Įkraunama...
Įkraunama...

Cezaris savo noru.

QUOTE(sviliuke @ 2014 07 30, 17:11)
Taip yra, kad siuncia cp, bet ligoninei nei motais...jei jau atvaziavai pas mus, mes ir spresim ka ir kaip daryt. Nors mato mane vos kelias min, o gine priziurejo mano abu nestumus, mate ir stebejo nuo iki.

tai kaip suprast jei korteleje parasyta CP tai ituri daryt o ne patys sprest g.gif
Atsakyti
QUOTE(smelynes @ 2014 07 30, 16:29)
Patvirtinta indikacija cezario pjūvio operacijai – „Moters noras“. Priimant sprendimą labai pasitarnauja psichologė, kuri padeda suprasti, kad gimdyti natūraliais gimdymo takais yra daug geresnė alternatyva nei operacija.  2012 metu str. http://www.snaujieno...klos-aptarimas-
teko bendrauti su mama kuri atvaziavo i GN su 5cm atsidarymu ir prase CP jai atliko

Aš iš straipsnio esmės supratau, kad būtent šioje, t.y. Moters ir vaiko klinikoje, yra patvirtinta indikacija cezario pjūvio operacijai - "Moters noras". Galbūt ne visos klinikos vadovaujasi šia praktika.
Mano draugė taip pat bandė susitarti dėl planinio CP savo noru, tačiau gydytojų atsakymas buvo toks, jog ligoninė yra pasirašiusi sutartį, kad neatlieka CP moters pageidavimu, o propaguoja natūralų gimdymą.
Atsakyti
QUOTE(radviliux @ 2014 07 30, 18:20)
Aš iš straipsnio esmės supratau, kad būtent šioje, t.y. Moters ir vaiko klinikoje, yra patvirtinta indikacija cezario pjūvio operacijai - "Moters noras". Galbūt ne visos klinikos vadovaujasi šia praktika.
Mano draugė taip pat bandė susitarti dėl planinio CP savo noru, tačiau gydytojų atsakymas buvo toks, jog ligoninė yra pasirašiusi sutartį, kad neatlieka CP moters pageidavimu, o propaguoja natūralų gimdymą.

Man gydytojas, skyriaus vedejas, sake, kad galima daryti cp moters noru. Nors tiesa pasakius kazkodel jautesi, kad norejo jog butu siuntime irasyta kita priezastis. As daviau suprasti, kad bus atsilyginta, tai padare be jokiu problemu, sutarem data, buvo planinis.
As manau jie vengia daryti cp moters noru nes tai juk darbas jiems ir ne toks jau menkas atlikti operacija. Jiems juk paprasciau kai gimdo pati moteris ir visa darba atlieka moteris. Net ir privacioje klinikoje cp kainuoja daugiau nei naturalus gimdymas.
Atsakyti
QUOTE(smelynes @ 2014 07 30, 17:36)
tai kaip suprast jei korteleje parasyta CP tai ituri daryt o ne patys sprest  g.gif

Ir korteleje ir siuntime, bet jie sako cia spresim eigoj, reik to cp ar ne... Sako pasikeite tvarka ir ka jusu gine sako ar raso tai nieko nereiskia. Jokio planinio, laukiam termino o tada bus matyt, nors mano gyd rekomendavo bent keliom dienom anksciau nei terminas, nelaukiant pabaigos.
Atsakyti
QUOTE(sviliuke @ 2014 07 30, 20:10)
Ir korteleje ir siuntime, bet jie sako cia spresim eigoj, reik to cp ar ne... Sako pasikeite tvarka ir ka jusu gine sako ar raso tai nieko nereiskia. Jokio planinio, laukiam termino o tada bus matyt, nors mano gyd rekomendavo bent keliom dienom anksciau nei terminas, nelaukiant pabaigos.

g.gif idomiai..pasikeite tvarka tegu parodo kame pasikeite g.gif
Atsakyti
QUOTE(sviliuke @ 2014 07 30, 19:10)

O kokioje cia ligonineje? Vietoj Jusu eiciau aiskintis,jeigu gydytoja paskyre cezari del rimtu priezasciu,tai nerizikuociau...Galu gale ligonine pakeist galima,jeigu ten kokia uzsilikusi is taryiniu laiku:)
Papildyta:
O jau ne viena atsiliepima girdejau, kad apie cezario operacija - pagal moters nora gydytojams tiesiog UZDRAUSTA kalbeti:)
Atsakyti
QUOTE(minne777 @ 2014 07 30, 21:59)
O kokioje cia ligonineje? Vietoj Jusu eiciau aiskintis,jeigu gydytoja paskyre cezari del rimtu priezasciu,tai nerizikuociau...Galu gale ligonine pakeist galima,jeigu ten kokia uzsilikusi is taryiniu laiku:)
Papildyta:
O jau ne viena atsiliepima girdejau, kad apie cezario operacija - pagal moters nora gydytojams tiesiog UZDRAUSTA kalbeti:)

Taigi va, kad cia joks ne mano noras, o taip nuspresta mano gyd nuo vidurio nestumo jau...
Cia taip man paaiskino vgn...
Atsakyti
QUOTE(sviliuke @ 2014 07 30, 22:10)
Taigi va, kad cia joks ne mano noras, o taip nuspresta mano gyd nuo vidurio nestumo jau...
Cia taip man paaiskino vgn...

Tai va butent, jeigu gydytoja duoda siuntima CP tai jau turite tam svarbiu priezasciu,vadinas reikia aiskintis ir uz save kovot:)
Paskutiniu metu mane gydytojai erzina,ir visa ta nusenusi sistema, zmogus jiem nieko vertas,vienas siuncia, kitas pasiuncia, niekas neaisku ..reikia griezciau su jais g.gif
Tai kokia ligonine cia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo minne777: 30 liepos 2014 - 22:21
QUOTE(minne777 @ 2014 07 30, 22:20)
Tai va butent, jeigu gydytoja duoda siuntima CP tai jau turite tam svarbiu priezasciu,vadinas reikia aiskintis ir uz save kovot:)
Paskutiniu metu mane gydytojai erzina,ir visa ta nusenusi sistema, zmogus jiem nieko vertas,vienas siuncia, kitas pasiuncia, niekas neaisku ..reikia griezciau su jais  g.gif
Tai kokia ligonine cia?

Jau atsakiau vgn-vilniaus gimdymo namai.
Atsakyti
QUOTE(sviliuke @ 2014 07 30, 22:30)
Jau atsakiau vgn-vilniaus gimdymo namai.

Aisku:) O siaip ir ginekologe turejo zinot apie pasikeitimus jeigu tokie apskritai egzistuoja biggrin.gif
Nors cia manau jau kiekviena ligonine savo taisykles bando kurti, istaymai joms negalioja:)Brrrr..tikrai purto nuo tos sistemos.. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo minne777: 31 liepos 2014 - 10:45
QUOTE(minne777 @ 2014 07 31, 11:44)
Aisku:) O siaip ir ginekologe turejo zinot apie pasikeitimus jeigu tokie apskritai egzistuoja biggrin.gif
Nors cia manau jau kiekviena ligonine savo taisykles bando kurti, istaymai joms negalioja:)Brrrr..tikrai purto nuo tos sistemos.. schmoll.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif tikrai taip
as pvz savo gyd klausiau kad jeigu nescioji reikalauja CP ir jis turi buti atliekamas nes yra tokia indikacija, jis tik sypsojos ir sako mums uzdrausta apie tai kalbeti doh.gif ir suprask kaip nori...
as manau dar cia suzaidzia pinigai, nes nestuke.gif jeigu nori CP gyd nesako apie tokia privilegijas kaip intikacija"mamos noras" ir tikisi kad ji susimokes uz tokia paslauga
Atsakyti
QUOTE(Vaka @ 2014 07 30, 12:35)

As manau jie vengia daryti cp moters noru nes tai juk darbas jiems ir ne toks jau menkas atlikti operacija. Jiems juk paprasciau kai gimdo pati moteris ir visa darba atlieka moteris. Net ir privacioje klinikoje cp kainuoja daugiau nei naturalus gimdymas.

tai kaip tik atvirksciai.. su cezariu viskas konkretu ir labai greitai (mano dvyniai 20 minuciu uztruko nuo nejautros i nugara iki uzsiuvimo), o su gimdymu tai daug ilgiau uztrunka ir daktarui sunkiau laika planuoti, man prie pirmo normalaus gimdymo gyd daug ilgiau turejo buti ir kol pagaliau isstumiau ir paskui placenta kol uzgime, uzsiuvo suplysimus ir t.t. Todel daug daktaru kaip tik be jokio reikalo cezarius stumia,nes darbo maziau, o pinigu daugiau....
Atsakyti