Prisiejo- kur dingsi, jei nesutinka klizmos daryti....
geras!!!!!!!!!!!!!
Prisijuokiau iki asaru
Eina sau Prisizvengiau iki asaru Net pilva skauda
"...Kai jau pradėjau gimdyti, t.y. stumti, gydytojas sako: stok dabar nestumk, o man nežinau kas užėjo, sakau "klausau ponas daktare", paskui jis sako, ateina sąrėmis, pasiruošk stumt, aš vėl sakau "klausau ponas daktare". Paskui vėl sako nestumk, aš vėl kaip sugedus plokštelė "klusau ponas daktare" Jeigu rimtai, tai aš nežinau kas man buvo užėję, kodėl aš taip sakiau. Daktaras pagalvojo kad aš juokauju ir sako: oho tu dar turi jėgų juokaut. Pasirodo aš tuo metu nei jėgų nei protelio jau nebeturėjau. Beje šitų savo malonių frazių nelabai prisimenu. Kitą dieną pats daktaras juokėsi, kad nekiekviena gimdyvė per gimdymą jį ponu vadina ir tokia paklusni būna, , paskui dar vyro klausiau ar tikrai taip buvo."
Super
Super
Eina sau !
Seniai taip nekvatojau, per asaras ir nesuprastum kad juokiausi !!!!!!!!!!
Seniai taip nekvatojau, per asaras ir nesuprastum kad juokiausi !!!!!!!!!!
QUOTE(dvyne2 @ 2006 08 24, 08:46)
oij o man tai ir nesamoniu visokiu buvo zodziu nuo kur chia pradet. ai per telika prisizeja kad geriausia to epiduro prashyt kai kokie 4 cm, nes veliau gali but per velu, ir nekas jo neduos. tai man nieko enskaudejo, jokiu saremiu nejauchiu kai buvo kokie 5 cm. sakau nu ka, jus man ji duokit. tai suleido viska ten i ta nugara. paskuij sau guliu ant shono... atvaro sesele, sako reik patikrint kiek adabr ten atsidare, sako apsiversk, saku negaliu, nejauchiu koju. tai vershiuos kazkaip ir tik girdziu pyyyyyyyyyyrst...kaip zvengt pradejau...dar pasisukau...vel pyyyyyyyyyyrst. sakau nu chia dabar:) svarbiausia kad net nejauchiau kad bezdu o draugiu buvo pilna palata i barshkes sushokau:D nu bet ka padarysi. o kai gimdyt laikas atejo...nu man visi buvo sake kad nieko nevalgychiau priesh einant i ligonine, bet daktare sake galiu valgyt ish vakaro. nu tai ash taip ir padariau... ir jau kai ta vaika stumt reikejo. sakau palaukit ash shikt noriu...sako ne chia vaikas lenda...sakau ne ash shikt noriu. sako shik tai ash abndau stumt ir kaku laiky savyje, tai kazkai nieko ir nepastumiau:) sako stumk stipriau, nes jei taip stumsi tai ilgai uztrks. nu sakau bet ash apsishiksiu sako shik. nu galvoju, nu jjei jus taip norit...kaip stumiau:) jauchiu shudas lenda:) nes tas epiduras senai buv ishgaraves:) jos tik keichia ten paklodes su kievienu stumimu... nes jauchiu tai prishikau ash ten jom:D nu bet pachios prashesi:D o dar kokia geda:) jaunas bernas ten buvo irgi jei tik moterishkes butu, tai gal dar nieko:) bet jauchiu ten jos priprate. visi apsishika iki ausu tenai:) mama man sake, akd lietuvoj jai tai klizma state:) o chia amerikoj, man tai tik shlapimi pusle ishtushtino ir tiek.... tei va tokia mano istorija:) bet man labai juokinga atsimenu buvo
sitas geras
Nu jusu bajeriukai!
Zodziu atejus tai lemtingai dienai,nubego mano vandenys.As kazkaip pasimeciau,galvojau,kad apsisijojau (gerai kad namie)
Susirinkau daiktus,atvykau i ligonine.Sakau,nu vat vandenys nubego.Ten mane apziurejo,sako,kad ne. o as klausiu tai negi slapimo nelaikau?
Del sventos ramybes manes namo nebeisleido.
o as migruoju i palata i wc i palata i wc . ir dar zliumbiu,kad slapimo nelaikau,ir kad pilva skauda
kai pradejo nugaroj skaudeti,tai suratau,kad jau saremiai.
tai vot durna boba antra syk gimdziau ir nesupratau,kad gimdau
Zodziu atejus tai lemtingai dienai,nubego mano vandenys.As kazkaip pasimeciau,galvojau,kad apsisijojau (gerai kad namie)
Susirinkau daiktus,atvykau i ligonine.Sakau,nu vat vandenys nubego.Ten mane apziurejo,sako,kad ne. o as klausiu tai negi slapimo nelaikau?
o as migruoju i palata i wc i palata i wc . ir dar zliumbiu,kad slapimo nelaikau,ir kad pilva skauda
QUOTE(augute @ 2006 10 01, 16:41)
Nu jusu bajeriukai!
Tai kad vis tik praktika būtų užskaityta reikia, maty,t dar vieno karto
Jo istorijos geros, prisijuokiau iki asaru... as juokiuos o bendradarbe ziuri kas man darosi.
As cia visur kur skaitineju, bandau gimdymo baimes atsikratyti ir perskaiciau sita tema... nu bet tikrai nemaniau, kad tokiu juoku buna...
Papildyta:
Taip sako? O as vis ir galvoju, skausmo visai nebijau, bet va kaku padaryti... Ir pries gydytojus geda, bet pries vyra tai kaku padaryt nenoreciau...
Papildyta:
QUOTE(taibent1 @ 2006 08 24, 15:56)
Ir pas mus klizmu nebestato- man , kai pasakiau, kad noriu, taip pat pasake ir dar dadejo "uz kiekviena sudo grama- po saldainiu kilograma!".
Taip sako? O as vis ir galvoju, skausmo visai nebijau, bet va kaku padaryti... Ir pries gydytojus geda, bet pries vyra tai kaku padaryt nenoreciau...