Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingi nutikimai susiję su gimdymu

QUOTE(Keiti @ 2006 10 09, 15:11)
Vat čia labai įdomiai, aš išsiaiškinau, kad tai daroma priklausomai nuo gydytojo, nes kai gulėjau 2-oje ligoninėje su priešlaikiniu, tada vienai gimdyvei, kuri su manimi palatoje gulėjo darė klizmą, o kai aš ten pat gimdžiau - nedarė.

Merginos, žmonės šimtus moka už išklizmavimą (čia ta nauja metodika, kai pastato tau elementarią klizmą, po to pro aparatą rodo, kiek "šlakų" iš tavęs išeina, vadina tai "žarnyno valymu", visur reklamuoja ir dar plėšia už tai baisius pinigus lotuliukas.gif )
Na, o jei rimtai, tai tikrai tik nuo gydytojo šiais laikais prilauso, klizmuos ar ne. Teko patirti ir man šį "malonumą", bet po to buvau tik dėkinga - darė neplanuotą cezarį, todėl jei nebūč išklizmuota, tektų po operacijos sesučių basono prašyti ir palatoje bandyti š... Gerai dar, kad vienvietėje gulėjau, o jei ne... Ačiū, gal ne biggrin.gif O dabar tvarkingai sau pastatė, dar po dušiuku po to nusiprausiau ramiai ir visa išsivaliusiu, graži ir švytinti gimdyti ėjau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Keiti @ 2006 10 09, 16:11)
Vat čia labai įdomiai, aš išsiaiškinau, kad tai daroma priklausomai nuo gydytojo, nes kai gulėjau 2-oje ligoninėje su priešlaikiniu, tada vienai gimdyvei, kuri su manimi palatoje gulėjo darė klizmą, o kai aš ten pat gimdžiau - nedarė.

Nu man irgi taip - akušerės viena į kitą žiūri - darom nedarom, tariasi biggrin.gif Bet nutarė nedaryt tongue.gif
Atsakyti
Mano linksmas nutikimas smile.gif
Nors gimdymas sunkokas buvo, bet va juokelis.
Guliu jau as ant tos kede-stalo steniu, o akusere sedi prie lango ir ant palanges pasidejus zurnaliuka, kryzezodzius sprendzia, tai va toks juokas pro asaras lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pitija @ 2006 10 09, 17:00)
Teko patirti ir man šį "malonumą", bet po to buvau tik dėkinga - darė neplanuotą cezarį, todėl jei nebūč išklizmuota, tektų po operacijos sesučių basono prašyti ir palatoje bandyti š... Gerai dar, kad vienvietėje gulėjau, o jei ne... Ačiū, gal ne biggrin.gif O dabar tvarkingai sau pastatė, dar po dušiuku po to nusiprausiau ramiai ir visa išsivaliusiu, graži ir švytinti gimdyti ėjau  smile.gif

Visiška netiesa schmoll.gif Man irgi darė extra cezarį, o išklizmuota nebuvau ir tada jau nebebuvo laiko apie tai net pagalvot. Ir labai tvarkingai ant rytojaus ar po 2d nuėjau į tualetą rimto reikaliuko. Kam daryt palatoj aš nesuprantu. Juk tualetai yra! O po operacijos man tą pačią dieną buvo liepta lipt iš lovos ir keliaut pasivaikščiot. Taip, kad jokių basonų ar kažko panašaus schmoll.gif
Atsakyti
O man dabar jau juokinga,bet tada...
Apziurejus daktarei ir pasakius rimatu balsu:"gimdom" apsiblioviau,niu taip issigandau,dar nenorejau... lotuliukas.gif ,na kai jau liepe stumt,tai kazkaip as ten negerai stumiau tai daktare riktelejo ant manes,as dar labiau issigandau,bet taip stropiai toliau vygdziau jos nurodymus,na po kito stumimo ji mane pagyre-ir as apsidziaugus kilstelejau galva ir paziurejusi sau tarp koju tariu:"jau viskas?"...Va tada jau gavau pylos nuo visu... Tai iki siol sakau,pagimdziau tik todel-kad labai issigandau daktares,ir nenorejau kad ant manes sauktu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos paneles.biggrin.gif daug cia visokiu juokeliu ,tai ir as nutariau prasyti.nakti 12 prasidejo sremia iskentejau iki 6 ryto.atvaziuojam i ligonine.pasodino i kede zdejo dirzus sebeti saremiu danuma po valandos pasae kad lieku.na atvede mane i gimdymo palata pagulde vel prijunge tuos dirzus.na ir ka biggrin.gif po keliu gulejimo valandu mazylis kaip ir uzmigo,tai mane 5 val vakaro paleido namo. g.gif 12 val.nakties man vel saremiai.Vyras jau susimaste ar tikrai.na bet kada iskentejau iki 6 ryto ir pradejau jam kojas ant galvos kelti tada patikejo.atvarom i ligonine ,pasake,kad gimda atsidarius per 3 pirstus,na mane vel i lova tongue.gif i ta pacia.6 val.gydytojas paziurejes pasake.na siandiena tai jis tikrai gims,nori nenori.kai akesere liepe stumti nebegalejau jos klausyti,nes ir vyras liepe,tai ja lietuviskai graziai pasiunciau ir pasakiau,kad neaiskintu,nes as tik vyro klausau.na ji pratilejo iki galo. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgapl @ 2006 11 28, 00:04)

Apziurejus daktarei ir pasakius rimatu balsu:"gimdom" apsiblioviau,niu taip issigandau,dar nenorejau... 

biggrin.gif Ma kai pasakė "gimdom" sakau "negaliu, vyras dar neatvažiavo" blink.gif tongue.gif tai gydytoja liepė tik stumt neblevyzgojus nes mažius tetės nusprendė nebelaukt tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(muxxe @ 2006 10 05, 18:44)

Man juokinga buvo, kai apsipykom su vyru prie prekybos centro, trenkiau masinos durim ir tik ziuuuuu..................Su suknia buvau..............vandenys litrais bega  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Neisivaizduoju ka galvojo zmones, kai stovejau vidury balos  ir vyras lakste aplink rekdamas ka darom 
BET UZTAT PASIJAUCIAU KAIP HOLIWUDE 

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif taip juokiausi lotuliukas.gif

QUOTE(Sypsne @ 2006 10 05, 20:44)
o ash pamenu jau pats veiksmas,jau ant gimdymo stalo..stumiu..tik girdziu akusere sako nieko nebus "kirpsim",o man panika schmoll.gif sakau ne nereik cezari darykit.. doh.gif oj juokies po gimdymo vyras su gydytoju.

labai teisingas paisrinkimas lotuliukas.gif

QUOTE(Keiti @ 2006 10 09, 15:11)

o man darė, nieks neklausė noriu ar ne wink.gif ir ne priešlaikinis buvo wink.gif

QUOTE(saulelytė @ 2006 11 30, 11:35)
biggrin.gif  Ma kai pasakė "gimdom" sakau "negaliu, vyras dar neatvažiavo"    tai gydytoja liepė tik stumt neblevyzgojus nes mažius tetės nusprendė nebelaukt  tongue.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ot vaikas, palaukt negalėjo
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2006 12 01, 12:48)
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif  taip juokiausi  lotuliukas.gif
labai teisingas paisrinkimas  lotuliukas.gif
o man darė, nieks neklausė noriu ar ne wink.gif ir ne priešlaikinis buvo wink.gif
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ot vaikas, palaukt negalėjo

Tai gal sulauke???
Atsakyti
Vat ir aš bajerį prisiminiau 4u.gif

Pirmas neštumas, man dvidešimt metų... Aš tokia... labai jautri.. blush2.gif
Žodžiu, kai pirmą kartą atėjau pas gydytoją pasitikrinti dėl neštumo, ji paklausė, kada buvo menesines, jos iš tikrūjų buvo 16 tą, o aš pasakiau kad 12tą, nes išsigandau, kad sakys - per anksti atėjau (veiksmas vyko mžd 18tą dieną... blink.gif

Taigi, žinoma "pernešiojau"... Vieną vakara buvo paruošiamieji sareimiai, gana reguliarus, sakau - gal prasideda, važiuojam. Atvažiuojam į ligoninę (naktį), mus pasitinka seselė, ji ten prie durų ant tokios medicininės kušetės jau su antklodžiu tvarkingai miegojo iki mūsų...

Apklausė, aptvarkė, perrengė, padarė klizmą ir manę visą drebančia su tokiais baisiais marškineliais nuvedė didžiule laiptine į antrą aukštą (jokubo ligoninėje). Atėjau į gimdyklą, ir pamačiau JĮ - TĄ DIDŽIULĮ STALĄ SU LAIPTELIAIS lotuliukas.gif. Manę kaškodėl tas stalas labai išgąsdino. Dar gydytoja liepė atsigulti ir norėjo patikrinti kaklelį. Ji pirštą kiša, o aš - nuo jos... ji vėl - o aš ant to stalo atgal iš visų jiegų....

Taip ir nepatikrino doh.gif Sako - gerai, kai galvute lys, tada ir žiurėsim....

Per tą laiką man mano "gimdymas" praejo, vyra išsiuntė namo, nes mes su juo pradėjom peštis dėl gimdyklos lovos doh.gif blink.gif lotuliukas.gif . Man suleido raminančių, o iš ryto vėl tikrino kaklelį, bet jau gydytoja tikrino, o iš nugaros manę sesutė laikė.... doh.gif Pagimdžiau po sąvaitės, reikėjo skatinti, priemė ta pati gydytoja, gaila pavardės neatsimenu, negalėsiu padekoti už kantrybę.... blush2.gif ax.gif 4u.gif

Kai pagimdžiau buvau labai silpna, negalėjau paeiti. Reikėjo manę perkelti nuo lovos ir neštį į trečią aukštą. Tai darė vyras su tokia smulkaus sudėjimo bobutė sanitarė. Vyras nežino iš kurios pusės jam prieiti... Senute - ai kakoj muz nemozesh zenu podniat, vot tak nado... Greitai pakele manę ir padėjo į nešynes...
Juokingiausia, kad vyras labai ilgam įsižeidė.... lotuliukas.gif

Dar mama pasakojo, kad kai aš gimdžiau, ji ir mano anyta laukė apačioje. Gimdymas buvo sunkus tiek man tiek aplinkynems (man gaila jų ausų..., tokia aš buvau garsi... doh.gif ). Nusileidžia gydytoja ir sveikina seneles - jums gime sveikas anukas... Ir stebia, kaip jos staigiai nusimina - baisiai nuliūna... Sako aš kašką ne taip pasakiau? Pasirodė, jos labai mergaitės laukė... blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natuke: 03 gruodžio 2006 - 01:04
Mes tai gydytoją išsikvietėm iš baliaus (bent jau mes taip nutarėm) Atliekant cezarį gydytojui akiniai rasojo, o aš atsigulus bajerius skaldžiau. Tai jis liepė nejuokint, kad ranka nedrebėtų...Tuo metu buvo ironiškai juokinga rolleyes.gif
Atsakyti
mano linksmas nutikimas, gal ir nelabai linksmas, bet dabar su vyru kai prisimenam, tai juokiamės garsiai.Veiksmas Kauno klinikose biggrin.gif Atvykom šeštą ryto,iškart nuvedė į gimdyklą, nes vandenys bėgo.Prasikankinau su sąrėmiais iki apytiksliai 13.50,besėdėdama ant to kamuolio kažkaip keistai pasijutau,galvojau kad vėl rimtas reikalas, nuėjau į tualetą,mąstau, kad gal per didelis tas reikalas, toks deginantis jausmas, atrodo, kad viską išš...dar taip patupėjau, norėjau stotis, bet jau ir paeit negaliu, šaukiu vyrą ir sakau-GIMDAU biggrin.gif O jis ižbėgęs į koridoriu, kad pradėjo šaukt''baby''(jis vokietis), tai visas personalas subėgo, sakau kamuolį jaučiu viduj, nieks dar netikėjo, gydytoja sako, negali būt, bet pažiūrėjo ir tikrai, po pusvalandžio gimė mūsų mažutė Lea wub.gif Dabar, kai kalbam tai sakom mūsų mergytė galėjo pirmas sekundes jos gyvenimo sutikt klozete, va taip biggrin.gif
Atsakyti