Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingi nutikimai susiję su gimdymu

QUOTE(Aušritukas @ 2007 01 20, 19:57)
Aš tai prieš pirmą gimdymą buvau prisiklausiusi visokių istorijų apie įvairius plyšimus gimdant ir labai baisius ir skausmingus siuvimus. Ypač mama mano sakydavo gimdyčiau geriau dar kartą, bet tik kad nesiųtų. Na ir ką, kaip tyčia pagimdžiau, o dukra gimė  laikydama rankyte prie galvytės, tai jau plyšo kiek tik įmanoma. Akušerė sako: dabar siųsime. O aš sakau : tik nesiųkite, aš sumokėsiu. O ji rimtu balsu atsako: galiu ir užtrauktuką įdėti, daugiau siųti nereikės. Tada baisu buvo, dabar juokas ima.

geras cia su tuo užtrauktuku lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Įlindau apie gimdymą informacijos pasirankiot, o juokiuosi iki ašarų lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Nu ir pavarot moterytės lotuliukas.gif lotuliukas.gif . juokiuosi net susirietus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mea @ 2006 12 09, 15:37)

man tai gimdant visai nebuvo juokinga, bet dabar aišku juokas ima prisiminus kaip aš staugiau, o gydytojas priėjęs užkimšdavo nosį, kad pro burną kvėpuočiau o ne rėkčiau blush2.gif

Oi geras lotuliukas.gif

QUOTE(awiux @ 2006 12 22, 16:31)
oi brač linksmų čia istorijų pasiklausiau  lotuliukas.gif

gera dozė vitamino c 

iš mano pusės... gulim,naktis , miegam jau..jaučiu man kažkaip neto, nueinu vieną kart,poto antrą kart į wc, pasisioju...nu blemb,dar lygtais noriu, dar trečią kart..poto atsigulu šalia vyro, nu jaučiu kažkas truputi teka iš ten  lotuliukas.gif , žadinu vyrą , sakau : - ėėė,man atrodo kažkas vyxta  doh.gif ...vyras prasimerkė, sako:-nu gerai, parepetavom ir užtex-miegam...ryt važiuojam juk kraitelio pirkt,o dar į a.mamontovo koncertą  ...nu gerai...aš ant šono, tik jaučiu jau ne biški o taip normaliai pradėjo bėgt...kai šokau iš lovos, kibiriux ant žemės,laxtau visa 'varvanti'  lotuliukas.gif  sakau: vandenys vandenys!!! vyras mygom apsirengė,tox apakęs  greitukę iškvietė ...nu žodžiu linkma pradžia buvo  lotuliukas.gif -prisirepetavom.... ir likom be kraitelio ir be koncerto, vietoj jo klausėmės mamontovytės  lotuliukas.gif  verkimo  wub.gif ...... o tueėjau lygiai po dviejų saw gimdyt 

Gera repeticija lotuliukas.gif

QUOTE(mukas @ 2007 01 09, 12:25)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  nu prisizvengiau iki asaru. Vyras issigandes ir perbales atleke, nes nesuprato, kad as zvengiau, galvojo, kad jau gimdyt pradejau  biggrin.gif

Cia istorija is vienu pazistamu: naktis po baliuko, pazistamai vandenys nubego. Ji kelia vyra ir saukia" vandenys bega!!" o jis "rytoj is ryto tuos kranus sutvarkysim... " po to jau kai suprato is tiesu kas vyksta, tai buvo strioko....

lotuliukas.gif
QUOTE(rutelelt @ 2007 01 21, 15:00)
Mano mama kai gimde,i palata iveze kita gimdyve.Mama pasakoja:man skausmai,saremiai ir t.t. o kitai moteriskei anketa pildo: sesele klausia kada ji paskutini karta turejo lytinius santykius.Gimdyve ramiausiai sau atsako: ka tik,masinoj,prie pervazos.Sesele apstulbo: kaip ka tik blink.gif  blink.gif  blink.gif

Koks klausimas toks ir atsakymas doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Erina @ 2006 03 27, 10:45)
Kai jau pradėjau gimdyti, t.y. stumti, gydytojas sako: stok dabar nestumk, o man nežinau kas užėjo, sakau "klausau ponas daktare", paskui jis sako, ateina sąrėmis, pasiruošk stumt, aš vėl sakau "klausau ponas daktare". Paskui vėl sako nestumk, aš vėl kaip sugedus plokštelė "klusau ponas daktare" Jeigu rimtai, tai aš nežinau kas man buvo užėję,

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif
QUOTE(Siracusa @ 2006 03 28, 22:03)
ispyriau gydytojui i veida doh.gif na as taip klusniai vykdziau visus jo nurodymus, tai kai pasake stuumk, taip stumiau, kad koja isslydo ir tiesiai i veida doh.gif  blush2.gif ale su samone buvau, dar atsiprasiau, o jis juokiasi, kad gimdyk, o ne atsiprasinek cia hihihi.gif

doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

kazin ka galvoja kaimynai... lotuliukas.gif juokiuosi kaip niekad ...net asareles pasirode lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jaunamamyte: 13 vasario 2007 - 08:35
Nu as tai jauirgi net asaros rieda lotuliukas.gif
Atsakyti
thumbup.gif istorijos. Rašau vien tam kad temelė ilgiau pirmame puslapyje laikytūsi ir kad kitos nestuke.gif pasiskaitytų.
Atsakyti
Man jokiu juoku nenutiko gimdymo metu,bet is jusu prisijuokiau nerealiai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
superine temele lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes irgi apturėjom juokingą momentą. Abu su vyru sėdim gimdykloj, tiksliau aš jau gulėjau lovoj, nes skausmai į kojas labai nueidavo, o jis šalia sėdėjo. Man sąrėmis, kurio metu akyse aptemsta, įeina į gimdyklą sanitarė ar tai sesutė su lėkšte ir šaukštu rankoj, prieina prie manęs ir sako "ponia, čia ne jūsų kartais? gal jūs palikot?" (aš dar tik atvažiavau gimdyti ir jokių įrankių palikti negalėjau). Nu tuo metu galvoju, blyn, kaip trauksiu aš jai tuo šaukštu. Aš žodžio ištrati negaliu, o ji su puodais laksto lotuliukas.gif Mano brangusis dar ir dabar iš to įvykio juokiasi. Sako, tu guli perkreiptu veidu, o ta dar lenda, tipo nemato, kad tau blogai.
Atsakyti
pamenu kai skaiciau sia tema kai dar buvau nescia ir juokiausi lotuliukas.gif dabar savo nutikima galiu papasakot tongue.gif
kai atvykom i gimdymo kambary man nuleido vandenis ir paliko stangintis.buvau viena su vyru,tai as atsisedus ant kamuolio ir sukuosi ratu,padeda taip skausma nuimt ir tik uzejo saremis ir sliukst vandens srove ant kamuolio ir ant zemes lotuliukas.gif as staigiai nubegau i toleta o vyras issigandes pradejo viska valyti,kazkaip nepatogu,kad taip pridirbau blush2.gif
taip pat sako kad kai jau nusileidzia galvute ir tuoj reiks stumt juntamas tustinimosi poreikis,o manes gydytojas ir klausia:Na,ar jau nori tustintis?
o man taip skauda per saremius,tai as jam saukiu:TAIP,NE,NEZINAAUUU!
tai jis tik nusisypsojo blush2.gif taip ir nesupratau,koks ten tas jausmas turejo buti,tai gerai,kad daktarai pasake,kad jau gimdom ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Putlutė: 18 vasario 2007 - 12:41
istorijos tai nemirtingos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Galiu ir savo juokinga istorija papasakot smile.gif

Kadangi atsisakiau nuskausminamuju, tai daktare pasiule saremius palengvit sukurinej vonioj smile.gif As sutikau jinai prileido puse tos vonios ir kaskaip vanduo dar nebuvo uzdenges tu skyluciu pro kurias vanduo cirkuliuoja. Tuo metu kai jinai ijunginejo jas tarpdury pasirode mano vyras ir visa ta srove kai dave tiesiai i ji lotuliukas.gif o tas vargsiukas ir stovi visas slapias lotuliukas.gif Daktare visa tik israudo puole uz paklodes ir pradejo ji sluostyt thumbup.gif thumbup.gif Zinokit tuo metu luzau is juoko lotuliukas.gif
Atsakyti