Prisijuokiau man tai cezari dare ir jokiu juoku man ten nebuvo,tik bijojau labai bet jusu istorijos liux tiek vitamino c prisigaminau
QUOTE(Siracusa @ 2006 03 28, 23:03)
o ka jis atsake
ispyriau gydytojui i veida na as taip klusniai vykdziau visus jo nurodymus, tai kai pasake stuumk, taip stumiau, kad koja isslydo ir tiesiai i veida ale su samone buvau, dar atsiprasiau, o jis juokiasi, kad gimdyk, o ne atsiprasinek cia
ispyriau gydytojui i veida na as taip klusniai vykdziau visus jo nurodymus, tai kai pasake stuumk, taip stumiau, kad koja isslydo ir tiesiai i veida ale su samone buvau, dar atsiprasiau, o jis juokiasi, kad gimdyk, o ne atsiprasinek cia
Nu mamytes ir bajaristes
Is juoko numirt galima
Man juokinga buvo, kai apsipykom su vyru prie prekybos centro, trenkiau masinos durim ir tik ziuuuuu..................Su suknia buvau..............vandenys litrais bega
Neisivaizduoju ka galvojo zmones, kai stovejau vidury balos ir vyras lakste aplink rekdamas ka darom
BET UZTAT PASIJAUCIAU KAIP HOLIWUDE
Ir juokas ima ir verkt norisi prisiskaicius tokių istorijų.Nu mamukai jūs saunuolės.
o ash pamenu jau pats veiksmas,jau ant gimdymo stalo..stumiu..tik girdziu akusere sako nieko nebus "kirpsim",o man panika sakau ne nereik cezari darykit.. oj juokies po gimdymo vyras su gydytoju.
Aš tai su šypsena dabar prisimenu...kai atsidarinėjo kaklelis 8-9 cm..aišku labai skaudėjo..bet aš sakau gydytojai..man labai bloga ir labaaaaai miego noriu..leiskite pamiegoti nes nepagimdysiu..O jinai man..pirma pagimdyk po to galėsi miegoti kiek norėsi
Jei per antrą gimdymą man vėl maus kaukę nuo kurios aš tik dusau ir dės šlapią skuduro šmotą ant kaktos, tai be aukų neapsieisim Mane ant tiek nervavo ta kaukė ir skuduras, kad negalėjau susikaupti stūmimui
QUOTE(INAZUIKELIS @ 2006 10 05, 15:53)
As cia visur kur skaitineju, bandau gimdymo baimes atsikratyti ir perskaiciau sita tema... nu bet tikrai nemaniau, kad tokiu juoku buna...
Papildyta:
Taip sako? O as vis ir galvoju, skausmo visai nebijau, bet va kaku padaryti... Ir pries gydytojus geda, bet pries vyra tai kaku padaryt nenoreciau...
Papildyta:
Taip sako? O as vis ir galvoju, skausmo visai nebijau, bet va kaku padaryti... Ir pries gydytojus geda, bet pries vyra tai kaku padaryt nenoreciau...
As tai delto labai pergyvenu,idomu ar padarius klizma tikrai neapsis... ?Kaip paskui vyrui i akis reiktu paziureti
QUOTE(sandryte24 @ 2006 10 08, 13:13)
As tai delto labai pergyvenu,idomu ar padarius klizma tikrai neapsis... ?Kaip paskui vyrui i akis reiktu paziureti
Nei tu pima nei paskutinė būtum Man nedarė klizmos i neapsiš.. O po klizmos manau tikrai neaps..
Kam taip sureikšminti tą apsiš ? Šiaip niekur tų klyzmų niekas nedaro, tik Lietuvoje dar caro rūriko laikų atgyvena likus
QUOTE(TauRe @ 2006 10 09, 06:41)
Kam taip sureikšminti tą apsiš ? Šiaip niekur tų klyzmų niekas nedaro, tik Lietuvoje dar caro rūriko laikų atgyvena likus
Nebeliko ir čia tų atgyvenų
QUOTE(sandryte24 @ 2006 10 09, 12:04)
Liko liko
Vat čia labai įdomiai, aš išsiaiškinau, kad tai daroma priklausomai nuo gydytojo, nes kai gulėjau 2-oje ligoninėje su priešlaikiniu, tada vienai gimdyvei, kuri su manimi palatoje gulėjo darė klizmą, o kai aš ten pat gimdžiau - nedarė.