Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingi nutikimai susiję su gimdymu

oi brač linksmų čia istorijų pasiklausiau lotuliukas.gif

gera dozė vitamino c biggrin.gif

iš mano pusės... gulim,naktis , miegam jau..jaučiu man kažkaip neto, nueinu vieną kart,poto antrą kart į wc, pasisioju...nu blemb,dar lygtais noriu, dar trečią kart..poto atsigulu šalia vyro, nu jaučiu kažkas truputi teka iš ten lotuliukas.gif , žadinu vyrą , sakau : - ėėė,man atrodo kažkas vyxta doh.gif ...vyras prasimerkė, sako:-nu gerai, parepetavom ir užtex-miegam...ryt važiuojam juk kraitelio pirkt,o dar į a.mamontovo koncertą biggrin.gif ...nu gerai...aš ant šono, tik jaučiu jau ne biški o taip normaliai pradėjo bėgt...kai šokau iš lovos, kibiriux ant žemės,laxtau visa 'varvanti' lotuliukas.gif sakau: vandenys vandenys!!! vyras mygom apsirengė,tox apakęs greitukę iškvietė ...nu žodžiu linkma pradžia buvo lotuliukas.gif -prisirepetavom.... ir likom be kraitelio ir be koncerto, vietoj jo klausėmės mamontovytės lotuliukas.gif verkimo wub.gif ...... o tueėjau lygiai po dviejų saw gimdyt wub.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu prisizvengiau iki asaru. Vyras issigandes ir perbales atleke, nes nesuprato, kad as zvengiau, galvojo, kad jau gimdyt pradejau biggrin.gif

Cia istorija is vienu pazistamu: naktis po baliuko, pazistamai vandenys nubego. Ji kelia vyra ir saukia" vandenys bega!!" o jis "rytoj is ryto tuos kranus sutvarkysim... " po to jau kai suprato is tiesu kas vyksta, tai buvo strioko....
Atsakyti
perskaiciau viename amerikietiskame zurnale- akuseres pasakoja juokingiausius nutikimus- vienas istrigo i galva:
Gimdo pora ne zodzio nesuprantanti angliskai. Ir vyrukas vis taikosi issprukti is gimdyklos. Seseles ji vis atitempia atgal, kad moraliskai palaikytu gimdyve. Uzgimimo metu viena sesele jega laike vyro galva atsukusi i moteriskes tarpkoji. Kita diena paaiskejo, kad jis visai ne vyras gimdyvei, o tik kaimynas, savo nelaimei, pasisiules nuvezti moteri iki ligonines.
Atsakyti
na aš kai gimdžia kaip ir nieko tokio labai labai juokingo nebuvo, tik vieną tokią linksmesnę detalę prisimenu:

atvažiuojam mes į ligoninę, akušerė nelabai tiki, kad aš gimdau, nes ryte viskas "užkalta" buvo, o man valdenys vakare nubėgo. Matuoja toniukus - keli geri tokie sąrėmiai buvo, po to keli silpni. jinai pamatė tuos silpnus ir sako, kad jei jie tokie bus, tai važiuosiu namo. Nu paliko stebėti dar kelias minutes. Užėjo man sąrėmis gerulis toks ir aparatuj per patį jo piką popieriu baigėsi ir jis pypsėt pradėjo. Ateina akušerė, o aš šventuolės akim ir saku:
Nu matot, koks sąrėmis buvo, net aparatas sugedo" smile.gif Jinai kaip pradėjo juoktis ir nusprendė, kad neliūdna bus su manim gimdyt. tiesą sakant, tikrai nebuvo liūdna smile.gif
Atsakyti
Per mano gimgymą nieko tokio nenutiko, gaila... Bet va geriausios draugės hihihi.gif Jos vyras , labai bijodamas pačio veiksmo, paėmė "ant drasos" alc.gif ir šiltutėlis atsivilko, už ką jį draugė vos ne gun_bandana.gif , bet ne iki jo jai tada buvo blink.gif , kadangi vyriokas lindo su patarimais ne tik pas gimdyvę bet ir pas akušerę, tai supratingas persinalas jį išgrudo už dūrų pailsėti. gun_smilie.gif Ten šaunuolis užsnūdo.... O toliau pasakojo jis pats ir akušere lotuliukas.gif Šiek tiek nusnudęs ir išsiblaivęs tevelis pabudo nuo vaiko riksmo bigsmile.gif tai iškart įpuolė į gimdyklą lotuliukas.gif O ten daktaras gimdyvei: turite puikią dukrytę ax.gif O tas kad užsiputuos: kaip tai? Tai gi sunaus laukėm blink.gif O kas čia toks? mad.gif ir rodo ant labai pasimetusio kito tėvelio ir čia su siaubu pastebi kad ant gimdymo stalo guli..... visai kita moteris doh.gif O sunelis gimė kitoj palatoj už kelių min. ir tevelis-nevykėlis netgi virkštelę perkirpo. O tų žmonių jis po to atsiprašė blush2.gif .
Atsakyti
pati kai gimdžiau, tai nieko juokingo labai nebuvo, tik kai po narkozės žadino, daktaras paklausė - kuo vardu, kur dirbat? o aš jam - vis tiek į pasimatymą nekviesit... doh.gif bet draugė kuriozų toookių iš savo patirties pripasakojo.... doh.gif
gimdė ji su vyru, ir kol skausmai dar pakenčiami buvo, tai nieko, o paskui vyrą kad pasiuto keikt... kad aš tau daugiau duočiau..... vyras pabalęs (taip ne visai gerai besijaučiantis), o jai kuo labiau skauda, tuo labiau varo: mazgą užrišiu, o gydytojams - doh.gif šūdą jūs čia mane dar kartą matysit.... o jau per išvarymą tai vyrui grasint pradėjo tarp sąrėmių - nu, palauk, tuoj pagimdysiu.... biggrin.gif
gydyotjas ją ramina - ponia, atgaukit kvapą, tuoj vėl stumt reikės, o ji jam - o tu čia irgi jo pusėj? 9atseit, vyro)....
tai va, o paskui atsiprašinėjo ir gydytojo, ir vyro.
Atsakyti
QUOTE(Siracusa @ 2006 03 28, 22:03)
lotuliukas.gif o ka jis atsake hihihi.gif

ispyriau gydytojui i veida doh.gif na as taip klusniai vykdziau visus jo nurodymus, tai kai pasake stuumk, taip stumiau, kad koja isslydo ir tiesiai i veida doh.gif  blush2.gif ale su samone buvau, dar atsiprasiau, o jis juokiasi, kad gimdyk, o ne atsiprasinek cia hihihi.gif

lotuliukas.gif nu geras! Gerai pasijuokiau.

O aš prisimenu vieną bent kiek juokingesni momenta: kadangi mano vyras gimdymo metu su patarimais dėl stumimo nelindo, tai sėdėjo tiesiog mano galvugaly ir stebėjo visą veiksmą. Ir tada aš pagalvojau, kad jis visai čia "neįdarbintas" niekaip ir prisiminiau bei pradėjau personalui pasakot tokį amerikoniškoj knygoj perskaitytą dalyką, kad atseit vyro svarbiausia pareiga - pasirūpint šampanu - laiku jį šaldytuve atvėsint, o paskui laiku atidaryt lotuliukas.gif Tas prisiminimas bent kiek mane prajuokino, o gydytojos ir sako, tai kaip jus čia dabar be šampano? biggrin.gif
Atsakyti
Na mano gimdymas irgi linksmas buvo, tokiu kaip ir atskiru istoriju nebuvo, bet kadangi pati esu su "polekiu" bigsmile.gif , tai juokesi ir akusere, ir gydytojai

Bet kai su gresianciu gulejau ligoninej, kita moteriske "moteris pagimdo, viskas gerai, tik reikia keleta kabiu padaryti, gydytojai jau ruosiasi siuti, o ji - neleisiu, gydytojai sako jus nejuokaukit, o ji - neleisiu, o jei siusit, iskviesiu policija" doh.gif lotuliukas.gif prisireike gydytojams uzmigdyt moteriske doh.gif

Bet kai pirma karta klausiau sios istorijos, tai maniau, kad tikrai bus prieslaikinis gimdymas lotuliukas.gif
Atsakyti
super istorijos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nerimute @ 2007 01 09, 23:40)
perskaiciau viename amerikietiskame zurnale- akuseres pasakoja juokingiausius nutikimus- vienas istrigo i galva:
Gimdo pora ne zodzio nesuprantanti angliskai. Ir vyrukas vis taikosi issprukti is gimdyklos. Seseles ji vis atitempia atgal, kad moraliskai palaikytu gimdyve. Uzgimimo metu viena sesele jega laike vyro galva atsukusi i moteriskes tarpkoji. Kita diena paaiskejo, kad jis visai ne vyras gimdyvei, o tik kaimynas, savo nelaimei, pasisiules nuvezti moteri iki ligonines.

doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sąrėmiai prasidėjo 6 val ryto, o tą dieną gimė vyro geriausias draugas. Aš atsikėlusi nusiprausiau, susitvarkiau, pasidažiau truputuka ax.gif , tada nuėjau žadinti vyro. Sakau kelkis, važiuojam Tomui dovaną pirkti biggrin.gif Jis pasižiūrėjo į mane, į laikrodį doh.gif Sako gulk tik ir miegok, ką čia svaigsti 7 val ryto doh.gif lotuliukas.gif Sakau tai kad jau laikas važiuoti, kiek galima tokiai storai vaikščioti. Dar kartą pasižiūrėjo į mane, tik blink.gif . lotuliukas.gif vat taip jam panešiau apie gimdymą.
Atsakyti
Aš tai prieš pirmą gimdymą buvau prisiklausiusi visokių istorijų apie įvairius plyšimus gimdant ir labai baisius ir skausmingus siuvimus. Ypač mama mano sakydavo gimdyčiau geriau dar kartą, bet tik kad nesiųtų. Na ir ką, kaip tyčia pagimdžiau, o dukra gimė laikydama rankyte prie galvytės, tai jau plyšo kiek tik įmanoma. Akušerė sako: dabar siųsime. O aš sakau : tik nesiųkite, aš sumokėsiu. O ji rimtu balsu atsako: galiu ir užtrauktuką įdėti, daugiau siųti nereikės. Tada baisu buvo, dabar juokas ima.
Atsakyti