Įkraunama...
Įkraunama...

Cezaris savo noru.

MoulinRouge, tai as ir saukiau nuo pat pirmo pjuvio, nes suskaudo zveriskai, pradejau saukt. Tada uzdejo kauke ir bande atjungt tokiu budu... Ta prasme, kaip supratau, bande tiesiog uzmigdyti,kai pamate,kad nesuveike spinaline.
Man atrode,kad as operacijos metu saukiau ir klykiau, toks buvo skausmas,kad pamirsau,kad gimdau... O po to sesute, dalyvavusi operacijoje sake,kad tiesiog labai tyliai vaitojau (suprantu,kad apglusinta turbut labaisaukt ir negalejau, nebuvo jegu tiesiog...) Tikrai, zinokit, buvo tiks jausmas,kad mane kankina verysad.gif
Ir davikliai visi buvo prijungti ir tikrino, baksnojo- kojos buvo aptirpusios, pilvo nejauciau, bet va - pirmas pjuvis ir sakes man...

Is stiklo, kaip jau paaiskinau ankstesneje zinuteje, davikliai pajungti buvo, anesteziologe nesitrauke, bet kas is to... Nepavyko nuskausminimas is tiek. O,kad buvau pjaustoma gyva ir viska jauciau tai faktas. Kazkodel tik kam pasakoju,daug kas netiki, sako,kad as tiesiog jautrus zmogus cool.gif Zinokit, man tie du cezariai skyresi kaip diena nuo nakties... Po tos nepavykusios nejautros kai atveze i palata, atsigavau ir pradejau nesavu balsu raudot,kai vyra pamaciau... As manau,kad tai buvo savotiskas "otchodniakas"po tu zverisku kanciu... Vienintele atgaiva buvo nuostabus, sveikas, drutas vaikelis wub.gif Beje, medicinineje praktikoje kartais taip buna,kad nesuveikia, bet visgi - daugumoje atveju tai laikoma anestezioloko klaida... Kodel antruoju atveju viskas pavyko puikiai? Jauciausi super gerai?
Mano drauge medike operavosi koja, tai jai buvo ta pati istorija - nesuveike nejautra, kentejo zveriskas kancias ant operacinio stalo. To pasekoje norejo paduot anesteziologa i teisma, bet pabijojo, nes kolega... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chloja: 08 lapkričio 2012 - 10:49
Taip, žinau kad būna. Gydytojai tai linkę nurašyti pacientui- baimė, padidintas jautrumas. Todėl kai ,,pjovė'' ketvirtą kartą, pasakiau kad be proto bijau tai taip apšaldė, kad net papų nejaučiau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2012 11 08, 10:57)
Taip, žinau kad būna. Gydytojai tai linkę nurašyti pacientui- baimė, padidintas jautrumas. Todėl kai ,,pjovė'' ketvirtą kartą, pasakiau kad be proto bijau tai taip apšaldė, kad net papų nejaučiau doh.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleksandra1 @ 2012 11 08, 00:30)
Selva uzvarei cia  biggrin.gif  Apie tai ka sakiau tai kad dauguma gimdo namuose o ne visos,taip irma o antra kad vyras pats siusiut gali tai cia juokeliu pasakiau,ir apskritai dar karteli kartoju cia raso tik tos kurios nori CP man tarkim apie naturalu gimdyma nera kalbu  schmoll.gif jeigu tau patinka plysti ir kenteti valandu valandas prasau i sveikata,cia raso moterys kurios renkasi siuolaikine medicina,ir jei nepastebejai tau visos kuo puikiausiai atsake kad cia nei plyst nei kerpamos but  nenori,tai pat ir as  mirksiukas.gif o tu randi pateisinima ir skatini kitas daryt taip kaip tau atrodo geriau,kiekviena sprendzia pati plysti jai ar neplysti,ar tiesiog su randeliu mazu pavaikciuot.As asmeniskai prakirpta nenoriu but,ir tai visai ne tas pats kai pilva pjauna ar maksti,tai skirtingi dalykai.

Akivaizdu, kad nesuprantate, kas yra naturalus gimdymas. Tai toks gimdymas, kai nedaro jokiu medicininiu intervenciju. Jei pvz. nuleidzia vandenis, gimdymas nenaturalus. Tuo labiau kai moteris plysta ir reikia siuti. Jums naturalus gimdymas=kancia. Man naturalus gimdymas=svente ir malonumas, kuri galima palyginti su orgazmu smile.gif Naturalistes tikrai ne mazohistes, irgi nenori nei plyst nei kerpamos but.
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2012 11 08, 13:43)
Akivaizdu, kad nesuprantate, kas yra naturalus gimdymas. Tai toks gimdymas, kai nedaro jokiu medicininiu intervenciju. Jei pvz. nuleidzia vandenis, gimdymas nenaturalus. Tuo labiau kai moteris plysta ir reikia siuti. Jums naturalus gimdymas=kancia. Man naturalus gimdymas=svente ir malonumas, kuri galima palyginti su orgazmu  smile.gif Naturalistes tikrai ne mazohistes, irgi nenori nei plyst nei kerpamos but.

Visi viska supranta mirksiukas.gif .
Man pvz tokiu " malonumu " net su priemoka nereikia cool.gif .
Ir joks randas pilve ( nors ir 10 randu ) nera baisesnis MAN, negu jausmas kad vaikas pro ten lenda fear.gif . Ir kaip ten viskas kaip traktorium isarta po tokio malonumo .
Man svente buvo cp wub.gif . Tikrai negalvojau, kad galesiu kada nors gimdyma prisiminti be siaubo ( ypac po pirmo , pusiau naturalaus karto doh.gif )

Atsakyti
QUOTE(Leonsija @ 2012 11 08, 12:05)
Visi viska supranta  mirksiukas.gif .
Man pvz tokiu " malonumu " net su priemoka nereikia  cool.gif .
Ir joks randas pilve ( nors ir 10 randu ) nera baisesnis MAN,  negu jausmas  kad vaikas pro ten lenda  fear.gif . Ir kaip ten viskas kaip traktorium isarta po tokio malonumo .
Man svente buvo cp  wub.gif . Tikrai negalvojau, kad galesiu kada nors  gimdyma prisiminti be siaubo ( ypac po pirmo , pusiau naturalaus karto  doh.gif )

4u.gif
Palaikau visas,kurios nori CP. Todel,kad gimdymas taip pat turi buti svente, o ne kancia.Anoks cia malonumas kentet valandu valandas,plysti ,kraujuoti...Kam nuo to geriau?Kam nepasiseke su daktarais- nu,ka gi buna visko gyvenime.Bet jeigu moterys pasirinko OP ir uzsivede tokia tema,manau nedera naturalistems cia lysti ir bauginti visokiom nesamonem. ax.gif
Atsakyti
As tai irgi esu naturaliste ir gyvenime nebuciau pasirinkus cezario, jei ne abieju vaiku sedimosios padetys doh.gif Ir atejau cia ne gasdinti, o pasidalinti karcia cezario patirtimi.
Atvirai sakau, po to kai buvau pjaustoma be nuskausminimo, net prisiminti nenoriu sitos "sventes" ir prisiekiau iskart po operacijos,kad jei dar kada gimdysiu, tai tik naturaliai... cool.gif
Nesakau,kad gimdant naturaliai nebuna klaikiu situaciju ir tt. Bet vis tik, kas gamtos duota, tas duota. O kur peilis, tai ten jau kita daina prasideda, deja doh.gif
Ir nors antras cezaris pavyko puikiai(aisku, vis tiek buvo komplikaciju - galvos skausmas septynias dienas po to ir vaiksciojimas susilenkus gal pora saviciu, nes ziauriai skaudejo pilva... anokia cia svente blush2.gif ), vis tik trecia noreciau gimdyt naturaliai 4u.gif
Tik, deja, ju nebeleis niekas gimdyt naturaliai, nes kiek sake gydytojas,jei pirmi du - cezariai, tai trecias jau 200 procentu bus cezaris rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleksandra1 @ 2012 10 28, 20:13)
Sveikos mamytes,Laukiuosi 26 savaite,esu Uk,planuoju darytis cezari savo noru,ir noriu paklausti tik tu kurios ji turejo ir daresi planini,kaip susitarti su gydytoju,esu priregsitruota Antakalnio poliklinikoje Vilniuje,kur reiketu kreiptis pasikalbeti apie cezari,zinau kad moket reikes ir gan nemazai 4u.gif bet mano apsisprendimas yra toks.

o jus uk ar lt gimdysit? nes jei uk, tai su daktarais nesusitarsit, jei nera rimtu sveikatos problemu.

QUOTE(Aleksandra1 @ 2012 11 05, 21:05)
Nes pati vaikstau pas daktare Anglijoje ir ji pati pasake jog epidiuro nedarys nebent extra atveju

turbut kazka ne taip supratot... ar gimdymo plana pasiraset?
as turejau gimdymo plana (jis yra jusu knygos, kuria isduoda akusere gale), parasiau ko noreciau, epidiuro, peditino, duju ar isvis nieko, akusere perziurejo, viskas liuks buvo. nuvaziavus i ligonine irgi paklause ar noresiu epidiuro. bet isejo taip, kad gavo daryti ekstrini cp. nevyko jokia veikla, o nuo vandenu nubegimo buvo praejusios 48 val.

dabar uk priime istatyma, kad TIK jeigu pirma turejai cp, tada turi teise rinktis kaip nori gimdyti antra trecia ir t.t.
seniau, netgi jei pirmas buvo cp, antra rekomenduodavo "bandyti" gimdyti paciai. dabar tavo teise rinktis. kuo labai dziaugiuosi. jei bus kada antras, tai tik cezari rinksiuos.
Atsakyti
QUOTE(tigriuss @ 2012 11 08, 12:41)
o jus uk ar lt gimdysit? nes jei uk, tai su daktarais nesusitarsit, jei nera rimtu sveikatos problemu.
turbut kazka ne taip supratot... ar gimdymo plana pasiraset?
as turejau gimdymo plana (jis yra jusu knygos, kuria isduoda akusere gale), parasiau ko noreciau, epidiuro, peditino, duju ar isvis nieko, akusere perziurejo, viskas liuks buvo. nuvaziavus i ligonine irgi paklause ar noresiu epidiuro. bet isejo taip, kad gavo daryti ekstrini cp. nevyko jokia veikla, o nuo vandenu nubegimo buvo praejusios 48 val.

dabar uk priime istatyma, kad TIK jeigu pirma turejai cp, tada turi teise rinktis kaip nori gimdyti antra trecia ir t.t.
seniau, netgi jei pirmas buvo cp, antra rekomenduodavo "bandyti" gimdyti paciai. dabar tavo teise rinktis. kuo labai dziaugiuosi. jei bus kada antras, tai tik cezari rinksiuos.

Šiaip uk priėmė įstatymą, kad gali rinktis cezarį arba natūralų gimdymą, nepriklausomai nuo to ar pirmas ar kelintas, moters teisė rinktis ir manau tai labai žmogiška
Atsakyti
QUOTE(Chloja @ 2012 11 08, 12:34)
As tai irgi esu naturaliste ir gyvenime nebuciau pasirinkus cezario, jei ne abieju vaiku sedimosios padetys doh.gif Ir atejau cia ne gasdinti, o pasidalinti karcia cezario patirtimi.

Bet cia susirinke sneka ne apie Cezario trukumus doh.gif Kai nores rasti ta blogaja info,jos jau ras,kas dalinasi savo karcia patirtim. mirksiukas.gif
Pripazinkit,kad jos jau apsisprende,tai ko cia kisti tuos pagalius? doh.gif Kol neisbande,negali palyginti to jausmo.Tegul bando,ar jums gaila? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vajetau @ 2012 11 08, 14:04)
Bet cia susirinke sneka ne apie Cezario trukumus doh.gif Kai nores rasti ta blogaja info,jos jau ras,kas dalinasi savo karcia patirtim. mirksiukas.gif
Pripazinkit,kad jos jau apsisprende,tai ko cia kisti tuos pagalius? doh.gif Kol neisbande,negali palyginti to jausmo.Tegul bando,ar jums gaila? g.gif

As tik dalinuosi info,kad kokiai fėjai nenutiktu taip kaip man nutiko. Ar as atkalbineju?
Kiekvienos mamos reikalas rinktis. Mane priverte cezari rinktis vaikeliu padetys pilvuke, bet as juk nesakau,kad tai blogai. Tiesiog taip teko daryt ir viskas 4u.gif
Nebukit tokia jautruole, nematykit pagaliu kisamu ten, kur ju nera doh.gif
Turbut jus kazkas atkalbinejo skausmingai,kad taip lengvai isprovokuot galima tongue.gif

p.s:o siaip,man atrodo keista ta nuomone,kad cezaris yra panaceja, nuostabus gimdymo budas ir tt. Kiekviena mama turetu pasiskaityti informacijos, kaip cezaris veikia jos vaikeli, kokios galimos komplikacijos.
As jau nekalbu apie tai,kaip mamai yra sunku po cezarios operacijos. Tikrai nedaugeliui moterus ta operacija praeina lengvai, lyg niekur nieko gali iskart atsikelt is lovos ir tt. Bet kaip sakiau, cia kiekvienos protingos mamos reikalas issinagrineti visus "uz" ir "pries" 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chloja: 08 lapkričio 2012 - 13:50
QUOTE(Chloja @ 2012 11 08, 15:43)

p.s:o siaip,man atrodo keista ta nuomone,kad cezaris yra panaceja, nuostabus gimdymo budas ir tt. Kiekviena mama turetu pasiskaityti informacijos, kaip cezaris veikia jos vaikeli, kokios galimos komplikacijos.
As jau nekalbu apie tai,kaip mamai yra sunku po cezarios operacijos. Tikrai nedaugeliui moterus ta operacija praeina lengvai, lyg niekur nieko gali iskart atsikelt is lovos ir tt. Bet kaip sakiau, cia kiekvienos protingos mamos reikalas issinagrineti visus "uz" ir "pries" 4u.gif

Visos skaito, visos renkasi nuomoniu, visos zino kokios gali buti komplikacijos po cp, ir kokios po tradicinio gimdymo ( nenoriu vartoti zodzio naturalaus, nes tuoj vel prasides aiskinimosis kas yra naturalus, o kas ne cool.gif ). Ir kaip kartais buna sunku atsikelti is lovos po tradicinio gimdymo ir kaip lengva po cp ir atvirksciai mirksiukas.gif . Visaip buna cool.gif .
Bet jau domiuosi sia tema apie 5 metus ir drasiai galiu pasakyti, kad nei vieno karto nesu skaicius nuomones, kad savo noru pasirinkus cp kas nors pasigailetu . Taciau esu skaicius labai daug istoriju, kai moterys labai-labai norejo cp, nuojauta knibzdejo, kad geriau cp , bet... pasidavus nuomonei, kad " geriau pabandyti paciai " turejo veliau... na zodziu blogai viskas baigdavosi unsure.gif , gal ne ne visai-visai blogai, bet tikrai ne sventiskai mirksiukas.gif .
Atsakyti