QUOTE(RitaRazi @ 2013 02 28, 19:40)
ar tikrai jis tikras profesionalas ir ar jam dar kas nors, apart pinigų, rūpi, jei jis tariasi dėl CP vien tik moters noru?
įstatymas yra įstatymas visiems - CP be akivaizdžios būtinybės nedaromas, ką jau čia susitarti. Dabar kažkaip visi linkę pulti gimdymus namie, o į tuos savanoriškus cezarius irgi reikėtų atkreipti dėmesį...
Atitraukė užtrauktuką - išėmė, vėl užtraukė... Gerai jūs čia...
Tikrai tikras profesionalas
.
Jam rupi moters noras, kaip teisingai pastebejote
, nes matyt per daug metu savo darbo suprato kad nieko nera svarbiau uz laiminga mama
,
istatymas apie kuri rasote , neekzistuoja
- pacituokite man ji
. Kur parasyta, kad gydytojas neturi teises daryti CP be indikaciju ?
Pasirodo, kad CP moters noru yra iteisintas, tik apie tai nekalbama garsiai ( gal del to kad ta yra brangiau lygonines lesu atzvilgiu, o gal ir palikta vieta biski uzsidirbti is " kaprizingu" gimdyviu ) net 3 gydytojai man tai patvirtino .
Ir taip , atitrauke -iseme ir vel uztrauke . Tikrai gerai
Ir kas ? Butinai reikia ilgai ir nuobuodziai ?
A, ir dar ,
laibai idomus faktas ,
kad butent tas gydytojas ne visoms sutinka daryti CP net ir uz pinigus
. Nezinau kodel
. Rase man labai daug moteru, kad nepavyko " isprasyti " is jo CP ir stebejosi, kaip man tai pavyko ,nes buvo kategoriskas ir atsakymas buvo - pati pagimdysi .
Gal tikrai yra tikras profesionalas ir gali realiai ivertinti kad tas " noras " ne siaip kaprizas
, o tikra indikacija - juk as CP panorejau ne is lubu
, as ZINOJAU , jauciau, numaciau, susapnavau ar kaip norite galite tai pavadinti , kad man geriau butu CP .