Įkraunama...
Įkraunama...

Cezaris savo noru.

QUOTE(RitaRazi @ 2013 02 28, 15:40)
Atitraukė užtrauktuką - išėmė, vėl užtraukė... Gerai jūs čia...

O ka, bent jau man tai tobulas gimdymas taip.
Atsakyti
QUOTE(Snieguota_Ela @ 2013 03 01, 11:53)
O ka, bent jau man tai tobulas gimdymas taip.

gimdymo kaltininkas paprastai ne vienas zmogus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(egle77 @ 2012 11 09, 21:22)
Sutinku su jumis  drinks_cheers.gif .

As turiu ir tos ir kitos patirties, t.y gimdziau ir taip, ir kitaip. Su niuansais nesiplesiu...bet as uz cp!!! Ir del mamos, ir del vaikelio, ir del liekamuju reiskiniu vienam ir kitam galimo sunkumo...tik cp.  rolleyes.gif

grindžiate moksliniais tyrimais ir faktais už vaikelį? g.gif
Papildyta:
QUOTE(MichGirl @ 2013 03 02, 01:37)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2013 03 01, 23:37)

Gal neterskime temos eilini karta bereiksmemis diskusijomis apie cezario zala. Skaiciau, domejausiu ir neradau nieko, kas net ir galvojant apie vaikeli, mane nuo cezario atbaidytu.
Atsakyti
QUOTE(Snieguota_Ela @ 2013 03 03, 22:03)
Gal neterskime temos eilini karta bereiksmemis diskusijomis apie cezario zala. Skaiciau, domejausiu ir neradau nieko, kas net ir galvojant apie vaikeli, mane nuo cezario atbaidytu.

nes ieskojot, kad pateisint kas "man" geriau ir tiek. o siaip kas vaikui geriau visi apsiskaite bent kazkiek zmones zino. O gasdinti as nesiruosiu, turejus ir ta ir ana - ir gimdyma ir cezari - visi vaikai sveiki ir normalus pas mane smile.gif
Atsakyti
As apie cezari dar mazai tezinau. Dukryte pagimciau pati, labai sunkiai sekesi, praplese vandenis, skatino, visai nesiveriau, mergyte niekaip negalejo iseiti, daktare uzlipus ant manes visu savo svoriu bande isstumti. Aciu devuliui viskas baigesi gerai. Ir sekanti vaikiuka tikrai baisu gimdyti paciai, ne saves gaila, bet labai baisu del vaiko sveikatos, nes jei kazkas eina ne taip, vaika sulosint atrodo labai lengva unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2013 03 04, 15:39)
nes ieskojot, kad pateisint kas "man" geriau ir tiek. o siaip kas vaikui geriau visi apsiskaite bent kazkiek zmones zino.  O gasdinti as nesiruosiu, turejus ir ta ir ana - ir gimdyma ir cezari - visi vaikai sveiki ir normalus pas mane smile.gif

Tikrai ne. Domejausiu dar pries budama nescia, rinkausiu tarp visiskai naturalaus gimdymo be intervenciju ir cp, pasirinkau cp, nes supratau, kad pirmasis visgi ne man... O pateisinti save nenorejau ir nebuvo reikalo.
Atsakyti
Gal kas galetu rekomenduoti i AZ gera gydytoja Klaipedoje. ACIU 4u.gif

Po savo patirties pirmame "naturaliame " gimdyme , net nekyla minciu tai pakartoti.
Atsakyti
O man idomu ka sakyti nuejus tartis su gydytoju del CP savo noru 4u.gif Pasidalinkit patirtim, kaip jus susitariate 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2013 02 28, 19:40)
ar tikrai jis tikras profesionalas ir ar jam dar kas nors, apart pinigų, rūpi, jei jis tariasi dėl CP vien tik moters noru? g.gif
įstatymas yra įstatymas visiems - CP be akivaizdžios būtinybės nedaromas, ką jau čia susitarti. Dabar kažkaip visi linkę pulti gimdymus namie, o į tuos savanoriškus cezarius irgi reikėtų atkreipti dėmesį...
Atitraukė užtrauktuką - išėmė, vėl užtraukė... Gerai jūs čia...

Tikrai tikras profesionalas tongue.gif .
Jam rupi moters noras, kaip teisingai pastebejote bigsmile.gif , nes matyt per daug metu savo darbo suprato kad nieko nera svarbiau uz laiminga mama bigsmile.gif ,
istatymas apie kuri rasote , neekzistuoja bigsmile.gif - pacituokite man ji bigsmile.gif . Kur parasyta, kad gydytojas neturi teises daryti CP be indikaciju ?
Pasirodo, kad CP moters noru yra iteisintas, tik apie tai nekalbama garsiai ( gal del to kad ta yra brangiau lygonines lesu atzvilgiu, o gal ir palikta vieta biski uzsidirbti is " kaprizingu" gimdyviu mirksiukas.gif ) net 3 gydytojai man tai patvirtino cool.gif .
Ir taip , atitrauke -iseme ir vel uztrauke . Tikrai gerai wub.gif Ir kas ? Butinai reikia ilgai ir nuobuodziai ?

A, ir dar ,
laibai idomus faktas ,
kad butent tas gydytojas ne visoms sutinka daryti CP net ir uz pinigus g.gif . Nezinau kodel g.gif . Rase man labai daug moteru, kad nepavyko " isprasyti " is jo CP ir stebejosi, kaip man tai pavyko ,nes buvo kategoriskas ir atsakymas buvo - pati pagimdysi .
Gal tikrai yra tikras profesionalas ir gali realiai ivertinti kad tas " noras " ne siaip kaprizas cool.gif , o tikra indikacija - juk as CP panorejau ne is lubu cool.gif , as ZINOJAU , jauciau, numaciau, susapnavau ar kaip norite galite tai pavadinti , kad man geriau butu CP .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leonsija: 08 kovo 2013 - 09:14
QUOTE(Megi Simpson @ 2013 03 05, 18:03)
O man idomu ka sakyti nuejus tartis su gydytoju del CP savo noru  4u.gif Pasidalinkit patirtim, kaip jus susitariate  4u.gif

Taip ir pasakiau- pati jokiu budu negimdysiu lotuliukas.gif , atejau tartis del CP, nes zinau kad jis ir tik jis gali tai padaryti graziai, profesionaliai ir ...zodziu taip kaip turi buti .
Atsakyti
Aš irgi tariausi, bet nesutiko iki termino pabaigos beveik. Termino dieną atliko echoskopiją, apžiūrėjo viską iš pagrindų. Operaciją atliko 3 dienos po termino.
Atsakyti