na jo, gerai mamytes apie gimdyma atsiliepia, nors kazi ar kuriai buvo juokinga kai leliukas plese tarpukoji
na man tokiu kurijoziuku nepasitaike, bet ilinguoju sau i gimdykla, 6cm jau atsidare, skauda visur, vyras salia perbales, o is akuseriu kambariuko ir klausia, Simona? sakau as, sako tau Simono mama skambina.
Simonas mano geriausias draugas, o jo mama daug metu akuserijoj pradirbus, na tai as pilva isikabinus lingu lingu i akuseriu kambariuka ir bazariju sau telefonu, kaip sekasi, ar skauda, nebijok ir pan..
kas labiausiai nervino - guliu, saukiu, saremis praeina - snusteliu. ir taip snusteliu atrodo kad visai valandai nors tik minutei. o vyras saunuolis salia geradaris krutina - nemiegok, negalima! as jam aiskinu kad galima, reikia man pailseti, o jis vistiek savo. tai taip ir likau nieko nepesus..
kazkuri sake gydytojas klause ar dar nenori tustintis, o ji taip ir nesuprato kada cia turejo jausti
na dieve padek, bet visa laika atrode kad noriu kakiuko!
sako akusere, kai jau atrodys kad nebegali laikyti tai pasauk mus. ir paliko mus dviese su vyriuku gimdykloj. as jau rekiu kad nebegaliu, neskit naktipuodi nes tuoj pridarysiu
o is akuseriu kambarelio jokios reakcijos, girdziu tik tv, ir visa gerkle ponas Radzi - KA DARYYYYYYYYYYYYYYTTTTTTTTTTTTTTTTTT, (kai taves nemyli niekas o tu taip visus myli).....