Vat ir aš bajerį prisiminiau
Pirmas neštumas, man dvidešimt metų... Aš tokia... labai jautri..
Žodžiu, kai pirmą kartą atėjau pas gydytoją pasitikrinti dėl neštumo, ji paklausė, kada buvo menesines, jos iš tikrūjų buvo 16 tą, o aš pasakiau kad 12tą, nes išsigandau, kad sakys - per anksti atėjau (veiksmas vyko mžd 18tą dieną...
Taigi, žinoma "pernešiojau"... Vieną vakara buvo paruošiamieji sareimiai, gana reguliarus, sakau - gal prasideda, važiuojam. Atvažiuojam į ligoninę (naktį), mus pasitinka seselė, ji ten prie durų ant tokios medicininės kušetės jau su antklodžiu tvarkingai miegojo iki mūsų...
Apklausė, aptvarkė, perrengė, padarė klizmą ir manę visą drebančia su tokiais baisiais marškineliais nuvedė didžiule laiptine į antrą aukštą (jokubo ligoninėje). Atėjau į gimdyklą, ir pamačiau JĮ - TĄ DIDŽIULĮ STALĄ SU LAIPTELIAIS
. Manę kaškodėl tas stalas labai išgąsdino. Dar gydytoja liepė atsigulti ir norėjo patikrinti kaklelį. Ji pirštą kiša, o aš - nuo jos... ji vėl - o aš ant to stalo atgal iš visų jiegų....
Taip ir nepatikrino
Sako - gerai, kai galvute lys, tada ir žiurėsim....
Per tą laiką man mano "gimdymas" praejo, vyra išsiuntė namo, nes mes su juo pradėjom peštis dėl gimdyklos lovos
. Man suleido raminančių, o iš ryto vėl tikrino kaklelį, bet jau gydytoja tikrino, o iš nugaros manę sesutė laikė....
Pagimdžiau po sąvaitės, reikėjo skatinti, priemė ta pati gydytoja, gaila pavardės neatsimenu, negalėsiu padekoti už kantrybę....
Kai pagimdžiau buvau labai silpna, negalėjau paeiti. Reikėjo manę perkelti nuo lovos ir neštį į trečią aukštą. Tai darė vyras su tokia smulkaus sudėjimo bobutė sanitarė. Vyras nežino iš kurios pusės jam prieiti... Senute - ai kakoj muz nemozesh zenu podniat, vot tak nado... Greitai pakele manę ir padėjo į nešynes...
Juokingiausia, kad vyras labai ilgam įsižeidė....
Dar mama pasakojo, kad kai aš gimdžiau, ji ir mano anyta laukė apačioje. Gimdymas buvo sunkus tiek man tiek aplinkynems (man gaila jų ausų..., tokia aš buvau garsi...
). Nusileidžia gydytoja ir sveikina seneles - jums gime sveikas anukas... Ir stebia, kaip jos staigiai nusimina - baisiai nuliūna... Sako aš kašką ne taip pasakiau? Pasirodė, jos labai mergaitės laukė...