paleido jis mums toks nesusiprates  lotuliukas.gif

galejo gi palydeti su svytureliais thumbup.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
o cia kuriam rajone sustabde? Utenos? biggrin.gif
Super pasakojimai, visai dienai nuotaika pakele drinks_cheers.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(meškutė_Nida @ 2007 05 21, 19:18)
Nors jau pakankamai seniai gimdžiau, visvien yra dalykas, kuris man sukelia pakrizenimą rolleyes.gif

Dukrą gimdžiau kovo 7 d., o kovo 8 d. kaip tik Vilniaus gimdymo namai ruošėsi paminėti 50-ties metų jubiliejų. Todėl diena anksčiau pilna ligoninė buvo žurnalistų, kurie visur landžiojo. Mane gimdykloje irgi nufilmavo- tiesa, nieko neveikiančią, 9 ryto.
Dukrą gimdžiau su epidūru visą dieną, todėl, iš neturėjimo ką veikti, visiems skambinėjau, rašiau sms ir pan. Žodžiu, telefonas visad buvo prie šono.

Kai jau kaklelis pilnai atsidarė ir prasidėjo gimdymas (apie 18.30), staiga suskambo telefonas. Aš kažkodėl griebiau jį ir atsiliepiau- lyg rimtesnių darbų nedirbčiau, ar ne? ax.gif . Draugė džiaugsmingai pranešė: "Žinai, tave per televizorių rodo bigsmile.gif Ką šiaip veiki?" "Giiiimdauuuuuu"- sušniokščiau. Vyras atėmė ragelį, o po 5 min. aš turėjau savo mergytę... rolleyes.gif

Antrą gimdant telefoną vyras iškart konfiskavo. cool.gif  ax.gif

pavydziu tau tokio lengvo gimdymo doh.gif 4u.gif
Atsakyti
Na jūsų istorijos tai thumbup.gif Net nuotaika pagerėjo beskaitant lotuliukas.gif wub.gif
Atsakyti
O man po Kaledų valgių naktį nubėgo vandenys. Prisivalgiau kūčiukų su aguonpieniu smile.gif tai naktį skambinu savo gydytojai, sakau:"man vandenys nubėgo, ką daryt?, Gal galima, kaip nors sustabdyt?" Jau buvo 38 savaitė. O gydytoja juokias: "Važiuok, vaikeli, gimdyt, važiuok, tik būkit kely atsargūs". Tai dabar toks juokas suima, sumanė mergelė gimdymą sustabdyt, nes jau žiauriai bijojau. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Putlutė @ 2007 05 22, 13:20)
pavydziu tau tokio lengvo gimdymo doh.gif  4u.gif

Na, jau pats gimdymas, paskutinios 15 min. net su epidūru nebuvo lengvos ax.gif Todėl tas telefono čiupimas vos jam suskambus man pačiai nepaaiškinamas biggrin.gif Kam pasakoju, visi juokiasi kad būčiau gera sekretorė- mirk gyvenk, iš bet kokios pozicijos atsiliepčiau hihihi.gif Tai gerai, kad nedirbu kokioj firmoj ragelių kilnotoja- o tai atsiliepus dar ir mestelčiau "Klientų aptarnavimo skyrius, X klauso" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Siracusa @ 2006 03 28, 22:03)
lotuliukas.gif o ka jis atsake hihihi.gif

ispyriau gydytojui i veida doh.gif na as taip klusniai vykdziau visus jo nurodymus, tai kai pasake stuumk, taip stumiau, kad koja isslydo ir tiesiai i veida doh.gif  blush2.gif ale su samone buvau, dar atsiprasiau, o jis juokiasi, kad gimdyk, o ne atsiprasinek cia hihihi.gif

biggrin.gif:D:D

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zylute1 @ 2007 05 22, 08:29)
galejo gi palydeti su svytureliais  thumbup.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif
o cia kuriam rajone sustabde? Utenos?  biggrin.gif
Super pasakojimai, visai dienai nuotaika pakele  drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nea, ne Utenos, Nemenčinės plente čia mus sustabdė smile.gif buvo gal 4 ryto, praktiškai jokio eismo, tai ir nelydėjo lotuliukas.gif
Atsakyti
Vakar pradėjau skaityt šią temą, šiandien baiginėju, tai taip ir sėdžiu antra diena išsiviepus biggrin.gif lotuliukas.gif
Papasakosiu ir aš, apie pirmą gimdymą. Ko gero linksmiausia ir būna, ka prisiklausai kitų patirties, bet pati iki galo ir nežinai, kaip kada ir kas turi būti.
Tai va, buvo šeštadienis, atvažiavom su vyru į miestą, vaikštinėjam, mano mama buvo kartu, sutinkam jos pažįstamą, ta klausia kada turėsim džiaugsmelį, o aš ramiai atsakau, kad dar šią savaitę biggrin.gif nežinau kodėl, bet taip nujaučiau.
Sekmadienį vakare, žiūrėjom iki 12val nakties "bušido" tokį tada rodydavo, žiauriai miego norėjau, bet ne, vistiek dektukais vokus paramsčius žiūrėjau (dabar pagalvoju, durna buvau, pamiegot reikėjo). pagaliau baigės ta laida, nuėjom su vyru miegot, mano auksas kaip krito taip ir užknarkė, o aš jau nebe. Neskaudėjo dar, bet kažkaip jau neramu, užmigt nebegalėjau. Po truputį skausmai įsilingavo, pratempus iki 4val ryto žadinu savo auksą, sakau kelkis gimdyt važiuojam. O jis "nu tu ir sugalvoji, naktį" g.gif lotuliukas.gif
Nuėjau į kitą kambarį drabužių jau suruoštų pasimt, tik kažkas trakšt, ir bėga per kojas. Šaukiu savo auksui, kad vandenys nubėgo. Parskuodžiu ant kibiriuko pritūpt (kilimų buvo gaila) o tas kaip kariuomenėj biggrin.gif per porą sekundžių jau stovėjo apsirengęs. Važiuot buvo apie 25km iki ligoninės, skausmai pakenčiami dar, bet sugalvojau pašūkaut, bent jau vyrui į ausį, kad suprastų ką reiškia gimdyt, ir kad prieš daktarus gėda nebūtų, būčiau jau išsirėkavus. Dar "kramtoškės" kažkodėl vyro paprašiau. Taip ir važiavom, aš inirtingai kramtau, ir per sarėmius kakarinę laidau. Kuo garsiau šaukiu, tuo mano auksas labiau gaza spaudžia.
Ligoninėj priėmė sutvarkė, uždarė į gimdymo palatą, maniškis namo miegot išmovė (nenorėjau kad dalyvautų).
Nežinau kodėl bet įsivaizdavau kad esu pas somatologą, ir maniau pasakys "na šiandien užteks" ir skausmai baigsis lotuliukas.gif nelabai suvokiau kad turiu pagimdyt lotuliukas.gif Garsiai visas mintis išsakyt gėda buvo, bet mintyse tai ojojoj lotuliukas.gif keikiau daktarus kad mane vargšę kankina, žudo, galabija... lotuliukas.gif Nu palaukit maniau, aš jum parodysiu kai baigsit kankint lotuliukas.gif
Labai nustebau kai 6val 17min man ant krūtinės padėjo leliuką ir sako daktaras "sveikinu turite sūnų" aš jam "ką tokį"? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tas nustebęs pakartojo kad sūnų turiu lotuliukas.gif
paskui mane sutvarkė, paguldė su 3750kg meškiuku į vieną lovą, mano kūdikis žiūri į mane tokiom didelėm juodom akim, aš į jį spoksau, ir niekaip dar nesuprantu, kad mano vaikiukas čia lotuliukas.gif , tas kur pilve gyveno. Va toks va keistas ir kvailas jausmas buvo, kai pirmą pagimdžiau. Man tada tik 18m buvo. lotuliukas.gif
Atsakyti