Įkraunama...
Įkraunama...

Cezaris savo noru.

QUOTE(Leonsija @ 2012 11 08, 14:23)
Visos skaito, visos renkasi nuomoniu, visos zino kokios gali buti komplikacijos po cp, ir kokios po tradicinio gimdymo ( nenoriu vartoti zodzio naturalaus, nes tuoj vel prasides aiskinimosis kas yra naturalus, o kas ne  cool.gif  ). Ir kaip kartais buna sunku atsikelti is lovos po tradicinio gimdymo ir kaip lengva po cp ir atvirksciai  mirksiukas.gif . Visaip buna  cool.gif .
Bet jau domiuosi sia tema apie 5 metus ir drasiai galiu pasakyti, kad nei vieno karto nesu skaicius nuomones, kad savo noru pasirinkus cp kas nors pasigailetu . Taciau esu skaicius labai daug istoriju, kai moterys labai-labai norejo cp, nuojauta knibzdejo, kad geriau cp , bet... pasidavus nuomonei, kad " geriau pabandyti paciai "  turejo veliau... na zodziu blogai viskas baigdavosi  unsure.gif , gal ne ne visai-visai blogai, bet tikrai ne sventiskai  mirksiukas.gif .

Sutinku.
O del temos pavadinimo.Tai manau,kad galima susitarti su gydytoju.Ypac LT.Kur gydytoju algos nera kosmines.Mano broliene susitare,kad kaune gimdys,nors pati is baznytkaimio.Atvaziavo,pasidare.Ir buvo labai laiminga.Gavo ir seseles,akuseres.Apsokinejo kiek reikejo.Jei neklystu pries 3,6m,kauno 2 klinikinej ligoninej mokejo 600 lt.
Atsakyti
QUOTE(vajetau @ 2012 11 08, 16:30)
Sutinku.
O  del temos pavadinimo.Tai manau,kad galima susitarti su gydytoju.Ypac LT.Kur gydytoju algos nera kosmines.Mano broliene susitare,kad kaune gimdys,nors pati is baznytkaimio.Atvaziavo,pasidare.Ir buvo labai laiminga.Gavo ir seseles,akuseres.Apsokinejo kiek reikejo.Jei neklystu pries 3,6m,kauno 2 klinikinej ligoninej mokejo 600 lt.

Tai zinoma, kad galima mirksiukas.gif . Aisku kiekvienas gydytojas turi savo ikainius, bet tikrai imanoma .
Nepasakyciau kad man buvo lengva susirasti toki zmogu,
nes norejau, kad operacija atliktu zmogus, kuriam ne tik pinigai rupi, reikalavimas buvo kad ir darba savo myletu ir profesionalas butu, o dar turetu gera komanda, bei anesteziologa-profa cool.gif . Zinoma ir kaina buvo atitinkama cool.gif
Bet cia turbut vienintelis kartas mano gyvenime, kai sumoketi pinigai TAIP atsipirko ir suteike TIEK dziaugsmo wub.gif
Atsakyti
As irgi pasebejau, jog tos, kurios yra pries cp, na arba sakykim labiau uz 'naturalu' gimdyma, isivaizduoja, kad pasirinkusios CP nezino 'salutiniu efektu' sios operacijos.... Nagi ne kokios tamsuoles, tustutes, bliondes esame... Kazkuri minejo, kad CP rinktis - DRASU, taigi... Jei jau taip drasiai pasirinkom, neabejoju, akd ne tik as , bet ir visos kitos isnagrinejom viska nuo A iki Z, tiek + tiek -
Negalvokim, kad viena 'barikadu' puse yra protingesne/pranasesne uz kita 4u.gif mirksiukas.gif

Be to, mano savijautos po CP galetu bet kuri naturaliste pavydeti tongue.gif
Siules neskaudejo (gyjancio rando niezulys tik buvo justi), jokio tempimo jausmo... Isties lyg uztrauktuku atitrauke - iseme vaika ir vel uztrauke biggrin.gif

P.S. Po 3 men (ir tik del to, kad na...reikejo elgtis protingai po operacijos ir islaukti bent tiek) jau pilnu tempu sportavau 2 k per savaite normaliu kruviu jogoj/kalanetikoj/pilates 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(roberta1985 @ 2012 10 18, 17:36)
Sveikos merginos 4u.gif
Is tikruju labai keista, kad ''reikia'' tartis su gydytoju del planinio cezario rolleyes.gif
skirtumas tik tas, kad mes gyvename ne Lietuvoje, bet manau sistema turetu buti visur ta pati drinks_cheers.gif

prie mano akiu antakalnio klinikos Vilnius priverte naturaliai pagimdyti sirdininke- kuria mazesnio miestelio gydytojai nusiunte i AK cezariui- citata "kas antra pas mus tokias" ka nors reiskia? paprasciausiai pataike ant "naturalistes"

QUOTE(Chloja @ 2012 11 08, 03:35)
Kadangi man teko patirti dvi cezario pjuvio operacijas, tai noriu pasidalinti info apie dar viena operacijos aspekta. Abu mano cezariai buvo nulemti gydytoju verdikto, bet as ne apie tai...
Ivyko anesteziologo klaida -iki siol nesuprantu/nezinau, ar tiesiog nepataike sekmingai idurti ar vaistu doze per maza buvo. 
Kai lauke antrasis cezaris bijojau zveriskai. Bet... prasyte isprasiau pas mane operavusi chirurga, kad parekomenduotugeriausia anesteziologa, kuriuo 110 procentu pasitiketu.

Mano antrasis vaikas- sunus gime cezario pagalba- tiksliau ekstra atvejis- 10 valandu nesekmingai bandyta gimdyti (nu mano mastais kai pirmasis sekmingas gimdymas trtuko 27 val tai ne tiek ir daug- ir tik 5 val gimdziau su skatinamaisiais- antru nestumu 10 val su skatinamaisiais... ir 0 rezultato- pabijojo del vaiko gyvybes ekstra cezaris- pirmiausia spinaline nejautra ir patikrina pries pjaudami- man negbuvo iki galo suveikusi bet jie i vena leido + morfiju plius kauke laike del viso pikto tai as ir nejutau kazkaip - nu jutau lyg nudiegiemi ir tiek bet greitai "nugesino" 4u.gif ir aisku kai organus stumde kad vaika istraukti jutau nes kvepuot vienu tarpu trukde... o daugiau nieko... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Leonsija @ 2012 11 08, 14:23)
Visos skaito, visos renkasi nuomoniu, visos zino kokios gali buti komplikacijos po cp, ir kokios po tradicinio gimdymo ( nenoriu vartoti zodzio naturalaus, nes tuoj vel prasides aiskinimosis kas yra naturalus, o kas ne  cool.gif  ). Ir kaip kartais buna sunku atsikelti is lovos po tradicinio gimdymo ir kaip lengva po cp ir atvirksciai  mirksiukas.gif . Visaip buna  cool.gif .
Bet jau domiuosi sia tema apie 5 metus ir drasiai galiu pasakyti, kad nei vieno karto nesu skaicius nuomones, kad savo noru pasirinkus cp kas nors pasigailetu . Taciau esu skaicius labai daug istoriju, kai moterys labai-labai norejo cp, nuojauta knibzdejo, kad geriau cp , bet... pasidavus nuomonei, kad " geriau pabandyti paciai "  turejo veliau... na zodziu blogai viskas baigdavosi  unsure.gif , gal ne ne visai-visai blogai, bet tikrai ne sventiskai  mirksiukas.gif .

Sutinku su jumis drinks_cheers.gif .

As turiu ir tos ir kitos patirties, t.y gimdziau ir taip, ir kitaip. Su niuansais nesiplesiu...bet as uz cp!!! Ir del mamos, ir del vaikelio, ir del liekamuju reiskiniu vienam ir kitam galimo sunkumo...tik cp. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tigriuss @ 2012 11 08, 12:41)
o jus uk ar lt gimdysit? nes jei uk, tai su daktarais nesusitarsit, jei nera rimtu sveikatos problemu.
turbut kazka ne taip supratot... ar gimdymo plana pasiraset?
as turejau gimdymo plana (jis yra jusu knygos, kuria isduoda akusere gale), parasiau ko noreciau, epidiuro, peditino, duju ar isvis nieko, akusere perziurejo, viskas liuks buvo. nuvaziavus i ligonine irgi paklause ar noresiu epidiuro. bet isejo taip, kad gavo daryti ekstrini cp. nevyko jokia veikla, o nuo vandenu nubegimo buvo praejusios 48 val.

dabar uk priime istatyma, kad TIK jeigu pirma turejai cp, tada turi teise rinktis kaip nori gimdyti antra trecia ir t.t.
seniau, netgi jei pirmas buvo cp, antra rekomenduodavo "bandyti" gimdyti paciai. dabar tavo teise rinktis. kuo labai dziaugiuosi. jei bus kada antras, tai tik cezari rinksiuos.

Ne as planuoju Lt gimdyti,ir tai bus cezaris,as tikrai tikiu kad man duos ta skausmo numalsinima ar epidiura,bet as tiesiog gymdymo nenoriu,man cia anoks kaifas ar orgazmas kaip ten moteriske sake,o Midfive pas kuria einu (UK) tai ji man pasake jei tau nebus butina tau gali jo ir neduoti,o apie gimdymo plana ji man nieko nesake g.gif as anglu gerai moku ir rasyti ir skaityti,nebent dar ne laikas apie gimdyma sneket,nes as jos tiesiog klausiau kelis klausimus,gal per 30 savaite butu kazka konkreciau pasakius,nes as zinau ka ji man sake kad neduos jei nebus butina,nes salia esanciai gimdyvei gali epidiuro dar labiau prireikt,ir buvau pries kelias dienas vel pas Midwife ir sakiau jog noriu cezario ir noresiu gimdyti savo saly,tai ji kazkaip galva kraipyti pradejo,kad ale nezinau kas tas CP,nors apie ji zinau daug,bet vistiek gimdyti paciai nesinori smile.gif
Papildyta:
QUOTE(gluosnis @ 2012 11 08, 11:43)
Akivaizdu, kad nesuprantate, kas yra naturalus gimdymas. Tai toks gimdymas, kai nedaro jokiu medicininiu intervenciju. Jei pvz. nuleidzia vandenis, gimdymas nenaturalus. Tuo labiau kai moteris plysta ir reikia siuti. Jums naturalus gimdymas=kancia. Man naturalus gimdymas=svente ir malonumas, kuri galima palyginti su orgazmu  smile.gif Naturalistes tikrai ne mazohistes, irgi nenori nei plyst nei kerpamos but.

Akivaizdu kad jus nesuprantat kad as noriu CP 4u.gif as zinau kas tas yra,gimdymas yra siek tiek naturaliau nes kankiniesi saremiais o jei darant CP tau per saremius jo nedarys jei nebus butinybes. Ir be to man tarkim nesinori ten buti apkirptai ar susiutai blink.gif baisu galvoti kaip ivyksta visas tas procesas,as jau 26 savaitei,3 menesius lankiausi ligoninese nes buvo atsiradus skrandzio opa nuo vemimo pastovaus,geriau vaistus nuo vemimo,poto atsirado hemorojus, "kakojau krauju" atsiprasant subine plysdavo kaskart kai ejau tu reikalu padaryti,ir tikrai nemalonu buvo su tualetiniu pravest per ta vietele kur randelis,ir po gimdymo tas pats laukia,as jau atsikankinau pakankamai,ir toliau nebenoriu kest to pacio,as suprantu kad jums gimdymas orgazmas" bet man tai bus dar viena pilna bala ir kancios verysad.gif o cezaris irgi ne lengva procedura,bet yra isimciu makstis lieka sveika,nesuzeista,myletis galima po menesio,dvieju,o kad sako po gimdymo galima santykiauti tai sunkumas,moterys skundziasi kad skauda,kad randa jau metus jaucia,kam to reikia? Mes moterys norim lengvesnio gyvenimo,uztenka kad kenciam ir taip pakankamai nei vyrai.
Atsakyti

i 
Žinutės apie pojūčius, atsigavimą po operacijos, cezario eigą perkeltos į tam skirtą temą: cezaris: eiga, atsigavimas ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Avietytė @ 2011 12 05, 04:45)
Atsakau į tema:

Klaipėdoj už tam tikrą sumą padarys be problemų planinį CP.  tongue.gif

Sveiki draugės prašymu prašau man į AŽ parašykit koks tai gydytojas galėtų būt Klp didelis ačiū
Atsakyti
gal kas galetu parekomenduoti gydytoja su kuria butu imanoma susitarti del cezario savo noru,pirma vaika gimdziau pati labai ilgai ir su komplikacijom,aciu dievui vaikas sveikas gime,uztat as tikraja to zodzio prasme vos galo negavau,nesuprantu gydytoju,kodel nedaro tu cezariu,o laukia iki paskutinio,kol jau prasideda kazkokios komplikacijos,as beveik para kankinausi su saremiais,nesidare nei kaklelis,nei vandenys patys nubego,prisiminimai ne kokie,del to ilgai nesiryzau antrajam vaikui.dabar rimtai svarstau ta galimybe geriau jau susitarti ir pasidaryti CP.Buciau labai dekinga,kad kas parasytu i AZ,gydytoja su kuria imanoma susitarti,be didesniu ten pamokslavimu ta tema.Veiksmas vyksta vilniuje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-LiuksE- @ 2012 01 19, 21:12)
Mielos mergaites, visiskai su jumis sutinku drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif TIK CP  thumbup.gif LABAI DZIAUGIUOSI, KAD SUSITAREM SU GYDYTOJU IR ANTRAS TIK CP thumbup.gif
Jauciausi saugi tiek del vaikelio, tiek del saves.

O del NATURALISCIU mane tik juokas ima lotuliukas.gif gaila, bet zmogus net nesuvokia, kas yra NATURALUS gimdymas. Deja, Lietuvoje tai nelabai, tiksliau beveik visai nepropaguojamas dalykas. Moteris isivaizduoja, kad nuvykus i ligonine, gavus doze skatinamuju, paguldyta aukstielnika, siaip ne taip praplesta ar prakirpta- ir tai zmogus vadina naturaliu gimdymu???????????????
Tai lygiai toks pat nenaturalus, kaip ir cp.
Apie tai galeciau kalbet ilgai ir nuobodziai ir su pavyzdziais, bet nematau tam reikalo. Kai paciai nepavyksta susitarti, TENKA gimdyt paciai, tai ir lieka tik rekt uz naturalu gimdyma. Kas jau lieka, kai prisimeni vien tik skausma esi sukarpyta, o dar ir su vaikeliu nezinia kaip buvo.

Sekmes mergytes 4u.gif Susitarkit, busit LABAI PATENKINTOS drinks_cheers.gif

Manęs nei skatino, nei kirpo, nei plėšė, aš tiesiog pagimdžiau ligoninėje pati. O tas jūsų taip propoguojamas CP nemanau, kad toks jau geras dalykas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Leonsija @ 2012 11 08, 15:41)
Tai zinoma, kad galima  mirksiukas.gif . Aisku kiekvienas gydytojas turi savo ikainius, bet tikrai imanoma .
Nepasakyciau kad man buvo lengva susirasti toki zmogu,
nes norejau, kad operacija atliktu zmogus, kuriam  ne tik pinigai rupi, reikalavimas buvo kad ir darba savo myletu ir profesionalas butu, o dar turetu gera komanda, bei anesteziologa-profa  cool.gif . Zinoma ir kaina buvo atitinkama  cool.gif
Bet cia turbut vienintelis kartas mano gyvenime, kai sumoketi pinigai TAIP atsipirko ir suteike TIEK dziaugsmo  wub.gif

ar tikrai jis tikras profesionalas ir ar jam dar kas nors, apart pinigų, rūpi, jei jis tariasi dėl CP vien tik moters noru? g.gif
įstatymas yra įstatymas visiems - CP be akivaizdžios būtinybės nedaromas, ką jau čia susitarti. Dabar kažkaip visi linkę pulti gimdymus namie, o į tuos savanoriškus cezarius irgi reikėtų atkreipti dėmesį...
Atitraukė užtrauktuką - išėmė, vėl užtraukė... Gerai jūs čia...
Atsakyti

QUOTE(aureelka @ 2013 02 14, 21:02)
gal kas galetu parekomenduoti gydytoja su kuria butu imanoma susitarti del cezario savo noru,pirma vaika gimdziau pati labai ilgai ir su komplikacijom,aciu dievui vaikas sveikas gime,uztat as tikraja to zodzio prasme vos galo negavau,nesuprantu gydytoju,kodel nedaro tu cezariu,o laukia iki paskutinio,kol jau prasideda kazkokios komplikacijos,as beveik para kankinausi su saremiais,nesidare nei kaklelis,nei vandenys patys nubego,prisiminimai ne kokie,del to ilgai nesiryzau antrajam vaikui.dabar rimtai svarstau ta galimybe geriau jau susitarti ir pasidaryti CP.Buciau labai dekinga,kad kas parasytu i AZ,gydytoja su kuria imanoma susitarti,be didesniu ten pamokslavimu ta tema.Veiksmas vyksta vilniuje 4u.gif

Jei dar aktualu brukstelkite AZ man.
Atsakyti