Įkraunama...
Įkraunama...

Cezaris savo noru.

QUOTE(Selva @ 2012 11 07, 02:02)
-ar plysta, ar kerpa- koks is tiesu skirtumas? plysti neretai buna tik geriau...

Man atrodo cia skaito tos, kurioms nei tas nei kitkas negerai - o geriausia, kai pjauna...Pjauna pilva blush2.gif 4u.gif
___

P.S. Man 2 vaikai po CP, randelis rodomojo pirsto ilgio ir taip zemai, kad net po amziausiu bikiniu nematyti, be to, jau po antrosios operacijos randas beveik visas isbales ir odos spalvos likes.
Isties labai dziaugiuosi, akd neteko patirti jokiu tarpvietes traumu thumbup.gif

Aisku, tai nera naturalus vaiko atejimas i pasauli, na bet... Yra sriciu gyvenime, kai nenaturalus dalykai priimtimesni nei naturalus siame technologiju amziuje... 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(MoulinRouge @ 2012 11 07, 07:06)

P.S. Man 2 vaikai po CP, randelis rodomojo pirsto ilgio ir taip zemai, kad net po amziausiu bikiniu nematyti

cp rando su plysimu/kirpimu nesulyginsi- tai ne kosmetinis 'defektas', kurio, blogiausiu atveju nesimato, gali paslepti. CP randas eina ne tik per oda, audinius, raumeni, bet ir per gimda- butent poodinis jo randejimas yra svarbus, o ne kosmetinis matomumas/nematomumas. 4u.gif
Atsakyti
Tarpvietės randas irgi ne kosmetinis defektas
Atsakyti
QUOTE(pilkoji28 @ 2012 11 07, 10:17)
Tarpvietės randas irgi ne kosmetinis defektas

drinks_cheers.gif

Selva, mes gi apsiskaiciusios moterys esame (jei priemem sprendima CP, manau visos isstudijavome sita reikala)...Tikrai suprantame kas tai per pjuvis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2012 11 07, 03:02)

-ar plysta, ar kerpa- koks is tiesu skirtumas? plysti neretai buna tik geriau, del to cia ir vis reciau taiko tarpvietes kirpimus. Jokiu plysimu joks vyras nesiuna- ka jus cia kalbate  doh.gif  susiuna akuseres- jos yar apmokytos. Rimtesnius plysimus siuna gydytojai.

kodel plysti geriau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(MoulinRouge @ 2012 11 07, 09:37)
drinks_cheers.gif

Selva, mes gi apsiskaiciusios moterys esame (jei priemem sprendima CP, manau visos isstudijavome sita reikala)...Tikrai suprantame kas tai per pjuvis  4u.gif

todel ir buvo netiketa perskaityti, kad pjuvio su bikini nematyti, nes juk ne matomume yra visa esme 4u.gif

QUOTE(gluosnis @ 2012 11 07, 15:32)
kodel plysti geriau?  g.gif

kadangi cia visai jau ne i tema butu, tai parasysiu AZ mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2012 11 07, 19:26)
todel ir buvo netiketa perskaityti, kad pjuvio su bikini nematyti, nes juk ne matomume yra visa esme  4u.gif

Nematomumas man irgi nemenkas pliusas 4u.gif
Atsakyti
Selva uzvarei cia biggrin.gif Apie tai ka sakiau tai kad dauguma gimdo namuose o ne visos,taip irma o antra kad vyras pats siusiut gali tai cia juokeliu pasakiau,ir apskritai dar karteli kartoju cia raso tik tos kurios nori CP man tarkim apie naturalu gimdyma nera kalbu schmoll.gif jeigu tau patinka plysti ir kenteti valandu valandas prasau i sveikata,cia raso moterys kurios renkasi siuolaikine medicina,ir jei nepastebejai tau visos kuo puikiausiai atsake kad cia nei plyst nei kerpamos but nenori,tai pat ir as mirksiukas.gif o tu randi pateisinima ir skatini kitas daryt taip kaip tau atrodo geriau,kiekviena sprendzia pati plysti jai ar neplysti,ar tiesiog su randeliu mazu pavaikciuot.As asmeniskai prakirpta nenoriu but,ir tai visai ne tas pats kai pilva pjauna ar maksti,tai skirtingi dalykai.
Papildyta:
QUOTE(MoulinRouge @ 2012 11 07, 10:37)
drinks_cheers.gif

Selva, mes gi apsiskaiciusios moterys esame (jei priemem sprendima CP, manau visos isstudijavome sita reikala)...Tikrai suprantame kas tai per pjuvis  4u.gif

Visiskai pritariu drinks_cheers.gif
Manau kiekvienas zmogus renkasi kas jam geriausia ir saugiausia.
Atsakyti
QUOTE(Aleksandra1 @ 2012 11 07, 17:30)
Selva uzvarei cia  biggrin.gif  Apie tai ka sakiau tai kad dauguma gimdo namuose o ne visos

nuo kada pora procentu namie gimdanciu yra dauguma???? geriau padekokit Selvai, kad aiskiai jums isaiskino ta ko akivaizdziai nezinojot. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MichGirl: 08 lapkričio 2012 - 00:29

Kadangi man teko patirti dvi cezario pjuvio operacijas, tai noriu pasidalinti info apie dar viena operacijos aspekta. Abu mano cezariai buvo nulemti gydytoju verdikto, bet as ne apie tai...
Esme ta,kad darant pirmaja cezario pjuvio operacija, man nesuveike spinaline nejautra. Ivyko anesteziologo klaida -iki siol nesuprantu/nezinau, ar tiesiog nepataike sekmingai idurti ar vaistu doze per maza buvo. Turiu omeny,kad tikraja to zodzio prasme "iskentejau" gimdyma nuo pat pirmo pjuvio iki paskutinio siules dygsnio. Ir as ne apie tai,kad naturalu,kai tau atlieka cezari, jausti stumima, fiziologini spaudima, kuri atlieka medikai. As kalbu apie zveriska skausma, kuri teko patirti. Nuo jo operacijos didziaja dali praleidau praktiskai nualpus, netekus samones... Jau nekalbu apie tai,kad nesugebejau atplesti akiu kai man rode gimusia dukrele, tiesiog buvau jau kazkur toli, ne operacineje. Isgyvenau didziule trauma ir to nei vienai nelinkeciau... schmoll.gif
Nors su anesteziologe "tariausi" is anksto, bet pasitaike ne profesionale (teko girdeti ne apie viena toki "atveji" jos darbo istorijoje). Betastada, aisku, to nezinojau, o ir nesake niekas (kas gi sakys ant kolegos...).
Kai lauke antrasis cezaris bijojau zveriskai. Bet... prasyte isprasiau pas mane operavusi chirurga, kad parekomenduotugeriausia anesteziologa, kuriuo 110 procentu pasitiketu. Ir ka jus manot... operacija pavyko kuo puikiausiai, supratau,kad tikrai gimdant per cezari gali "kaifuoti", dalyvauti gimdyme, buciuoti tik ka gimusi vaikeli, zodziu, jaustis puikiai.
Jei ne pirmosios operacijos skaudi patirtis, kurios zaizdos po siai dienai atviros, sakyciau,kad viskas ok. Bet turiu dvi, visiskai skirtingas patirtis siuo klausimu.
Taip,kad, mielosios. Nepamirskit,kad gydytojas anesteziologas yra ne maziau reiksmingas nei jus operuosiantis chirurgas. Tai tiek info, tikiuos, pravers
4u.gif
Atsakyti
Chloja, zinau apie ka kalbate. Mano antrasis CP buvo panasus (bet ne toks baisus kaip Jusu - uzjauciu verysad.gif ). Bet skausma - buka, jutau. Spinaline dare 3 kartus (!) - 2 skirtingi anesteziologai geroj privacioj klinikoj (t.y. gyd. kompentencija neabejojau). Bet gi, visi irgi skescioj rankomis ir priezastys buvo neaiskios...Virna is prielaidu - pakrypes stuburas arba/ir stuburo 'smegenu' kanalas...Na zodizu, toriju isvedzioti cia galima daug, bet antrasis CP man buvo kitoks nei pirmasis (nors pirmasis ir buvo extrinis, bet su spinaline jokiu bedu nebuvo).

Tiesa, bet gi 'patestuoja' pries operuojant koks jautrumas likes ar nelikes, negi jusu neprase pakelti koju, pabaksnojo pilvo apacia - kaip jautrumas neklause..?

Reikia SAUKTI, kad viska jauciate kol nepradejo operacijos!
Nes as su antraja CP dalinai nejauciau, bet ta buka skausma - ne pragariska tikrai, bet jutau, taciau gyd daviau 'leidima' operuoti. Ir kai tik vaikelis buvo isimtas gavau apkabinti, pabuciuoti ir ... 'uzmigau', nubudau pailsejusi po 30 min. Tad bet kokiu atveju mano CP man buvo - svente lyginant net su ta pradzia gimdymo, kuria patyriau su pirmuoju iki kol atliko CP doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MoulinRouge: 08 lapkričio 2012 - 07:53
Chloja, man čia biskiuką neaišku. Jūs alpot ant stalo iš skausmo ir niekas to nematė? Nu užmuškit mane, netikiu. Kur buvo anestezologas, kuris turi nesitraukt nuo galvos? Negi nebuvo pajungti jokie aparatai, davikliai? Man panašiai buvo kaip MoulinRouge- ar nuo negerai atlikto dūrio, ar iš streso aš buką skausmą jaučiau kairėj pusėj. Pakilo spaudimas matyt, pradėjo cypt aparatas, anestezologas pradėjo klausinėt kaip jaučiuosi- skauda, pykina, silpna? Pasakiau kad viskas gerai nes pirmi du gimė su pilna narkoze, nieko nemačiau o trečią norėjau pamatyt tik gimusį. Kai sūnų išnešė pasakiau kad skauda. Akimirksniu užmigdė suleidę vaistus į lašinę. Paskui gavau bart kad vaidinau didvyrę bet pasakiau kad ne taip skaudėjo jog negalėčiau pakentėt. O jūs jei būtumėt ,,gyva'' pjaustoma, manau klyktumėt nesavu balsu.
Atsakyti