Įkraunama...
Įkraunama...

Cezaris savo noru.

QUOTE(Barboraitė @ 2014 05 31, 08:46)
Gal kokios tikslesnės info turi?  ax.gif Būčiau labai dėkinga (į PM). Visos kalba tik puse lūpų apie tai - galima susitart, įmanoma susitart... Tikslesnė info padėtų man greičiau rasti gydytoją ir būti ramiai ir mėgautis  nestuke.gif  smile.gif

Sveiki
Tikrai galima. Juolab, kad cezaris gali buti daromas ir be indikaciju, kaip veliau suzinojau. Nors pati dariausi nes reikejo, bet zinau, kad daro is anksto susitarus. Parasysiu Jums i az smile.gif
Atsakyti
būsiu tau labai dėkinga už bet kokią info 4u.gif norisi viską kuo greičiau išsiaiškinti, susidėlioti viską į vietas, kad kuo mažiau nerimo būtų. Nuolatinis nerimas tai ir leliukui negerai - jis man šiuo metu svarbiausias nestuke.gif
Kitos mamytės taip pat nesidrovėkite pasidalinti savo patirtimi smile.gif
Atsakyti
Siaip betkuris gydytojas privalo daryt Cp jeigu pries tai isklausius visa informacija apie Cp ir naturalu gimdyma,tu nepersigalvoji:) Tiesiog ju darbas viska issaiskint bet rinktis visgi Jums galiausiai...Aisku visados atsiras koks gydytojas,kuriam neidomi paciento nuomone..Bet zinant savo teises viska galima suderint arba gydytoja pakeist:)
Atsakyti
QUOTE(Vaka @ 2014 05 31, 16:14)
Sveiki
Tikrai galima. Juolab, kad cezaris gali buti daromas ir be indikaciju, kaip veliau suzinojau. Nors pati dariausi nes reikejo, bet zinau, kad daro is anksto susitarus. Parasysiu Jums i az  smile.gif

Sveikos,
Vaka, būčiau dėkinga už suteiktą informaciją ir aš. Lauksiu jūsų žinutės, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos brangios mamytes.
As taip pat buciau labai dekinga visom, kurios pasidalins info su kuriuo gydytoju Vilniuje galima butu susitarti del cezario operacijos savo noru. Rasykit i AZ
Turiu pakankamai svaria priezasti prasyti cezario, tik deja mane priziurinti gydytoja nelabai isijaucia i mano padeti.

Didelis Aciukas is anksto !!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chloja @ 2012 11 08, 12:34)
As tai irgi esu naturaliste ir gyvenime nebuciau pasirinkus cezario, jei ne abieju vaiku sedimosios padetys doh.gif Ir atejau cia ne gasdinti, o pasidalinti karcia cezario patirtimi.
Atvirai sakau, po to kai buvau pjaustoma be nuskausminimo, net prisiminti nenoriu sitos "sventes" ir prisiekiau iskart po operacijos,kad jei dar kada gimdysiu, tai tik naturaliai...  cool.gif
Nesakau,kad gimdant naturaliai nebuna klaikiu situaciju ir tt. Bet vis tik, kas gamtos duota, tas duota. O kur peilis, tai ten jau kita daina prasideda, deja doh.gif
Ir nors antras cezaris pavyko puikiai(aisku, vis tiek buvo komplikaciju - galvos skausmas septynias dienas po to ir vaiksciojimas susilenkus gal pora saviciu, nes ziauriai skaudejo pilva... anokia cia svente blush2.gif ), vis tik trecia noreciau gimdyt naturaliai 4u.gif
Tik, deja, ju nebeleis niekas gimdyt naturaliai, nes kiek sake gydytojas,jei pirmi du - cezariai, tai trecias jau 200 procentu bus cezaris rolleyes.gif

Tik 2 savaites. As po pirmo "naturalaus" (skatinamu 10 valandu, kirpimo, siuvimo, dukryte buvo isstumta spaudziant pilva) negalejau atsisest apie menesi, isejus pasivaiksciot atrodydavao jei koju nesuspausiu stipriai kad kazkas iskris ten apacioj, skausmas didelis budavo, o pasirodo ad kazkas ten negerai gijo ir t.t. gimdymo apie antra tokia svente nenoriu net pagalvot. O leliuko antro jau norisi, bet kai pagalvoju apie ta gimimo diena doh.gif Vyras dalyvavo gimdyme, tai dabar tik uz CP abu esam. Susimokesim, nes nieko ner brangiau uz sveika mam ir vaikuti .
Atsakyti
QUOTE(baisa-pabaisa @ 2014 07 22, 07:34)
Tik 2 savaites. As po pirmo "naturalaus" (skatinamu 10 valandu, kirpimo, siuvimo, dukryte buvo isstumta spaudziant pilva) negalejau atsisest apie menesi, isejus pasivaiksciot atrodydavao jei koju nesuspausiu stipriai kad kazkas iskris ten apacioj, skausmas didelis budavo, o pasirodo ad kazkas ten negerai gijo ir t.t. gimdymo apie antra tokia svente nenoriu net pagalvot. O leliuko antro jau norisi, bet kai pagalvoju apie ta gimimo diena  doh.gif  Vyras dalyvavo gimdyme, tai dabar tik uz CP abu esam. Susimokesim, nes nieko ner brangiau uz sveika mam ir vaikuti  .

Gal nepradekim varzybu - kieno gimdymas buvo baisesnis. Tiek naturalaus gimdymo metu, tiek cezario galimos komplikacijos ir ilgas sveikimo periodas. Niekas nuo to neapsaugotas.
Atsakyti
QUOTE(LasiukeUK @ 2014 07 23, 16:31)
Gal nepradekim varzybu - kieno gimdymas buvo baisesnis. Tiek naturalaus gimdymo metu, tiek cezario galimos komplikacijos ir ilgas sveikimo periodas. Niekas nuo to neapsaugotas.

O kur jus cia matot varzybas? Tiesiog parasyta nuomone/palyginimas. mirksiukas.gif
Atsakyti
laba diena
esu nestuke.gif jau terminalas i gala, pirmaji karta buvo atliktas extra CP oj vargelis ir su siaubu prisimenu todel si karta jau galvoju iskart apie CP apgalvojau visus ir uz ir pries kadang randas jau yra tai jau ir nebepakeisiu to..
bet irkilo klausimas, ar tai finansuojama liginiu kasos? nes teko siam forume skaityti kad taip, nes pagalvojau jeigu irasyta nestuke.gif noru atliekamas CP gal ir paprasys uz ji susimoketi g.gif
klausiau savo giniaus tuo kl. jis sako mums uzdrausta apie tai kalbeti bet leido suprasti kad indikacija nesciosios noras yra, bet va db susimasciau kaip del apmokejimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(smelynes @ 2014 07 28, 10:07)
laba diena
esu  nestuke.gif  jau terminalas i gala, pirmaji karta buvo atliktas extra CP oj vargelis ir su siaubu prisimenu todel si karta jau galvoju iskart apie CP apgalvojau visus ir uz ir pries kadang randas jau yra tai jau ir nebepakeisiu to..
bet irkilo klausimas, ar tai finansuojama liginiu kasos? nes teko siam forume skaityti kad taip, nes pagalvojau jeigu irasyta  nestuke.gif noru atliekamas CP gal ir paprasys uz ji susimoketi  g.gif
klausiau savo giniaus tuo kl. jis sako mums uzdrausta apie tai kalbeti bet leido suprasti kad indikacija nesciosios noras yra, bet va db susimasciau kaip del apmokejimo g.gif

Man is viso idomu, ar tikrai gimdyve gali reikalauti cp?
Man pirmas irgi buvo cp, mano gine man vienareiksmiskai skire cp, bet nuvaziavus i ligonine i konsultacija, jie net nekreipia demesio i priziurincio gyd rekomendacijas. Sako ziuresim pagal situacija, ir jokiu cia planiniu cp. Jie mane apziurejo ir bendravo vos kelias min,kai mano gine mane priziurejo visa laika, abu nestumus.
Na nesuprantu kaip jie galu neatsizvelgti ir leisti rizikuoti?
Atsakyti
QUOTE(sviliuke @ 2014 07 30, 15:05)
Man is viso idomu, ar tikrai gimdyve gali reikalauti cp?
Man pirmas irgi buvo cp, mano gine man vienareiksmiskai skire cp, bet nuvaziavus  i ligonine i konsultacija, jie net nekreipia demesio i priziurincio gyd rekomendacijas. Sako ziuresim pagal situacija, ir jokiu cia planiniu cp. Jie mane apziurejo ir bendravo vos kelias min,kai mano gine mane priziurejo visa laika, abu nestumus.
Na nesuprantu kaip jie galu neatsizvelgti ir leisti rizikuoti?

Patvirtinta indikacija cezario pjūvio operacijai – „Moters noras“. Priimant sprendimą labai pasitarnauja psichologė, kuri padeda suprasti, kad gimdyti natūraliais gimdymo takais yra daug geresnė alternatyva nei operacija. 2012 metu str. http://www.snaujieno...klos-aptarimas-
teko bendrauti su mama kuri atvaziavo i GN su 5cm atsidarymu ir prase CP jai atliko

majo gyd irgi kazkodel neraso i kortele kad noriu CP kai pasakiau kad zinau jog yra mamos noras, jis tik sypsojos sako mums apie tai uzdrausta kalebeti, db susitiksiu su giniu terino diena tada aiskiai pasakysiu kad noriu CP ir jeigu jis neraso i kortele tai bent jau tegu isaiskina kaip istikro yra nes atvaziavus i priimamaji nesinori veltis i diskusijas su ten dirbanciu personalu doh.gif

o jums parasyta kad planinis CP?
Atsakyti
QUOTE(smelynes @ 2014 07 30, 15:29)
Patvirtinta indikacija cezario pjūvio operacijai – „Moters noras“. Priimant sprendimą labai pasitarnauja psichologė, kuri padeda suprasti, kad gimdyti natūraliais gimdymo takais yra daug geresnė alternatyva nei operacija.  2012 metu str. http://www.snaujieno...klos-aptarimas-
teko bendrauti su mama kuri atvaziavo i GN su 5cm atsidarymu ir prase CP jai atliko

majo gyd irgi kazkodel neraso i kortele kad noriu CP kai pasakiau kad zinau jog yra mamos noras, jis tik sypsojos sako mums apie tai uzdrausta kalebeti, db susitiksiu su giniu terino diena tada aiskiai pasakysiu kad noriu CP ir jeigu jis neraso i kortele tai bent jau tegu isaiskina kaip istikro yra nes atvaziavus i priimamaji nesinori veltis i diskusijas su ten dirbanciu personalu  doh.gif

o jums parasyta kad planinis CP?

Taip yra, kad siuncia cp, bet ligoninei nei motais...jei jau atvaziavai pas mus, mes ir spresim ka ir kaip daryt. Nors mato mane vos kelias min, o gine priziurejo mano abu nestumus, mate ir stebejo nuo iki.
Atsakyti