Įkraunama...
Įkraunama...

Nesivystantis nėštumas

QUOTE(Tuliuke @ 2007 03 17, 20:46)
sveiki:) kuo daugiau skaitau,tuo labiau pergyvenu unsure.gif  kai buvo 6 savaites itare nesivystanti nestuma,7 savaiciu jau echoskope matesi sirdeles plakimas,sake kad viskas gerai.ar gali siaip imti ir nustoti vystytis lelius? gal kas zinot kas itakoja ta nesivystima? ar tai nepriklauso nuo nestukes?

as jauciausi puikiai, ir netgi nekraujavau.. bet nebesivyste... po valymo tyre ta medziaga, mane kad gal koks virusas ar kas ten, bet nieko nerado... tai gydytoja pasake, kad tiesiog taip buna...greiciausiai gal kokie genetiniai pakitimai ir na gal ir ziauru, bet ir tada suvoki kad gal geriau anksciau nei veliau...
bet nereik apie tai galvot... juolab jei tavo tyrimai geri, sirdute matyti, tai viskas bus ok mirksiukas.gif
gal kiek labiau pasisaugok iki 12sav smile.gif nes tada rizika didziausia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurada @ 2007 03 17, 13:30)
Sveikutes, paskaitinejau jusu istorijas ir nutariau parasyt, man ir buvo 2 nesivystantys nestumai  verysad.gif vienas nustojo vystytis, kai buvo 6 savaites, o kitas, kai buvo 10 savaiciu  sad.gif Jau buvau pradejusi pulti i panika, kad niekada neturesiu mazylio, bet gyvenimas sudeliojo viska i savo vietas,net ir su kaupu, dabar turiu jau viena angeleli, kuriam 9 menesiai ir vel laukiuosi  nestuke.gif tas nestumas buvo labai netiketas, nes pastojau vel praejus 3 menesiams nuo gimdymo, pradzioje buvo labai sunku susitaikyti,nenorejau net pagalvoti apie kita nestuma,  bet isvalymo bijojau darytis ir pasiryzau gimdyti  ax.gif
Noreciau visoms palinkti sekmes ir tiketi, kad viskas bus gerai  4u.gif

ach... kaip Tau pasiseke... as tik neseniai po 2-o nesivystancio... ir man atrodo kartais kad jau niekada nebebusiu soske.gif sakes, kaip baisu.
Atsakyti
QUOTE(Siama @ 2007 03 15, 17:18)
Ačiū visoms už palaikymą, bet dėja gydytoja neapsiriko ir šiandien buvo atliktas valymas.Rašau ir verkiu.Labai užjaučiu visom kas tai patyrė, bet tikiu, kad viskas bus gerai ir sisilauksim savo "saulučių" nestuke.gif

Labai uzjauciu, Siama.. console.gif Zinoma, reikia tiketi, ir tikrai viskas bus gerai! Ir laikui atejus susilauksim savo 'sauluciu'.. - kaip pati graziai pasakei.. ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Žvirbliukė @ 2007 03 18, 14:25)
ach... kaip Tau pasiseke... as tik neseniai po 2-o nesivystancio... ir man atrodo kartais kad jau niekada nebebusiu  soske.gif  sakes, kaip baisu.

schmoll.gif negalvok taip, Zvirbliuke! Butinai butinai busi! Privalai nepasiduoti ir tiketi. Pamatysi, viskas BUS GERAI! 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
svarbiausia optimizmas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos

Skaitai jusu pasisakymus ir pati isgyvenu ta pati. Pirmasis labai lauktas ir planuotas nestumas buvo nesivystantis. Siandien apasidariau testa - teigiamas. Eisiu siandien ir pas gydytoja. Bet jus neisivaizduojat, kaip as bijau ir su kokia baime lauksiu ultragarso. Tai kazkoks kosmaras. Bijau ir pagalvoti apie dar viena nesekminga nestuma...
Atsakyti
Nepergyvenk, joliciau, kiekvienas tavo pergyvenimas persiduoda vaikiukui ir jis irgi parededa bijoti. Tu turi but tvirta nestuke.gif ir pasitiketi savimi, tada jis bus ramus ir irgi tavim pasitikes. Reikia pasistengti islikti ramiai ir giliai tiket, kad viskas bus gerai, turi buti gerai!!! Linkiu semes! Pranesk kaip tau sekasi 4u.gif
Atsakyti
Nuejau pas gydytoja. Nieko dar negalejo pasakyti, nes per mazas nestumas. reikia laukti dar savaite. Ta savaite bus man kaip menuo. bet labai tikiuosi, kad nestumas gimdoje ir kad viskas bus gerai. be galo to noreciau.
Atsakyti
QUOTE(jolicius @ 2007 03 21, 11:57)
Nuejau pas gydytoja. Nieko dar negalejo pasakyti, nes per mazas nestumas. reikia laukti dar savaite. Ta savaite bus man kaip menuo. bet labai tikiuosi, kad nestumas gimdoje ir kad viskas bus gerai. be galo to noreciau.

man ir taip buvo net 2kartus,o dabar laukiu trecio nestuke.gif ir esu visai rami daugiau gerk valerijono ir pamatysi viskas bus gerai

Papildyta:
ir dar... 4u.gif reikia negalvoti apie praeiti ir geru emociju
Atsakyti
Sveikos,

Praejo mano taip laukta savaite. Nieko konkretaus. Mano nestumui 6 savaites. pries kelias dienas pradejau teplioti. Persigandau nerealiai. nulekiu pas gydytoja - sako normalu. O as puikiai pamenu, kad po tokiu tepliojimu praejusi karta suzinojau, kad pas mane nesivystantis nestumas. Nieko zodziu nesuprantu.
Po Velyku jau tureciau isgirsti sirdele. Jei tik viskas gerai. O as to ir tikiuosi. stengiuosi save pasaugoti ir nekimsti blogu minciu galvon.
Atsakyti
QUOTE(jolicius @ 2007 04 03, 14:39)
Sveikos,

Praejo mano taip laukta savaite. Nieko konkretaus. Mano nestumui 6 savaites. pries kelias dienas pradejau teplioti. Persigandau nerealiai. nulekiu pas gydytoja - sako normalu. O as puikiai pamenu, kad po tokiu tepliojimu praejusi karta suzinojau, kad pas mane nesivystantis nestumas. Nieko zodziu nesuprantu.
Po Velyku jau tureciau isgirsti sirdele. Jei tik viskas gerai. O as to ir tikiuosi. stengiuosi save pasaugoti ir nekimsti blogu minciu galvon.

laikykis tik...suprantu tavo busena... man dar dabar paranoja nedingsta... nors jau 25sav nestumui...
viskas bus gerai, svarbu tiket tuom console.gif
o tau nuo tokiu tepliojimu duphastono ar crinone 8% neisrase? g.gif
Atsakyti
Skaitau ir linkiu visoms kuo didesnės stiprybės.
Atsakyti
QUOTE(jolicius @ 2007 04 03, 13:39)
Sveikos,

Sveikute, tai kaip laikaisi? Tikiuosi, kad viskas thumbup.gif Ar isgirdai taip laukta sirdutes plakima?
Atsakyti