Įkraunama...
Įkraunama...

Cezaris savo noru.

QUOTE(Leonsija @ 2013 03 08, 08:56)
Kur parasyta, kad gydytojas neturi teises daryti CP be indikaciju ?

drinks_cheers.gif skaiciau net gi, kad CP galimas net tuo atveju, kai nera garantijos, kad naturalus gimdymas praeis be komplikaciju gimdyvei ir kudikiui. O tu garantiju niekada buti ir negali, tad galima interpetuoti sita punkta labai ivairiai thumbup.gif
Atsakyti
Dar tik planuojam vaiką, bet apie galimybę darytis CP savo noru domiuosi jau dabar. Tikrai nenoriu natūralaus gimdymo. schmoll.gif Mergaitės, kurios tarėtes dėl CP Kaune - gal galėtumėt parašyti man AŽ iš savo patirties - pas ką tarėtės ir kiek kainavo, ir ar lengvai sutiko gydytojas daryti Jums CP? Moralų apie natūralumą, anestezijos poveikį vaikui ir panašių dalykų nepasakokit - nedomina, aš jau pasirinkau, dabar domina tik informacija, kokie gydytojai daro CP gimdyvės pageidavimu ir kainos. 4u.gif
Atsakyti
AKCIJA - CP 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MoulinRouge @ 2013 04 14, 09:33)

Tai, kad nebespėsiu - galioja ta akcija tik iki spalio 15 d. biggrin.gif O ir kainos blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(MoulinRouge @ 2013 04 14, 11:33)

Va ir tokiu Akciju buna biggrin.gif kainos tai tikrai skanios biggrin.gif
Atsakyti
Siandien Delfi yra nelbogas straipsnis apie gimdyma, o va cia istrauka i tema: "Mūsų ligoninėje yra prenatalinė konsultacija, kurios metu pacientė sudaro savo gimdymo planelį, išreiškia savo pageidavimus. O jei ji nori Cezario pjūvio? Mes bandome aiškinti, kad geriau gimdyti natūraliais takais, Cezario pjūvis gresia daugiau komplikacijų, tačiau ne visada pavyksta moterį perkalbėti. Tuomet vykdome pacientės norą, nes šis pageidavimas šiandien yra įteisintas, tik medicininiuose dokumentuose rašome, kad operacija buvo atlikta ne dėl medicininių indikacijų, o pacientės pageidavimu." Vilniaus Antakalnio klinikinės ligoninės Akušerijos ir ginekologijos klinikos vadovas Ričardas Daunoravičius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CO2: 22 liepos 2013 - 16:41
Tikrai galima susitarti kaina daug maž visur panaši, kas iš pažystamu norėjo tas susitarė ir bedu nebuvo . 4u.gif
Atsakyti
Suprantu, kai CP daromas dėl tam tikrų priežasčių (grėsmė kūdikiui, gimdyvei ir pan.). Suprantu, kai apie tai svarsto moteris, kuri turėjo pirmą nesėkmingą gimdymą, bet kai to trokšta pirmakartės schmoll.gif Žinoma, čia kiekvienos pasirinkimas, tačiau man tai svetima... kuomet laukiaus dukros ir buvo kalbų, kad galbūt reiks CP - susikrimtau. Laimei, gimdžiau natūraliai. Laimei, gimdymas buvo fantastiškai lengvas (duok D ir antas toks). Taip, skauda smile.gif žmogaus atėjimas nėra paprastas dalykas, bet kiekvienai linkiu patirt tai smile.gif
Atsakyti
Aš už pasirinkimo laisvę. Tiek vaginalinis gimdymas, tiek CP turi savo komplikacijų rizikas, ir jų nė kiek ne mažiau nei vienur, nei kitur. Garantijos nėra niekur, mama ir vaikas rizikuja abiem atvejais - tai koks tada esminis skirtumas?

Po CP tik tik sunkiau su žindymu, ne visose ligoninėse leidžia naujagimiui būti prie mamos, ne visada mama pajėgi fiziškai ką nors apskritai daryti - taigi, daug didesnė rizika, kad naujagimis bus dienai-dviem atskirtas nuo mamos, jį prižiūrės seselės naujagimių skryiuje. Na, bet ne visos ir nori to vaiko šalia, kitos kaip tik nori pailsėti ir kt. (man pvz., būtų kraupiai baisu ir sunku tokiu atveju, bet tai - mano asmeninis požiūris).

Nors esu prie "natūralistų" (abu vaikus pagimdžiau tikrąja to žodžio prasme natūraliai ir be jokių plyšimų bei kt. pasekmių) , bet dabar galvoju, kad CP netgi geriau, negu vaginalinis gimdymas su krūva bereikalingų intervencijų ir gimdymo "sumechanizavimas" pačia blogiausia prasme, su visom pasekmėm .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 26 liepos 2013 - 12:41
Pirmą pagimdžiau natūraliai. Dabar manau, kad rinksiuos CP, nes atlikta gimdos kaklelio konizacija ir nenoriu rizikuoti. Tačiau aš esu už natūralų gimdymą.
Atsakyti
Mamytės, noriu paklausti, ar kliniškai siauras dubuo yra rimtas pagrindas CP? Pirmaji karta butent del sios priezasties man dare cezari skubos tvarka (kai kudikio pakausis buvo jau islindes, su pompa istraukti nepavyko jo, tai vaikas buvo atgal sugrustas,as plysau.... tai tokio malonumo antra karta patirti nenoriu, jau geriau iskart CP)
Bet kazkaip ziuriu mano ginekologe dabartine visgi uz naturaluma fear.gif as taip bijau.. negi negausiu siuntimo planiniam cezariui? buna taip, kad po pirmo CP antraji leidzia gimdyti naturaliai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Utopian: 30 liepos 2013 - 20:54
Sveikos.
Klausimas-su kuo reikia tartis dėl norimo cezario? Ar su prižiūrinčia gine, pas kurią privačioje klinikoje lankausi nėštumo metu, ar su pasirinktų gimdymo namų kokia akušere? ax.gif
Atsakyti