Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingi nutikimai susiję su gimdymu

QUOTE(jurgutemaza @ 2006 12 05, 23:31)
mano linksmas nutikimas, gal ir nelabai linksmas, bet dabar su vyru kai prisimenam, tai juokiamės garsiai.Veiksmas Kauno klinikose biggrin.gif Atvykom šeštą ryto,iškart nuvedė į gimdyklą, nes vandenys bėgo.Prasikankinau su sąrėmiais iki apytiksliai 13.50,besėdėdama ant to kamuolio kažkaip keistai pasijutau,galvojau kad vėl rimtas reikalas, nuėjau į tualetą,mąstau, kad gal per didelis tas reikalas, toks deginantis jausmas, atrodo, kad viską išš...dar taip patupėjau, norėjau stotis, bet jau ir paeit negaliu, šaukiu vyrą ir sakau-GIMDAU biggrin.gif O jis ižbėgęs į koridoriu, kad pradėjo šaukt''baby''(jis vokietis), tai visas personalas subėgo, sakau kamuolį jaučiu viduj, nieks dar netikėjo, gydytoja sako, negali būt, bet pažiūrėjo ir tikrai, po pusvalandžio gimė mūsų mažutė Lea wub.gif Dabar, kai kalbam tai sakom mūsų mergytė galėjo pirmas sekundes jos gyvenimo sutikt klozete, va taip biggrin.gif

Kas tavę išleido doh.gif Mama sako, aš taip pat vos tualetė ne gimiau blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Niekas man neleido niekur eiti- atveze kresla- sesk ir daryk prie visu kad gudrus...
Atsakyti
prisijuokiau iki soties, ot gerai, c vitamino prisigamino lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2006 12 01, 11:48)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ot vaikas, palaukt negalėjo

QUOTE(taibent1 @ 2006 12 01, 16:04)
Tai gal sulauke???

Nea nesulaukė doh.gif Tėtis atlėkė 5 min po mažiuko gimimo wub.gif Ir suriko (tai jau rašiau mirksiukas.gif )" o b..t pavėlavau" blush2.gif
Atsakyti
thumbup.gif istorijos
man tai gimdant visai nebuvo juokinga, bet dabar aišku juokas ima prisiminus kaip aš staugiau, o gydytojas priėjęs užkimšdavo nosį, kad pro burną kvėpuočiau o ne rėkčiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saulelytė @ 2006 12 09, 22:54)
Nea nesulaukė  doh.gif  Tėtis atlėkė 5 min po mažiuko gimimo  wub.gif  Ir suriko (tai jau rašiau  mirksiukas.gif )" o b..t pavėlavau"  blush2.gif

Prisimenu...dabar jau...
QUOTE(Mea @ 2006 12 10, 00:37)
man tai gimdant visai nebuvo juokinga, bet dabar aišku juokas ima prisiminus kaip aš staugiau, o gydytojas priėjęs užkimšdavo nosį, kad pro burną kvėpuočiau o ne rėkčiau blush2.gif

Irgi geras vaizdelis!!!
Atsakyti
gydytojas priėjęs užkimšdavo nosį, kad pro burną kvėpuočiau o ne rėkčiau

oi turbūt ne ištverčiau ir suduočiau... blink.gif Po to būtų gieda... ax.gif

pps - man su užkimšta nosė dar geriau sekasi šaukti..... blink.gif doh.gif unsure.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2006 12 11, 10:26)
oi turbūt ne ištverčiau ir suduočiau... blink.gif  Po to būtų gieda... ax.gif

pps - man su užkimšta nosė dar geriau sekasi šaukti..... blink.gif  doh.gif  unsure.gif  cool.gif

o kaip kvėpuot tada? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mea @ 2006 12 12, 12:09)
o kaip kvėpuot tada?  bigsmile.gif

ikviepi ir šauki ax.gif lotuliukas.gif
O šiaip jau veliau suzinojau, kad galima ir net gi dera ne šaukti, o dainuoti žemu balsu g.gif mirksiukas.gif Jei bus kitas kartas - pabandysiu blush2.gif
Atsakyti
javascript:emoticon(':4u:')
Atsakyti
QUOTE(jurgutemaza @ 2006 12 05, 22:31)
mano linksmas nutikimas, gal ir nelabai linksmas, bet dabar su vyru kai prisimenam, tai juokiamės garsiai.Veiksmas Kauno klinikose biggrin.gif Atvykom šeštą ryto,iškart nuvedė į gimdyklą, nes vandenys bėgo.Prasikankinau su sąrėmiais iki apytiksliai 13.50,besėdėdama ant to kamuolio kažkaip keistai pasijutau,galvojau kad vėl rimtas reikalas, nuėjau į tualetą,mąstau, kad gal per didelis tas reikalas, toks deginantis jausmas, atrodo, kad viską išš...dar taip patupėjau, norėjau stotis, bet jau ir paeit negaliu, šaukiu vyrą ir sakau-GIMDAU biggrin.gif O jis ižbėgęs į koridoriu, kad pradėjo šaukt''baby''(jis vokietis), tai visas personalas subėgo, sakau kamuolį jaučiu viduj, nieks dar netikėjo, gydytoja sako, negali būt, bet pažiūrėjo ir tikrai, po pusvalandžio gimė mūsų mažutė Lea wub.gif Dabar, kai kalbam tai sakom mūsų mergytė galėjo pirmas sekundes jos gyvenimo sutikt klozete, va taip biggrin.gif

mano vyras šito labiausiai bijojo, kai aš per gimdymą į WC nušlepsėjau lotuliukas.gif
Atsakyti
man buvo juokingiausia kai gydytojas pasakė , kad jau gimdom.
O aš - "kaip tai gimdom - kad man dar neskauda" lotuliukas.gif
Guliu sau atsipūtus ant gimdymo kėdės, ranką po galva pasidėjus kaip poilsiaudama. Sesutė vis ištraukia ranką - atseit taip negalima gulėt, o aš vėl pamiršus atgal pasidedu lotuliukas.gif Gydytojas juokėsi ir vis stebėjosi - "sako nemačiau dar tokios gimdyvės"
Kad taip juokinga būtų po gimdymo. Kuriozas - gimdžiau taip lengvai kad net nejaučiau, o po gimdymo buvo tokios komplikacijos, kad vos nenumiriau ax.gif
Atsakyti