QUOTE(tigriuss @ 2012 11 08, 12:41)
o jus uk ar lt gimdysit? nes jei uk, tai su daktarais nesusitarsit, jei nera rimtu sveikatos problemu.
turbut kazka ne taip supratot... ar gimdymo plana pasiraset?
as turejau gimdymo plana (jis yra jusu knygos, kuria isduoda akusere gale), parasiau ko noreciau, epidiuro, peditino, duju ar isvis nieko, akusere perziurejo, viskas liuks buvo. nuvaziavus i ligonine irgi paklause ar noresiu epidiuro. bet isejo taip, kad gavo daryti ekstrini cp. nevyko jokia veikla, o nuo vandenu nubegimo buvo praejusios 48 val.
dabar uk priime istatyma, kad TIK jeigu pirma turejai cp, tada turi teise rinktis kaip nori gimdyti antra trecia ir t.t.
seniau, netgi jei pirmas buvo cp, antra rekomenduodavo "bandyti" gimdyti paciai. dabar tavo teise rinktis. kuo labai dziaugiuosi. jei bus kada antras, tai tik cezari rinksiuos.
Ne as planuoju Lt gimdyti,ir tai bus cezaris,as tikrai tikiu kad man duos ta skausmo numalsinima ar epidiura,bet as tiesiog gymdymo nenoriu,man cia anoks kaifas ar orgazmas kaip ten moteriske sake,o Midfive pas kuria einu (UK) tai ji man pasake jei tau nebus butina tau gali jo ir neduoti,o apie gimdymo plana ji man nieko nesake
as anglu gerai moku ir rasyti ir skaityti,nebent dar ne laikas apie gimdyma sneket,nes as jos tiesiog klausiau kelis klausimus,gal per 30 savaite butu kazka konkreciau pasakius,nes as zinau ka ji man sake kad neduos jei nebus butina,nes salia esanciai gimdyvei gali epidiuro dar labiau prireikt,ir buvau pries kelias dienas vel pas Midwife ir sakiau jog noriu cezario ir noresiu gimdyti savo saly,tai ji kazkaip galva kraipyti pradejo,kad ale nezinau kas tas CP,nors apie ji zinau daug,bet vistiek gimdyti paciai nesinori
Papildyta:
QUOTE(gluosnis @ 2012 11 08, 11:43)
Akivaizdu, kad nesuprantate, kas yra naturalus gimdymas. Tai toks gimdymas, kai nedaro jokiu medicininiu intervenciju. Jei pvz. nuleidzia vandenis, gimdymas nenaturalus. Tuo labiau kai moteris plysta ir reikia siuti. Jums naturalus gimdymas=kancia. Man naturalus gimdymas=svente ir malonumas, kuri galima palyginti su orgazmu
Naturalistes tikrai ne mazohistes, irgi nenori nei plyst nei kerpamos but.
Akivaizdu kad jus nesuprantat kad as noriu CP
as zinau kas tas yra,gimdymas yra siek tiek naturaliau nes kankiniesi saremiais o jei darant CP tau per saremius jo nedarys jei nebus butinybes. Ir be to man tarkim nesinori ten buti apkirptai ar susiutai
baisu galvoti kaip ivyksta visas tas procesas,as jau 26 savaitei,3 menesius lankiausi ligoninese nes buvo atsiradus skrandzio opa nuo vemimo pastovaus,geriau vaistus nuo vemimo,poto atsirado hemorojus, "kakojau krauju" atsiprasant subine plysdavo kaskart kai ejau tu reikalu padaryti,ir tikrai nemalonu buvo su tualetiniu pravest per ta vietele kur randelis,ir po gimdymo tas pats laukia,as jau atsikankinau pakankamai,ir toliau nebenoriu kest to pacio,as suprantu kad jums gimdymas orgazmas" bet man tai bus dar viena pilna bala ir kancios
o cezaris irgi ne lengva procedura,bet yra isimciu makstis lieka sveika,nesuzeista,myletis galima po menesio,dvieju,o kad sako po gimdymo galima santykiauti tai sunkumas,moterys skundziasi kad skauda,kad randa jau metus jaucia,kam to reikia? Mes moterys norim lengvesnio gyvenimo,uztenka kad kenciam ir taip pakankamai nei vyrai.