Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingi nutikimai susiję su gimdymu

QUOTE(Vigilyte @ 2006 03 22, 11:50)
Aha, man vyras irgi labai protingai umn.gif  patarinejo kaip kviepuoti reikia, tai kai tarp saremiu turejau sveikatos kalbeti, tai isrekiau, kad kai pats gimdysi, tai galesi kvepuoti kaip tau patinka blink.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu cia tai nuosirdziai juokiausi
Atsakyti
Mano mama kai gimde,i palata iveze kita gimdyve.Mama pasakoja:man skausmai,saremiai ir t.t. o kitai moteriskei anketa pildo: sesele klausia kada ji paskutini karta turejo lytinius santykius.Gimdyve ramiausiai sau atsako: ka tik,masinoj,prie pervazos.Sesele apstulbo: kaip ka tik blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rutelelt @ 2007 01 21, 23:00)
Mano mama kai gimde,i palata iveze kita gimdyve.Mama pasakoja:man skausmai,saremiai ir t.t. o kitai moteriskei anketa pildo: sesele klausia kada ji paskutini karta turejo lytinius santykius.Gimdyve ramiausiai sau atsako: ka tik,masinoj,prie pervazos.Sesele apstulbo: kaip ka tik blink.gif  blink.gif  blink.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif nu bandau aš isivaizduoti sesutes veidą doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wwwtania: 22 sausio 2007 - 09:13
QUOTE(rutelelt @ 2007 01 22, 01:00)
Mano mama kai gimde,i palata iveze kita gimdyve.Mama pasakoja:man skausmai,saremiai ir t.t. o kitai moteriskei anketa pildo: sesele klausia kada ji paskutini karta turejo lytinius santykius.Gimdyve ramiausiai sau atsako: ka tik,masinoj,prie pervazos.Sesele apstulbo: kaip ka tik blink.gif  blink.gif  blink.gif

gimdyvė su geru humoro jausmu pasitaikė lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma-saule @ 2007 01 22, 10:46)
gimdyvė su geru humoro jausmu pasitaikė lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kazin, ar akusere su tokiu pat humorojaumu pasitaike???
Atsakyti

oi kaip juokiausi, čia tai geras lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mukas @ 2007 01 09, 21:25)
Cia istorija is vienu pazistamu: naktis po baliuko, pazistamai vandenys nubego. Ji kelia vyra ir saukia" vandenys bega!!" o jis "rytoj is ryto tuos kranus sutvarkysim... " po to jau kai suprato is tiesu kas vyksta, tai buvo strioko....

QUOTE(nerimute @ 2007 01 10, 00:40)
perskaiciau viename amerikietiskame zurnale- akuseres pasakoja juokingiausius nutikimus- vienas istrigo i galva:
Gimdo pora ne zodzio nesuprantanti angliskai. Ir vyrukas vis taikosi issprukti is gimdyklos. Seseles ji vis atitempia atgal, kad moraliskai palaikytu gimdyve. Uzgimimo metu viena sesele jega laike vyro galva atsukusi i moteriskes tarpkoji. Kita diena paaiskejo, kad jis visai ne vyras gimdyvei, o tik kaimynas, savo nelaimei, pasisiules nuvezti moteri iki ligonines.

Gerai, kad katik iš tualeto gryžau - būčiau apsisisiojus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wwwtania @ 2007 01 22, 09:13)
thumbup.gif  lotuliukas.gif  nu bandau aš isivaizduoti sesutes veidą  doh.gif  lotuliukas.gif

Nu jo, bet kas per durnumas klausimų doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dincikas: 23 sausio 2007 - 22:10

Čia geras thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Istorijos thumbup.gif , nebepamenu, kada tiek daug ir smagiai juokiausi, nu klasiskos situacijos, o mamytes tai superines!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bulba @ 2006 05 19, 12:17)
biggrin.gif
Pries pat gimdyma pilna gimdykla priguzejo mediku, stovi jie sau, snekuciuojasi, laukia kol prasides gimdymas... O man nuo skausmo jau stogas vaziuoja, rekiu, kad ateitu ir padetu man- kur tau... Tada as visai pasiutau: sukaupiau visus savo orumo likucius, kiek galima gulint pliku uzpakaliu pries kruva zmoniu, ir labai grieztai liepiau visiems ciuozti is gimdyklos, dar su keletu necenzuriniu palinkejimu, mat as noriu numirti vienumoje. Man tai juokinga visai nebuvo, taciau daktariuksciai susileido is juoko g.gif .Tik paskui suvokiau situacijos komiskuma.

Oi negaliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tuoj numirsiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif tokiu istoriju prirasyta, taip dar anegdotu karalius nepaporintu, taip zvengiu kad net verkiu lotuliukas.gif Tikiuosi ir as ka nors juokingo galesiu prisimint
Atsakyti
Nu nutikimai, net vyrą iš miegų prižadinau, visas išsigandęs.
Atsakyti