Įkraunama...
Įkraunama...

Nesivystantis nėštumas

QUOTE(pupux @ 2007 02 19, 12:28)
Sveikos, mano pirmasis nestumas baigesi persileidimu. Kai buvau pirmaji karta pastojusi, net nesijauciau, kad laukiuosi, visiskai jokiu pozymiu, jokiu pakitimu.
Antraji karta pastojus jau jauciau pokycius, bet "nebaisius". Gydytoja saka, kad mums jau 7sav. Si savaite-9-ta.Bet atrodo, kad sustojo viskas, nebeauga mano leliukai. Nebedideja krutine,svoris krenta. PAs gydytoja po 3 sav apsilankymas. GAl tai irgi nesivystantis?

Pagal tai, kad nebedideja krutine, dar negalima sprest, kad ir vel nesivystantis - krutine nebutinai turi istisai dideti. O prie nestumo svoris pirmaisiais nestumo menesiais gali is tiesu kristi (man taip buvo ir dar kolkas nestuke.gif biggrin.gif ), tai irgi nera blogai... Jei tau neramu, siulyciau nelaukti, kol ateis terminas eiti pas gydytoja, o nueiti kad ir siandien ar rytoj. Papasakok savo baimes ir paprasyk, kad duotu siuntima echoskopijai - tik echoskopu galima pamatyti ar viskas gerai. Siuntima turetu duoti jau vien del to, kad tau jau buvo persileidimas. Man pernai buvo nesivystantis ir persileidimas, tai tokiom nestukem kap mudvi yra skiriamas didesnis demesys. Jei tavo gine to siuntimo neduos, gali ramiai rinktis kita... Linkiu sekmes ir kad viskas butu gerai mirksiukas.gif !
Atsakyti
Man irgi taip buvo, pirmą kartą kai pastojau jaučiausi idealiai (jeigu taip galima pasakyti) ir 7sav. neštumas nustojo vystytis. Dabar laukiuosi antrą kartą ir nėštumo pradžioje tikrai buvau "apsėsta" blogų minčių, nes taip pat jaučiausi labai gerai, manęs nepykino, nejaučiau jokių nėštumo simptomų, ir labai bijojau kad ir vėl nebūtų nesivystantis.
Pupux nesijaudink kad nejauti jokių simptomų tai dar nereiškia kad kažkas blogai.
Aš pati apsiraminau tik kai : iš pradžių pamačiau mažylio širdelę, po kiek laiko vėl sunerimau, tada pamačiau per echo kad jam viskas gerai- jis juda, tas nerimas kad kažkas blogai vis lydi mane, ir net dabar kai jaučiu judesiukas, atrodo tik ilgiau mažiukas neduoda apie save žinoti man jau neramu.
Svarbiausia nesijaudink ir tikėk kad viskas bus gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asteriksas: 19 vasario 2007 - 15:19
Sveiki. Laukiuosi savo antrojo vaikelio (9 sav) ir šiandien, nuejus pas ginekologę, išgirdau baisią žinią, kad vaikutis lyg tai nesivysto.gydytojos žodžiai buvo tarsi griaustinis tarp giedro dangaus, nes vaikiukas labai laukiamas ir jau stipriai mylimas.Aišku gydytoja sakė neprarasti vilties ir parašė siūntimą į VGN patikrinti ar plaka širdutė,kitokiu atvėju darys valymą verysad.gif Nuotaika siaubinga, kai tik pagalvoju, tai pradėda bėgti ašaros. Tai tokia mano liūdna istorija(kol kas be pabaigos).Lauksiu rytojaus.
Atsakyti
QUOTE(Siama @ 2007 03 14, 16:09)
Sveiki. Laukiuosi savo antrojo vaikelio (9 sav) ir šiandien, nuejus pas ginekologę, išgirdau baisią žinią, kad vaikutis lyg tai nesivysto.gydytojos žodžiai buvo tarsi griaustinis tarp giedro dangaus, nes vaikiukas labai laukiamas ir jau stipriai mylimas.Aišku gydytoja sakė neprarasti vilties ir parašė siūntimą į VGN patikrinti ar plaka širdutė,kitokiu atvėju darys valymą verysad.gif Nuotaika siaubinga, kai tik pagalvoju, tai pradėda bėgti ašaros. Tai tokia mano liūdna istorija(kol kas be pabaigos).Lauksiu rytojaus.

tikek ,viskas gerai bus,laikysiu kumstukas uz tavo mazyli mirksiukas.gif ,gal gyd apsirinka blink.gif
Atsakyti
Tikiuosi, Siama, viskas gerai? Kaip tau siandien sekesi?
Atsakyti
Ačiū visoms už palaikymą, bet dėja gydytoja neapsiriko ir šiandien buvo atliktas valymas.Rašau ir verkiu.Labai užjaučiu visom kas tai patyrė, bet tikiu, kad viskas bus gerai ir sisilauksim savo "saulučių" nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(asteriksas @ 2007 02 19, 17:14)
Man irgi taip buvo,  pirmą kartą kai pastojau jaučiausi idealiai (jeigu taip galima pasakyti) ir 7sav. neštumas nustojo vystytis. Dabar laukiuosi antrą kartą ir nėštumo pradžioje tikrai buvau "apsėsta" blogų minčių, nes taip pat jaučiausi labai gerai, manęs nepykino, nejaučiau jokių nėštumo simptomų, ir labai bijojau kad ir vėl nebūtų nesivystantis.
Pupux nesijaudink kad nejauti jokių simptomų  tai dar nereiškia kad kažkas blogai.
Aš pati apsiraminau tik kai : iš pradžių pamačiau mažylio širdelę, po kiek laiko vėl sunerimau, tada pamačiau per echo kad jam viskas gerai- jis juda, tas nerimas kad kažkas blogai vis lydi mane, ir net dabar kai jaučiu judesiukas, atrodo tik ilgiau mažiukas neduoda apie save žinoti man jau neramu.
Svarbiausia nesijaudink ir tikėk kad viskas bus gerai.

va lygiai tokia pat paranoja ir mane lydi, po pirmojo nesekmingo nestumo.... ir atrodo jau viskas egrai gerai, ilgiau tik zuveliuaks nepraneria ir vel baiminuosi...bet tikiuosi viskas bus mums thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga28 @ 2007 03 16, 18:28)
va lygiai tokia pat paranoja ir mane lydi, po pirmojo nesekmingo nestumo.... ir atrodo jau viskas egrai gerai, ilgiau tik zuveliuaks nepraneria ir vel baiminuosi...bet tikiuosi viskas bus mums  thumbup.gif

mirksiukas.gif vykit tokias mintis lauk - nestukem reikia tik geru emociju mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, paskaitinejau jusu istorijas ir nutariau parasyt, man ir buvo 2 nesivystantys nestumai verysad.gif vienas nustojo vystytis, kai buvo 6 savaites, o kitas, kai buvo 10 savaiciu sad.gif Jau buvau pradejusi pulti i panika, kad niekada neturesiu mazylio, bet gyvenimas sudeliojo viska i savo vietas,net ir su kaupu, dabar turiu jau viena angeleli, kuriam 9 menesiai ir vel laukiuosi nestuke.gif tas nestumas buvo labai netiketas, nes pastojau vel praejus 3 menesiams nuo gimdymo, pradzioje buvo labai sunku susitaikyti,nenorejau net pagalvoti apie kita nestuma, bet isvalymo bijojau darytis ir pasiryzau gimdyti ax.gif
Noreciau visoms palinkti sekmes ir tiketi, kad viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(immm @ 2007 03 17, 01:13)
mirksiukas.gif  vykit tokias mintis lauk - nestukem reikia tik geru emociju mirksiukas.gif

vyjam smile.gif bet zinai.... bet vyjam mirksiukas.gif
Atsakyti
sveiki:) kuo daugiau skaitau,tuo labiau pergyvenu unsure.gif kai buvo 6 savaites itare nesivystanti nestuma,7 savaiciu jau echoskope matesi sirdeles plakimas,sake kad viskas gerai.ar gali siaip imti ir nustoti vystytis lelius? gal kas zinot kas itakoja ta nesivystima? ar tai nepriklauso nuo nestukes?
Atsakyti
QUOTE(Tuliuke @ 2007 03 17, 19:46)
sveiki:) kuo daugiau skaitau,tuo labiau pergyvenu unsure.gif  kai buvo 6 savaites itare nesivystanti nestuma,7 savaiciu jau echoskope matesi sirdeles plakimas,sake kad viskas gerai.ar gali siaip imti ir nustoti vystytis lelius? gal kas zinot kas itakoja ta nesivystima? ar tai nepriklauso nuo nestukes?

Na bent mano atveju, tai as jauciausi labai gerai, tyrimai abu kartus buvo geri,ir odel tai ivyko, gydytojai negalejo pasakyti schmoll.gif ir nieko negalejo padeti, antra nestuma pragulejau ligonineje, state lasalines, pastoviai ziurejo ir nieko, niekas nepadejo verysad.gif Suprantu ka isgyveni, nes iki pat nestumo galo bijojau, kad tik nesustotu plakti sirdute...
Atsakyti